Чалга, алкохол и дълги цепки... Това ли са абитуриентите?

На завършването си зрелостниците предизвикват разнопосочни коментари
Обновена: 16 май 2017 19:06 | 16 май 2017 18:49,
70

Освен изпити, в следващите дни на зрелостниците предстоят и дни за забавление. Преди старта на баловете, изпращанията на абитуриенти са в разгара си. 

И тази година чалгата се оказа неизменна част от последния ден в училище на много от дванадесетокласниците. Гимназисти от столичното 133 СОУ възмутиха обществото, след като дизайнерката Албена Александрова качи видео във Facebook как танцуват на кръшни ритми в центъра на София.

В останалите части от страната картината не е много по-различна. Алкохол и ориенталски ритми се смесват в училищния двор. В самата вечер на бала звуковият фон не се променя много, разказват професионалистите.

Сериозна полемика буди и облеклото на зрелостниците. Младите дами обикновено залагат на доста разголени рокли и сексапил на показ.

"Не знам каква е тая лудост с тая сексуалност. Деколтета до пъпа, къси поли...", коментира пред Bulgaria ON AIR дизайнерът Албена Александрова.

Как напускат училище зрелостниците и защо с поведението си предизвикват разнопосочни коментари, вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Da se zabavlyavat,kakto si iskat bez incidenti,sled tova niama mnogo da e zabavno,nyakoi shte idat v chujbina po stroejite i tam hich ne e zabavno,zatova neka se radvat,ne gi sudete
29
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Надявам се да си намерят друго място за пиянските просташки сборища. Площадът около Храм-паметник Ал. Невски е свято място с минало и история, място за смирение и общение с Бог..
28
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм нормален и естествено че искам да гледам силно разголени зрелостнички. А не като Макрон да гледам презрелостнички връстнички на Съпротивата.
27
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E, има и свестни деца във видеото ,Но за съжаление са малцинство !
26
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя чалгата отдавна е демоде
25
6
 
54
 
! Отговори
Мдааа... преди 6 години
Алкохол и ориенталски ритми се смесват в училищния двор.------Скоро ще надминем и ромите по ци----ния!Дерзай народеее - "хляб и зрелища!!!"Кич и про----стотия!
24
1
 
49
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
Живота не е само забавления без задръжки, защото утре, музиката която забавлява, ще ги изпревари пред реалността на клиповете и текстовете с които се забавляват. И когато утре някой от тези намушка детето ти, само защото не му направило място разминавайки се на улицата или връхлети с двеста върху твой близък до като е надрусано и опиянено от простотия, тогава не е само забавление. Свободата е едно слободията е друго и трябва да се контролира!
23
3
 
49
 
! Отговори
redordead преди 6 години
Нищо не очакваме бре, анонимен 22...забавлението може да бъде и като покажеш класа, а не да се друсаш на ци.га.наски ритми облечен като шантонерка.Нали всеки ден гледам такива по улиците...10% от децата ще успеят, ще учат, ще имат добра кариера...другите 90% имат квалификация за продавач в мола, ама иначе искт стартова заплата 2000 лева, после ще псуват държавата, че нищо не правела...
22
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 23 да на 40 години ние може да се забавляваме много по добре и по ефективно от тези деца , но това вече е жизнен опит а не от това че сме различни, просто и ние на тяхната вързраз бяхме врели некипели.Т.е. от младежите се очаква да бъдат младежи , а не младежи с по-голям жизнен опит от нас.
21
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рожби на комунизма са тия, родителите им прости и закърмени в соца иднивида са ги възпитали така
20
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбрах какво точно са вашите очаквания за абитуриенски , та толкова ще възмутени.Нормално е децата да се обличат ,това което не харесва на възрастните, това е демострация за зрялост ние сме големи и решаваме как да се обличаме.За музиката никога не съм харесвал тази музика, но всеки има избор да си избира каква музика да си слуша .Въобще някой да ми обясни как си преставя забавата и отпускането ,че мисли че децата правят нещо нередно, да при забава се правят и глупости особено като са мла
19
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле колко дрогирани и пияни хур-вета.
18
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ha ha ha ha kva demokraciya bre???Koi ot zapad vi e vinoven che slushate chalga? Aide napishete edna zapadna Vinovna durjava ,v koiato se slusha yako chalga i SA VINOVNI CHE I V BG IMA CHALGA??
17
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не е партийно събрание на ГЕРБ ?
16
3
 
57
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Това са децата на "демокрацията" или по-точно децата на първото поколение родители след демокрацията. Възпитали са ги тези, които кърмят в мола и лайкват тъпизми във ФБ.И някой друг им е виновен, че децата им са невъзпитани като тях самите.
15
3
 
59
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Бъркаш, аз съм 1963 набор. Имам две деца - изучил съм ги, което ми е струвало много труд и пари, възпитал съм ги, което също ми е струвало много време, но сега не съжалявам.Тe са изградени личности, образовани и възпитани - синът ми е гражданин на Канада, а дъщеря ми на Норвегия.Кото гледам такива снимки още повече затвърждавам мнението си, че са направили правилния избор, дори да ми е тежко като родител.
14
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минавах покрай химическия техникум в Бургас наскоро и впечатлението ми от зрелостниците е, че не стават за никакъв *** ! Половината от девойките приличаха на про*титуки а младежите имаха вид на пандизчии! Свиреше чалга, пиляха се гуми на стари бмв и мерцедеси а речника им бе като на каруцари! Това не е прецедент за Бургас а повсеместно явление. Сори, но бъдещето на половината от девойките е на витрините в Амстердам а на другите в панделата. Малко от тях ще се измъкнат от чалга - блатото!
13
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мила родна картинка.После да не се чудите защо сме на дъното на всички класации.С тези *** пак добре че още ни има.
12
16
 
36
 
! Отговори
Национален Легион преди 6 години
До Анонимен 4Аз не съм ги направил такива. Аз съм на 24 години. Основна вина децата да са такива в момента имат набор 60-ти, 70-ти, 80-ти, те такива ги направиха.
11
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т.ъпотия до шия! Как искате тази държава да тръгне към по-добро, когато младите хора са масово с ориенталски маталитет. Имаме демокрация, но именно демокрацията показва кой какъв е. Не може да слушаш музика като в ориента, а да живееш като в Дания.