Акцията на Летище София – не знак към Европа, а към всички нас

Лозан Панов политиканства и хленчи, смята главният прокурор
27 май 2017 16:12, Красимир Ангелов
31
Акцията на Летище София – не знак към Европа, а към всички нас
Снимка: БТА

Разбиването на групата за трафик на мигранти на Летище "София" не е знак към Европа, а към самите нас, заяви главния прокурор Сотир Цацаров в коментар на акцията срещу трафика на мигранти през софийското летище.

Още по темата
"Защо трябва да го разглеждаме като знак към Европа? Това е знак преди всичко към нас самите. Знак към гражданите ни, към опазването на сигурността вътре в страната и към силите за сигурност, защото не бива да се допуска пробив сред хората, призвани да пазят българската граница", заяви обвинител №1, цитиран от "Фокус".

Според него с действията от вчера се предотвратява тежко престъпление и се пресича канал, който за първи път действа по този начин на въздушната граница. Главният прокурор уточни още, че разследването работи в момента и се установяват фактите и обстоятелствата.

Главният прокурор коментира и напрежението между него и председателя на ВКС Лозан Панов. "Никога няма да се сдобрявам с него, защото нито той ще ми стане приятел, нито искам такъв човек за приятел. Това не значи, че аз нямам готовност да работя с него. Не бъркайте това да си подам ръка с някой като приятел със служебното отношение с някого. В крайна сметка той е председател на ВКС, а това е институция, която заслужава само уважение", посочи главният прокурор.

Той уточни, че е очаквал от Панов по-малко политиканстване, "по-малко хленчене", а конкретни идеи за съдебната система и взаимна коректност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
31
 
! Отговори
До Анонимен преди 6 години
Как няма да е уникален Цацата,всичко ,което Тквата е избрал и назначил е уникално.За това сме на този хал и продължаваме да потъваме.
10
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никога не е имал по-поръчков главен прокуров...то бива бива ама цацата просто уникат.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние пък смятаме, че ти политиканстваш и хленчиш и дупките станаха 2 вече, а ВСС хвана паяжина за да те чака да свършиш някаква работа.
8
0
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Българския клонниг на Вишински - лъжи. лицемерие. демагогия, безочие, а най-вече прокуратура за политическа употреба!
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е да де, към всички вас е, има пробив в сигурността И В сигурността на банковата система има един голям пробив и банките се отичат през пробойните Утре ако се отече още някоя банка какви ще ги дрънкаш.На крива ракета пространството и криво за да излети.
6
4
 
31
 
! Отговори
дебелак пълдински преди 6 години
Нищо подобно, дебелако и делянпеевски лакей, слуга и гъзолизец! Нищо подобно! Лозан Панов не само не хленчи, ами ти е обявил тотална война! И зад него са всички почтени демократи и честни хора, отвратени от мазната ти и противна мутра, от чудовищните ти безобразия, от лъжите и простащината ти! Ти хленчиш, дебелако пълдински, точно ти, не Лозан Панов! И скоро не само ще хленчиш, а и ще ревеш като *** под нож! Защото и твоят край ще дойде, мерзавнецо, много по-скоро, отколкото се надяваш!
5
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лозан Панов е честен и умен човек.Цацаров е точно обратното- крепител на статуквото, беззаконието и мафията.Всички нормални хора сме на страната на Панов и всички крадливи политици, мутри и "бизнесмени" са зад цацаров.Не вярвайте и на новия - стар министър Захариева, която само имитира съдебна регорма а всъщност е пионка на корумпирания но премиер.съдебна реформа и лошите зад решетките от цаца и захариева не очаквайте.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зад Панов стои евроатлантизма и това много шашка местните дерибеи, но нищо не могат да направят, освен да го плюят по байциганьовски табиет.
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛОЗАН ПАНОВ Е ЧОВЕК НА ЗАПАДА, ТАКА ЧЕ МУТРИТЕ МОГАТ САМО ДА МУ СЕ ПОЛИГАВЯТ НАСРЕЩА И ПОДВИВАТ ОПАШКА И ТОЛКОВА.
2
0
 
23
 
! Отговори
бай иван преди 6 години
И ние искаме да влизаме в шенген.
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОТИВ ЛОЗАН Е САМО МАФИЯТА