Извънземните "подтикнали" шизофреника с ритника!?

Свидетелка на бруталната сцена разказва за изживения ужас
19 май 2017 09:00, Златко Желев
99
Извънземните "подтикнали" шизофреника с ритника!?
Кадър: YouTube

"Извънземните ме накараха да ритна бабата" – крещял пред слисаната тълпа от хора, станали свидетели на бруталната вендета на спирка в Бургас, когато 26-годишен младеж ритна зверски възрастна жена в гърба.

Грозната сцена се разиграва на 9 май следобед на автобусната спирка до блок 61 в бургаския кв. "Изгрев".

Охранителна камера запечатва зловещото нападение. На кадрите се вижда как възрастната жена става от мястото си и се готви да се качи на пристигащия автобус. В този момент изневиделица получава ритник в гърба. Внезапният удар я събаря на земята.

Още по темата

На кадрите се вижда още как нападателят си тръгва, но секунди по-късно се връща и започва да крещи. Веднага друга жена се притичва на помощ на безпомощната пенсионерка.

Мъжът се връща още веднъж, с огромно паве в ръце, готов да го хвърли върху баба Виолета, но сам се отказва от пъкления си план.

"Бях на спирката 5 минути преди да дойде автобусът. Видях го тоя Живко как седи на една пейка и си крие устата с ръце и така странно си мърдаше пръстите. Имаше един такъв налудничав, обсебен поглед", разказва пред "България днес" Нина –  единствената жена, която се притичва на помощ на падналата на земята старица, докато всички останали гледат безучастно отстрани.

"Първоначално си помислих, че са баба и внук и вероятно възрастната жена е отказала да му даде пари, или нещо такова", продължава разказа си тя.

"Когато Виолета пристигна на спирката двамата не се поздравиха, седна да чака автобуса, точно до седалката на Живко. Той й изкрещя: "Премести се на другата седалка, разкарай се". Виолета се премести през няколко места и дори застана с гръб към него, без да каже и дума. Изведнъж младежът стана, изплю се върху жената и я замери с картонена чаша от кафе. После пак седна", разказва свидетелката на бруталната разправия.

"Аз нищо с нищо не съм провокирала тази агресия. Дори когато ми изкрещя да се преместя, станах и се отдалечих, за да не го дразня. В шок съм, от няколко дни не спират да ме тормозят чужди хора, моля ви, оставете ме на мира", коментира случката и самата Виолета.

Пред свои приятелки възрастната дама разказала още, че след ритника Живко й креснал: "Ще счупя костите на всички българи".

26-годишният Живко Кючуков бе разпознат и задържан само в рамките на три часа след нападението. Арестуван бе за 24 часа и освободен, след като мярката му изтече.

Живко е криминално проявен и по думи на негови познати е освидетелстван. Младежът от години се борел с шизофрения, лежал е в психиатрията, а оттам е освободен за домашно лечение.


99
Още от
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Ns i ms преди 5 месеца
Pfu...bg maj...
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На това му викат от християнски времена "бесовщина", а на извънземните - "поднебесни духове на злобата" - демони...
86
0
 
1
 
! Отговори
xao преди 5 месеца
Абре те куките няма начин да не го знаят туй пропаднало нарко. За това толкова бързо са го намерили. Те са няколко групички такива нарко-"мъже" - ножкари в Бургас. Бачкат за някой и ги оставят да си разиграват маймунжулуците. Ако не беше камерата щеше да му се размине. Кучето е заровено по-дълбоко на тоз бушон.
85
0
 
2
 
! Отговори
нормален(надявам се) преди 5 месеца
Преди доста години четох една статия. Как от преди още доста години в Щатите изследват плода за евентуално предразположение към психически разстройства. И при съмнение плода се маха. Е, вярно, че сме 100 г. назад и 50 встрани и няма място за сравнение. Обикновено това са наследствени заболявания - може и през поколения.
84
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Случаен
Защо не е наплюл или ритнал , някой як мъжага.

