Чалга, алкохол и дълги цепки... Това ли са абитуриентите?

На завършването си зрелостниците предизвикват разнопосочни коментари
Обновена: 16 май 2017 19:06 | 16 май 2017 18:49,
70

Освен изпити, в следващите дни на зрелостниците предстоят и дни за забавление. Преди старта на баловете, изпращанията на абитуриенти са в разгара си. 

И тази година чалгата се оказа неизменна част от последния ден в училище на много от дванадесетокласниците. Гимназисти от столичното 133 СОУ възмутиха обществото, след като дизайнерката Албена Александрова качи видео във Facebook как танцуват на кръшни ритми в центъра на София.

В останалите части от страната картината не е много по-различна. Алкохол и ориенталски ритми се смесват в училищния двор. В самата вечер на бала звуковият фон не се променя много, разказват професионалистите.

Сериозна полемика буди и облеклото на зрелостниците. Младите дами обикновено залагат на доста разголени рокли и сексапил на показ.

"Не знам каква е тая лудост с тая сексуалност. Деколтета до пъпа, къси поли...", коментира пред Bulgaria ON AIR дизайнерът Албена Александрова.

Как напускат училище зрелостниците и защо с поведението си предизвикват разнопосочни коментари, вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
49
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Ей тия чекнета изкупиха билетите на Учиндолският славей Славчо бе, а пък той са радва гаче ли някой учител, доктор или професор ша иде да го гледа,ей тия момчетий бабанки и клечави моми с надути пазви ша ходят да му пригласят и вятър да му праят щото оня патриотин с татуровки целият са облякъл и много жега ша му бъде...мене искаха *** тургат матурите да им проверявам ама яз са не навих щото нема да стигне биджетът на Бойко червени химикали да купи, та да им опрая грешките-ша разорим Дръжавата бе
9
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХК да накара немците да интегрират тез роми.
8
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждам много млади депутати от партията на Тиквун.Дано поне да са прочели повече от една книга, ама като ги гледам - искрено се съмнявам.
7
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми кво ревете бе - това е западната култура. Демокрация, опростачаване ... такива еврохейски ценности.Сами си ги пожелахте, сега се оплаквате.Няма връщане назад.Светът върви към самоунищожение, а България ще е в първите редици.
6
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер са браво, стига робство на стереотипи. Cвета се глобализира няма туй- онуй закривате държавата за да се размиват границите по-бързо и да се интегрираме с немците да живее евроатр;лантизма и Мрекел.
5
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ami vie kakvo ochakvate,klasicheska muzika,vals,limonada i oblecheni v gabini li?
4
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като не предлагате нищо, а само се смеете не сте по различни, погледнете себе си първо. Тия с деколтата вие сте ги направили такива.
3
2
 
52
 
! Отговори
!? преди 6 години
Това са вашите деца. Така ги възпитахте - такива станаха. Пожелавам ви и внуци.
2
9
 
37
 
! Отговори
Национален Легион преди 6 години
ТОВА СА! И ОСНОВНА ВИНА ИМАТ- КОМУНИСТИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ! ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ, ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
1
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това избирателите на ГРОБ ли са ?Бъдещето на България ?Новите еврокомисари ?