Кристиан Костов: Тъпо ми е, че бяхме на малка крачка от победата

Певецът се надява другата година България да спечели Евровизия
14 май 2017 19:36,
56
Кристиан Костов: Тъпо ми е, че бяхме на малка крачка от победата
Снимка: БТА

Кристиан Костов е доволен от представянето си на Евровизия и второто място, но призна, че все пак малко съжалява, че е бил толкова близо до победата.

Още по темата


"Много съм горд да донеса тази победа на България. Мисля, че наистина победихме. Това е уникално изживяване ", каза той на пресконференция.

"От друга страна, някъде вътре ми е тъпо, че бяхме на малка крачка от победата и не успяхме да я донесем", призна 17-годишният певец.

"Нямам търпение България да го преживее пак. Надявам се следващата година България да спечели и да празнуваме "Евровизия" и любовта заедно тук в България, каза Кристиан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
руско турската любов е такива ревльовци ги ражда
25
14
 
6
 
! Отговори
осман преди 6 години
какво щастие да се наречеш турчин.
24
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какъв турчин ви гони? Момчето си е чист българин, говори по-добър български от този на 90% от емигрантите ни в България, как не ви е срам да го обиждате. Ако ще и пакистанец да е, щом е изпял песента за България и цяла Европа са гласували за него, как не ви е срам да ги пишете тези глупости и да го обиждате? Едно хубаво нещо да ни се случи тази година и да ни направи горди, и все ще се намери някой дървен философ да умува какъв бил и какъв не бил.
23
30
 
4
 
! Отговори
осман преди 6 години
Радвам се .че българите ги направи горди пак турчин.Браво момчето ми държавата е неблагодарна.но османската територия е с теб.нека българите да вярват на арменския геноцид.кога ги отрепеш е късно......
22
30
 
7
 
! Отговори
123456 преди 6 години
Казашки турчин!
21
23
 
6
 
! Отговори
бълхар преди 6 години
Мъжко момче.Турче!
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В този конкурс участват 26 страни, и от тях само една е победител! Така че второ място е много много добро постижение. Единственото по-добро щеше да е първо :) Така че Крис, горе главата! Тъпо не тъпо, в живота е пълно с *** неща, но това е положението. Важното е, че си изпя песента страхотно и хората го оцениха, въпреки че представяше малка и никому нелюбима държава. И въпреки обясненията ти в любов към Русия. Така че смело напред. Вчера ни направи горди!
19
34
 
8
 
! Отговори
ROM преди 6 години
Този е по-малко българин и от мен.
18
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкуството и талантът са наднационално явление! Миналата година спечели травестит от област Украйна, а тази - наркоман от област Португалия!? Евровизия е за различните *** в обществото, а не е ориентирана в оценка и подкрепа на талантите. Безспорно!
17
29
 
12
 
! Отговори
Бобо преди 6 години
Незнам ,много съм ***.Двете най *** песни,от всичките *** песни са нашата и португалската.Как видяха победители у тях незнам.Преди години имаше Желко Йоксимович,Руслана.А сега...?
16
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера по обяд в една германска медия също се коментираше, че нашето момче е сред фаворитите, но вероятно няма да спечели. Евровизия е същата порнография, като шампионска лига във футбола и други инициативи в ЕС с подчертана политическа тежест.
15
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eй затова не трябва да им се дава аванта и гювеч на такива малки кeлеши! Защото изведнъж се главозамайват и започват прекалено да се превъзнасят и самозабравят!Този от втория ден взе да мрънка, че му било тъпo, освен ако това не са измишльотини на медиите, за да си правят трафик с клюки и сплетни!
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Два дни ви чакам да се сетите сами! Човекът още оня ден ви каза, че първи ще е португалецът, нашто ще е второ. Геополитиката снощи потвърди, че ще трябва да получим Ф 16 от Португалия!
13
0
 
8
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Различни времена. Недей, че както е тръгнало пак може да трябва да се сражават.
12
38
 
14
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 6 години
На неговите години руските младежи се сражаваха и загиваха за родината. А тоя ще ми реве че не спечели. Лигльоо
11
2
 
18
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
щом Великобритания е заявила напускане от 2018 с брекзита, ясно що ьа конкурс е станал. Да се сърди на хохлите че блокираха руския участник, ако руснаците бяха гласувсли ,тоз младеж щеше да се върне и в Бг и в Москва като Скобелев на бял кон .
10
13
 
19
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Не се кахъри момче.Този конкурс е съвремения вариант на конкурса " Ален мак"Политическа тъпотияАко много искаш да спечелиш изпей една песен за това колко са лоши руснацитеАко имаш морал пей това което " сърце ти казва"Избора е твой.Както и честа
9
20
 
7
 
! Отговори
земай билета за село преди 6 години
вече е ясно че непредат тия с гиздавите деПалски формати, то зализано, то закъдрено и муууу било пъпоооо. абе сайдер (5ст), освен Азис кой друг ще иде с китка заленчуци да те среща и отешава.а вейдите-скубна ли, а устните начерви ли, а ноктите лакира ли/ ха ха хагорд съм че нещо което не мъж бе натирено по "политически" причини на втро место въпреки и че това му е въз многоНякой да го чу КрискА да каже две думи за отстранената рускиня
8
6
 
23
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Не е въпросът за скапаната Евровизия - дали е нагласено или не - сигурно е. Въпросът е че раниха нашето момче в сърцето, а той пее с него
7
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде, пак видяхме световни конспирации срещу нас :)Второто място е супер престижно в подобен конкурс. Още повече, че ние почти нямаме представяне в него.А и португалската песен беше много хубава- красива, нежна и по-различна от останалите, типично конкурсни парчета.Да сме живи и здрави и да се радваме на успеха.