щото извънземните са го предупредили, че мъжагата ше му завре главата в ГЗ :)
83
1
 
8
 
! Отговори
Само разсъждавам преди 5 месеца
Вместо в затвора, нищо не пречи паралелно с лечението да има задължително полагане на обществено полезен труд, приходите от който да отиват за издължаване към бабата за преживянато и към болницата/държавата/обществото за направените разходи. Колкото и докогато е нужно. А след като ще се лекува поради неспособност/непригодност и т.н. да му се определи роднина за настойник. И ако междувременно реши да се покрие, тогава решетки за настойника за максимума на присъдата или докато го намерят.
82
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз освен за сидера, за друг извьнземен не сьм чувал който живее сред хоратащ! Сигора е той, който е подтикнал за зверството срещу бабата да бьде ударена сьс шут!
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Живеел на квартира и се друса, значи родителите му имат пари, за да може чедото да живее на широко. Изведнъж шизофреник-освидетелстван. Сега майка му се извинява и той също. Извиненията няма да оправят таза на жената, а също така обиколките и харчовете за лечение. Да отрещят съжеляващата му майчица (дето го оставила на квартира да си живурка) 10-15 бона за разходи на бабата, та да я видя следващия път къде ще и е жизофреничното синче.
80
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В Щатите и Западна Европа има психиатрични клиники за принудително лечение, ако извършиш престъпление и си освидетелстван те пращат там, възможно е и за години. В България да си освиделтелстван се равнява на лиценз за убиване, и никой не може да те пипне. Даже се чудя колко ли хора са освидетелствани срещу скромно възнаграждение..? Не е ли време да открием топлата вода в нашата територия?
79
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Наркоманският *** задължително трябва да бъде пребит и не един път , а редовно за профилактика сред обществото и в интерес на обществото. Като за начало да му се счупи таза
78
1
 
6
 
! Отговори
хммм преди 5 месеца
и аз така си мислих, просто се колебаех дали са извънземните или Бог. Друго обяснение няма това което се случи.
77
2
 
34
 
! Отговори
Случаен преди 5 месеца
Защо не е наплюл или ритнал , някой як мъжага. Защо отива да рита и плюе възрастни или по-слаби от него. И как сега се сети вече и разсъждава трезво , за да каже, че съжалява. Съжалението не върши работа. Аз също съжалявам майката, но въпреки всичко, като знае заболяването на сина си, трябва да намери начин да го придружава и контролира, когато е навън. Но ако няма сили и възможности трябва да там където му е мястото, не да наранява хората. Да се спре с оправданията. Стига вече!
76
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Айдееее, стана междугалактически скандал.
75
1
 
25
 
! Отговори
Strah преди 5 месеца
Страхът е завладял хората, как да застанеш срещу такъв психопат. Незнаеш какво оръжие има в себе си, незнаеш силата му. Ако хората бяха скочили сигурно щеше да има и други наранени, а може би и убити. Кой е виновен ли? Законите! Такива хора са за лечебни заведения, трябва да излизат сред обществото само с придружител. Така е в другите държави. Трябва контрол. Бивш наркоман, или бивш шизофреник НЯМА! Съжалявам за изказването си, но това е живата истина! Под заплаха сме!
74
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя в момента прави на луди всички. Щото си е купил жълта книжка и знае, че в Абсурдистан всичко му е позволено.
73
0
 
22
 
! Отговори
Мънго Джери преди 5 месеца
"Извънземните мотиви" могат да минат само в българската правораздавателна с-ма. Вероятно и такива с Дядо Коледа и елена "Рудолф"
72
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Предлагам извънземните да дойдат и да си го приберат......
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В обществото ни има твърде много натрупани стресови фактори. Всеки, който ги увеличава осъзнато си е престъпник. Има причини психиатричните заболявания всред младите хора да са се увеличили. За съжаление, някои от тези причини вървят в комплект с бананите и дънките. За съжаление на повечето хора не им пука, че увеличават общественото напрежение с единствена мисъл да печелят НЕЩО. Един народ заслужава това, което му се случва. В Канада недоверието в пресата се учи в средното училище.
70
1
 
7
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 месеца
Абе ***, "вендета" означава кърваво отмъщение между две семейства...в тоя
случай има ли такова нещо...ех български "журналисти" ех...
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Българите са гадни сеирджии!Гледали!!!!А извънземните не командват лудите наркомани. А правителствата!А пак те вас!А журналистите ви промиват мозачетата,ограничени!С тъпи новини!Събудете се!Скоро ще ви се наложи!Хората сега са роби!!!!!Но не го осъзнават!Страшно е,вие сте роби !Лъжи и заблуда!Целия съвременен свят!