Лулчев пил кафе със съотборници преди да се обеси

46-годишният мъж им казал, че отива да товари камион
Обновена: 22 май 2017 15:54 | 22 май 2017 15:45,
13
Лулчев пил кафе със съотборници преди да се обеси
Снимка: Facebook

Бившият централен защитник на пловдивския "Локомотив" и ЦСКА Стефан Лулчев се е обесил в производствено хале в кв. "Кючук Париж" в Пловдив, стопанисвано от баща му. Той си направил примка от колан на кран за вдигане на товари и увиснал на метална греда. Тялото на 46-годишния мъж е намерено от майка му, която се е обадила на тел. 112.

Още по темата

"При огледа не са открити следи от насилие. Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство", съобщиха от районната прокуратура в града. Лулчев не е оставил предсмъртно писмо, пише "24 часа".

Една от версиите на разследващите е, че е направил фаталната крачка заради семейни проблеми. Негови приятели твърдят, че от известно време не живеел със съпругата си, а обитавал каравана, заедно с майка си.

В събота Лулчев е трябвало да играе мач с ветераните от "Локо" в пловдивското село Устина, но изненадващо се отказал в последния момент, без да обясни причината.

"Винаги е бил затворен, не обичаше да споделя. До последно си остана скромен човек. Отиде си един добър играч", потресен е административният директор на "Локомотив" и общински съветник Атанас Узунов.

От приятели той научил, че в деня на трагедията Лулчев е пил рано сутринта кафе с бивши съотборници от черно-белия отбор.

"Отивам да товаря камиона", били последните му думи на раздяла с тях. Бившият футболист работел в търговиите в "Кючук Париж", където зареждал склад за захарни изделия. Според негови близки не се оплаквал от финансови проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рогясъл и не издържал завалията.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
To stana nekakva moda da se besiat futbolistite..v cechia 2 za edin mesec.asega i v bg..inache dobar si beshe stefan navremeto..jalko..mlad
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завалията! ... Колко ли му е тежал живота на душичката ... иначе душа ако всичко ти е наред не се дава!
8
2
 
4
 
! Отговори
поредни инфо преди 6 години
групи з а мръсни поръчки от зомбирани полицаи ползват нови оръжия за блокиране на посочени им по телефона.Имат чипове з а следене в ануса и микрофони в корема погълнати чрез бира.ДА се проследят телефоните и личните карти кога са били около обесения заедно
7
2
 
3
 
! Отговори
да се намерят преди 6 години
трима са го обесили ..
6
21
 
3
 
! Отговори
ддд преди 6 години
Мда,Григор Димитров ли ще е следващия.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bog da go prosti jalko mlad maj no v bg horata da raso4arovani depremirani ima saachto 28 g stres bespari4ie pristszi ni komandvat mutri milioneri ni kreschtat i mn dr neschta taroeliv tap bg narode sabude se ve4e ne se davaite na mutrite milioneri
4
5
 
5
 
! Отговори
r преди 6 години
До Анонимен Бихте ли ми разяснили за астрала, съвсем сериозно моля.
3
6
 
20
 
! Отговори
BUSINESS преди 6 години
И Роналдо така , товари Камиони
2
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле какво го чака в астрала не е истина мисли си че се е отървал а то сега започва
1
38
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В чорбата са му промили мозъка на човека!много такива има!