Музиката има силата да променя хората към добро!

Родни фенове на Ариана Гранде в шок от случилото се в Манчестър
23 май 2017 21:00, Красимир Ангелов
8

Вълна от съпричастност се появи сред българските фенове на младата изпълнителка Ариана Гранде. Нейни почитатели от музикалната паралелка на 144-то училище в София бяха разстроени от новината за кървавия ад в Манчестър, станал след концерт на певицата.

"Тя е един тийн идол, много е красива, има уникален глас, песните са много ритмични, актриса е също така. Децата обаче не разбират, защо някой би причинил зло на хора, които са отишли да се забавляват", споделя пред телевизия Bulgaria On Air петокласничката Полина.

Подобно мнение изразява и 12-годишната Лора. "Има доста жертви, доста загинали, деца на моята възраст, които са отишли на концерт, за да видят своя идол, който много ги обича и уважава и да се случи подобно нещо е неописуемо", споделя момичето.

"Това, което се случи е наистина страшно за нея, защото да видиш пред очите ти как твоите фенове и хора, които те обичат и уважават и бомбата как гръмва е наистина много страшно. Това е изключително лошо и дори не трябва да го има, това не е човешка постъпка към деца и по-малки и по-големи от нас", споделя петокласничката Ивона.

Според момичетата обаче, музиката има силата да променя хората към добро.

"Ако някои от тези лоши хора се вслушат в някои песни, те биха могли да разберат своите грешки", смята Рая.

Ариана Гранде представя европейското си турне "Dangerous Woman", а билетите за концертите бяха разпродадени за месеци напред. За момента обаче следващите й концерти в Европа са отменени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На фона на броя жертви това заглавие на статия звучи като ирония. Ислямът пък може да промени живота на хора към мизерия и робство, ако изобщо оцелеете след клането. Както ви беше нагледно показано. Пък вие им разправяйте как музиката имала силата да променя хората към добро. Кога ще изтрезнеете и прогледнете, и разберете, че мюсюлманите трябва да си отидат при камилите и пясъците. Не знам за вас, но аз нямам нужда от нито един от тях и варващината им. Живее ми се!!!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За чалгата това не важи. Тя променя хората към по-*** начин на мислене, съответно е зло.
3
2
 
5
 
! Отговори
А помните ли , преди 6 години
как платените терористи, представяне като бунтовници в Либия хвърляха живи служителите на една поща от високите етажи? Еее, това ставаше в Либия и тогава не се шокирахте, а сега се борите срещу тероризма. Не е чудно защо терориста от Манчестър е либиец, отмъщава на унищожителите на страната си.
2
2
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Burzume, твоето (вашето) "състояние " има медицинско название -ШИЗOФPEНИЯ
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ау какво сценично облекло, как си пускат децата да гледат това?!?!