Кристиан Костов гледа напред, иска да се върне на "Евровизия"

Предстоят ми страхотни дела, каза той вече на родна земя
76
Кристиан Костов гледа напред, иска да се върне на "Евровизия"
Снимка: Reuters

Българският представител на „Евровизия” Кристиан Костов, който се класира на второ място в надпреварата, се върна от Киев по обед.

Още по темата

"Много ми е приятно, че така ме посрещат. Много се радвам, че съм у дома”, каза 17-годишният изпълнител на летище София.

"Забравих вече всичко. Гледам напред. Предстоят ми страхотни дела. Искам да работя пак, искам да се върна”, каза талантливият певец.

Представителят на Португалия Салвадор Собрал, който стана победител в международния конкурс на "Евровизия", проведен в украинската столица Киев, пък недоумявал как е спечелил песенната надпревара и e бил изненадан от гласуването, съобщи БТА като цитира ТАСС.

"Аз трудно си обясних гласуването", с известна ирония довери Собрал. Той не се считал за новия герой на страната си.

"Аз мисля, че истинският идол на Португалия си остава Роналдо!", пошегува се победителят.

27-годишният певец изпълни на конкурса лиричната композиция "Amar pelos dois" на португалски език.

Салвадор бе единственият участник, който гастролира на малката сцена. При изпълнението му отсъстваше танцов съпровод, като светлинните ефекти бяха сведени до минимум.

Португалецът попадна на финала, но той не участва в първите репетиции поради здравословен проблем. По съобщения на медиите Собрал страда от порок на сърцето и се нуждае от трансплантация на сърце.

С хита "Amar pelos dois" Португалия за пръв път печели конкурса на "Евровизия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Do 7 преди 6 години
"Otvratitelnoto syshtestvo" kakyo go nareche, nakara cyala Evropa da proiznasya imeto na stranata , v koyato jiveesh i pryskash zlobata si ... Jalka istoria! Vse nedovolni sme, vse po bylgarski ...Zloba i zavist! Bog da pazi Bulgaria ot takiva kato teb!
7
0
 
18
 
! Отговори
Petrov преди 6 години
Значи на Домусчиев скъпо платените наемници дето ни говорят с също със скъпо платени превпдачи могат да предствят България на Шампионската лига и да ги превъзнасяме до небето, а Костов, щото бил роден в Москва - не можел да представя страната ни. Русофобият - единственото оправдание на българина че живее в тотална демократична мизерия,
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Thomas Bergersen - Starvation направете си труда и го чуйте и после, ако не ви е срам кажете че няма начин да се прави блъгарска музика. Хорът е на живо. В всета всички знаят за мистерията на Българските гласове, само ние тук не, естествено.Композиторът е американец и му прави чест.
5
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дразните хората ,после защо го обиждали ? ами прекалявате .Стига Противен е , рускапляска на гаден език , отвратително същество .ще харчи тая Моите пари и ще представлява България - НАХАЛНИК !!!
4
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекрасно, слънчево момче и една от най-хубавите песни на света!!!
3
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво на момето.айде сега да купи вече самолет на майка си...може и на баща си
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ай стига де -прекалявате- ще повърна
1
4
 
34
 
! Отговори
kk преди 6 години
Малка страна сме, но ги накарахме да чуят гласа ни! Браво, момчето ми!