Кристиан Костов: Тъпо ми е, че бяхме на малка крачка от победата

Певецът се надява другата година България да спечели Евровизия
14 май 2017 19:36,
56
Кристиан Костов: Тъпо ми е, че бяхме на малка крачка от победата
Снимка: БТА

Кристиан Костов е доволен от представянето си на Евровизия и второто място, но призна, че все пак малко съжалява, че е бил толкова близо до победата.

Още по темата


"Много съм горд да донеса тази победа на България. Мисля, че наистина победихме. Това е уникално изживяване ", каза той на пресконференция.

"От друга страна, някъде вътре ми е тъпо, че бяхме на малка крачка от победата и не успяхме да я донесем", призна 17-годишният певец.

"Нямам търпение България да го преживее пак. Надявам се следващата година България да спечели и да празнуваме "Евровизия" и любовта заедно тук в България, каза Кристиан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЖуриСрещу рака, мерака и простака няма цака! Що така към едно дете бе, ***?
45
6
 
2
 
! Отговори
кристиянчо преди 6 години
Момчето ,което загуби на Евровизия.
44
3
 
1
 
! Отговори
д преди 6 години
Песента ми беше позната .Мисля,че е на момчешка група от преди 20 г .........Не помня групата. Но песента е хит отпреди новия век .
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Еднодневка пред Емил Димитров".Какво общо има с Емил Димитров и откъде знаеш, че е еднодневка като кариерата му сега започва?
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е възможно това, което стана, мисля, че и зрителският вот е нагласен и всъщност се касира, но не се брои. Една точка са реално стотици смс-и или обаждания. Как тогава си представяте България да е дала на Португалия 7 точки от телевота, а Германия, която е пълна с поляци, 2 на Полша? Вярно, че общият брой гласуващи е много различен, но честно казано трудно си представям изобщо някой в България да е гласувал за Португалия, при това платено.
41
4
 
1
 
! Отговори
х преди 6 години
Хайде да се успокоим ,момчето беше троянски кон на Русия тъй като матушката не я пуснаха в Киев. Догодина както е тръгнало ще спечели Македония да има мир ..... Айде приятен ден .
40
7
 
1
 
! Отговори
ф преди 6 години
Еднодневка пред Емил Димитров.
39
3
 
3
 
! Отговори
ЯВНО преди 6 години
И КРИСТИЯН ,И РОДИТЕЛИТЕ МУ СА ДОСТАТЪЧНО ХИТРИ.АКО СЕ БЕШЕ ЯВИЛ ОТ РУСИЯ,НЯМАШЕ ИЗОБЩО ДА ГО ДОПУСНАТ.НЕ КАЗВАМ,ЧЕ СА УМНИ,ЗАЩОТО УМЕН ЧОВЕК НИКОГА НЯМА ДА КАЖЕ :"ДЪЛЖА ТАЛАНТА СИ НА РУСИЯ."ТАЛАНТА СИ ГО ДЪЛЖИ НА БОГ.
38
2
 
6
 
! Отговори
Един преди 6 години
Нидей рива! Тя Арматурлиева пак ше те прати!
37
6
 
0
 
! Отговори
въпроси; преди 6 години
1.Кристиан ли е изявил желание да представя България или му е платено от България?2. Песента на португалеца СОБРАЛ защо не се представя по медиите? Гледах я в ютуб- песента се изпълнява не само от Собрал, но има и една певица ЛУИЗА с него- дует са.3.Като се върне в Москва- да се пази Кристиан.Ще бъде "ухажван" от властите.А също и родителите му."бой се от руснаците, дори като ти поднасят подарък"( перифраза).
36
3
 
2
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
отиде ви на ветара политическата провокация еврей Сороски !Българина баш го боли за това третополово и за евровизия
35
0
 
0
 
! Отговори
Костов е виновен. преди 6 години
Нале!
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
конкурса е абсолютно манипулиран!! събрали се bmg,universal...!и който когото превари! и хората гледат и .... свикват с измамите!не е нормално от 1 телефон да могат 20 смс да се пускат!!2-5 да ре4ем да!просто има игра с мобилните оператори!няма как певци на балкантон или на румънската cat music примерно да спе4елят!!абсолютна излагация на организатора!!
33
4
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! защото преди 6 години
Кристиане, всъщност крачката до победата съвсем не е малка, както изглежда. И не , защото не го заслужаваш, а, защото системата на Нов световен ред нямаше да ти го позволи никога.Ти, не отговаряш на изискванията на евроатлантическите "ценности".Не си обратен, не си третополов, не си черен, не си ислямист, не си ром, не си промит мозък ...Е, как да станеш първи бе, приятелю ?!Така че крачката до победата не е никак малка. Тя еизисква СМЯНА НА СИСТЕМАТА.А, това може да отнеме още десетилетия
32
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Догодина България няма да спечели, защото Кристиян е най-харизматичният. Всеки след него би разочаровал. Обаче по-догодина хайде да го накараме пак и ще стане като с учителя му Дима Билан - първият път втори, вторият път първи.
31
14
 
12
 
! Отговори
Иван преди 6 години
А на мен ми е "тъпо", че изобщо пратихме такова нещо (което иска да купи самолет) на конкурса.
30
2
 
16
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Не бих аплодирал всеки,само затова че пее от името на България.Не може така да се разсъждава.България не я давам на всеки.Но в случая момчето си е чисто българче,а не някакъв ром или бежанец или каквото там дойде.Е затова го аплодирам!Българче с талант,самочувствие и визия,браво,успех и нататък нашто момче!
29
15
 
4
 
! Отговори
Жури преди 6 години
ако духаше по добре щеше да спечели
28
13
 
14
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
3-то разряден конкурс за певачки проведен в гладуващата Украйна с цел да се легитимизира ппо-американската фашистка хунта !третополово (доста бездарно между другото) от Българо-Казакстански произход, което не живее в България и не говори Български !не ви ли мирише на еврейска политическа провокация с цел да се очерни братска, славянска и православна Русия !?
27
5
 
15
 
! Отговори
хихи преди 6 години
Хихи :) Докато балъците се омайват, кака ви Армутлиева прави пачки с държавни пари. След това ще продължи да коси и като продуцент на момчето. Ама как се хванахте на десетките репортажи, интервюта :D. Така се стриже при капитализма, леко, с финес.