"Безсмъртния полк" нададе вой: Легитимират фашизма!

От движението са несъгласни с премиера и вицепремиера
18 май 2017 11:52,
39
"Безсмъртния полк" нададе вой: Легитимират фашизма!
Снимка: Facebook

Оставката на заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Павел Тенев предизвика реакция и от движението "Безсмъртния полк".

Още по темата

Те изразиха несъгласие с позицията на премиера Бойко Борисов и вицепремиера Валери Симеонов, които според тях "неглижират проявата на неофашизъм от страна на бившия зам.-министър на регионалното развитие Павел Тенев".

Особено стряскаща е позицията на г-н Валери Симеонов, която граничи с дебелащина и будещо отвращение "чувство за хумор", заявяват от движението.

"Безсмъртният полк" са категорични, че поздравът "Heil Hitler" е легитимация на фашизъм, а легитимирането му е опасна политическа игра.

"Подобно поведение доведе до възраждането на най-мракобесната античовешка идеология по улиците на България, доведе до обезценяване на човешкия живот, доведе до всевъзможни прояви на агресия, доведе до апатия към подобни прояви.

И днес, съвременните последователи на фашистите и национал-социалистите, продължават да демонстрират своята мерзка мисъл и поведение, с тихата подкрепа и оправдание от страна на властта.

Приемането на оставката на Павел Танев няма да има никакво значение, ако Бойко Борисов и Валери Симеонов продължат да неглижират този проблем, ако продължат да оправдават недопустимостта на подобно поведение, като го прикриват зад приказки за "нелепи шеги" и жал по "професионализма" на г-н Танев, завършват от движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10Борисов не разбира напълно, че руските туристи могат да саботират българските курортина кого му пука за няколко хиляди алкохолика? Повечето ушaнки си имат собствени апартаменти по морето. Като не им харесва да вървят в крим или Сибир.
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия от безсмъртния полк да си хващат самолета за своята истинска родина -Русия
13
4
 
14
 
! Отговори
нинова партизан преди 6 години
Другаре стягайте бохчите и хващайте гората.На България и требат партизани щото пак се напълни с фашисти.
12
0
 
15
 
! Отговори
Историк преди 6 години
Да помним историята ! България е единствената загубила страна след края на втората световна , която излиза с разширена територия. Кой ни връща тези земи? Партизаните ли ?
11
4
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Ех де** тия нацисти , що хора избиха по нашата мила родина. Добре , че бяха партизанските отряди , 9 септември и народният съд , че да спрат убийствата в държавата
10
2
 
17
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Някой пак се опитва да клати лодката като направи от една дебелашка шега скандалЯсно е че това на снимката е майтап.Няма как някой да отдава чест на восъчна фогура на редови офицер.Ако беше фигурата на Хитлер Гьоринг еди дойди.Продължават да ни набиват в главите че патриотизъм= фашизъмБСП не може да преглътне поредната загубаОчаквам и Съюза на ветераните и Съюза на пенсионерите и Съюза на...който и да е също да рипнат.Другаре стягайте се:))))
9
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов не разбира напълно, че руските туристи могат да саботират българските курорти тази година поради случая и реакцията му.
8
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно, защото сме били на страната на Хитлер подобни изцепки толерират и насилието трябва да бъдат наказани. В Германия подобно поведение щеше да се стигне до съд. И безпрекословно осъждане с ефективна присъда. Стига олигофрения.тип
7
7
 
10
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
А срещу социализмът КОГА ще нададат вой Партията майка в парламента със боядисано име Но със над 100 г история къде е Главният Прокурор и съдебната система
6
8
 
9
 
! Отговори
Безсмертный преди 6 години
Спасили сме евреите, спасили сме България и от фашизма. Hяма да се оставим на фашистите да ни управляват и да ни въвлекат във война със Русия. Tуй няма да стане, патриотарите и техните партньори да ходят да лъскат паметниците на савецката армия за назиднаие на следващите фашаги.
5
6
 
11
 
! Отговори
Когато България преди 6 години
гладуваше през 90-те г., Леа Коен апелираше към еврейските организации да искат обезщетение от нашата страна заради това, че не сме спасили и евреите от Беломорска Тракия - от районите,които не са били под наша юрисдикция!Но въпреки това Леа Коен заемаше високи постове,дори беше и посланик на България в една авторитетна държава!Значи на Леа Коен може да не й бъде отнето нищо, въпреки нейната враждебност,презрение и неблагодарност спрямо България, а Танев го наказват за майтап отпреди 8 години!
4
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безсмъртния полк в Сибир!
3
1
 
16
 
! Отговори
Този полк нещоДаКаже преди 6 години
относно случая Леа Коен?И по-точно, относно високомерното нейно изказване, че ставайки съюзник на Германия, България какво била постигнала - връщането на 50-ина села! Знае ли Леа Коен как са били третирани хората от тези български села по времето, когато селищата им са били извън границите на България? Или българската кръв е без стойност, а несправедливите следвоенни решения са "нЕма нищо"? И ако бяхме отказали съюз и немците ни бяха прегазили, пак ли щеше да е "нЕма нищо", според Леа Коен?
2
0
 
5
 
! Отговори
Dublin преди 6 години
Voi samo moze da nadade BorianKA Pavlova,kaT Perchema I oreze grantovete...Nema da ima za leB...;))
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В защита на фашизма се надига ГЛАССрещу фашизма се надава ВОЙспоред Боряна Павлова