Почина ген. Стоян Тонев

Открит е във вилата си, вероятно е получил инфаркт
Обновена: 14 май 2017 23:12 | 14 май 2017 20:33,
136
Почина ген. Стоян Тонев
Снимка: Архив, Булфото

Ген. Стоян Тонев е починал на 63-годишна възраст.

Той е бил намерен безжизнен следобед във вилата си край Велинград, съобщава bTV, позовавайки се на свои източници в МВР.

Според информация на полицията става въпрос за естествена смърт. Не са открити следи от насилие.

Вероятната причина за смъртта е масивен инфаркт. Открит е от градинаря на вилата, който е подал сигнала.

Причината за смъртта ще се потвърди окончателно, ако близките му разрешат да бъде направена аутопсия.

Ген. Тонев беше началник на ВМА в периода 2002 – 2013 г. Бе избран за народен представител от Пазарджишка област в 43-то народно събрание. През 2016 г. беше привлечен като обвиняем за нанесени щети за 16 млн. лева на Военномедицинска академия, докато е бил начело на болницата.

През 2008 г. ген. Тонев получава наградата "Лекар на 2008 година". Известно време е заместник-кмет по здравеопазването в Столична община.

Член е на Европейската и Американската асоциации по кожни и венерически болести, както и на Асоциацията по сексуално трансмисивни болести. Национален консултант е по дерматология и венерология.

Има над 120 публикации, от които четири монографии и два наръчника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
Bankov преди 4 години
Тая любовница на Ники Илиев майка му ти взе живота и здравето. Сега тая си живее пак при мъжа си, а ти до къде се докара.
95
2
 
6
 
! Отговори
Цензура преди 6 години
Интересно, защо не написахте от коя партия е бил депутат ???!!! Жалки *** !
94
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Млад е пукнал герберасткият крадец. Можеше да си поживее още някоя и друга година. Сега друг ще харчи откраднатите милиони.
93
1
 
20
 
! Отговори
Лекар преди 6 години
Не познавам ген- Тонев лично.Лека му пръст!За останалото,което всички лекари знаем ще премълча.Или добро,или нищо!Братовчед ми,лекар умря преди 2 седмици!Никой за него не писа макар че е спасил толкова много!Само на 53 г.Така че инфарктът не прощава!Да почиват в мир и двамата!Това само мога да кажа!
92
7
 
8
 
! Отговори
диди преди 6 години
ген.Тонев Най-добрия човек , прекрасен началник , отговорен ,загрижен за хората освен за персонала така и за болните който търсеха помощ. ПОЧИВАИ В МИР.
91
2
 
13
 
! Отговори
до 114 преди 6 години
Цацаров е назначен от Бай ***.Нещо си се объркал. Ако не беше той герберастката шайка отдавна щеше да е в затвора.И за Ало Ваньо и за Мишо Бирата и за вечеринката в Банкянското WC.ГЕРБ са организирана престъпна група.
90
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А любовницата му Кадурина си харчи откраднатите пари, продължава да е лице на корупцията и взема по 100 лв за преглед.Пълна некадърница уморила маса народ. Но ГЕРБ я търпят защото им снася.
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката: Това не е ли руският посланик ?
88
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руския прокурор Цацаров и сол. ташаака на *** Радеф, генерал Решетников унищожиха този човек. Лека му пръст!
87
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофиилистик-путинофилскаата измеет пак ръси простотии на килограм.
86
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше комунист(=социал...), още щеше да е жив, защото те съвест нямат и инфаркти не получават. Първо избиват планомерно интелигенцията на държавата,обират парите и имуществото на всеки който е имал акъл да ги спастри, 3 пъти фалират държавата и накрая я оставят 10 млрд. неплатим дълг. После доизточват банките и обезценяват лева 1000 пъти и взетите от тях кредити. И продължават да се гордеят със социалистическия си "морал". Наглииии! Такива от съвест няма да получат инфаркт.
85
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е ясно че са го ликвидирали защото не е отчел откраднатите 16 млн в касата на Банкянския Еднокнижник.ГЕРБ не прощава такива волности.
84
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберасткия крадльо как така на държавна заплата е могъл да си позволи градинар и друг обслужващ персонал. Да не е бил нещо принц случайно.
83
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафията ГЕРБ не прощава!!!
82
6
 
31
 
! Отговори
БГ МАФИЯ преди 6 години
този са го ликвидирали най- вероятно .....беше забъркал едни далавери във ВМА където беше свил около 40 млн лв за 12 години ..... ако тва е държава аз съм трамвай .....
81
12
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
Политиката убива чувствителните хара. На гьосуратите нищо им няма, колкото повече ги плюят, толкова повече се настървяват. Справка-Краднелия.
80
2
 
7
 
! Отговори
На Оня Свят преди 6 години
Допускат с не повече от ?10 000 в брой
79
5
 
20
 
! Отговори
НИЕ преди 6 години
Те на себе си не могат да помогнат камо ли на нас!Вероятно са му направили преди това всички изследвания с най-съвременната апаратура и какво-едно голямо нищо са тези "специалисти".А реват само за пари!Този пък милиони налапал с любовницита си-съвестта му е проговорила!А такова доверие имахме в него.Жалко все пак!Пада ми доверието в медицината!
78
2
 
11
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
Пил е от мездренското пиво
77
3
 
30
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Бирата и Ваньо Танов и те така...