160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!

Сайт събира подписи с призив шоуменът да влезе активно в политиката
299
160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!
Снимка: Булфото

Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви на избори и да влезе в Народното събрание, се разпространява в родното интернет пространство, съобщава "Труд".

Подписката се събира на специално създаден за целта сайт zaslavi.com и към този момент е подкрепена от близо 160 000 души. Според организаторите целта е подписите в петицията да станат 200 000, след което документацията ще бъде предадена на водещия.

Още по темата
"На 24 юни всички подкрепящи Слави, ненавиждащи системата и искащи промяна, да се организираме и съберем на среща в София. Слави, очакваме те! Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти! ИМА ТАКЪВ НАРОД и той ще скочи, само когато пред себе си има лидер, който ни обединява. Промяната ще успее само с обединение на гражданите и ясна цел!", се чете на сайта, където се събира подкрепата.

Организаторите се представят за част от хората, които са "за" предложенията от референдума на Инициативния комитет на Трифонов. Само че добавят и още едно желание - "през есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!

"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива. Ако има нещо от наша страна, ще бъде на официалния сайт на предаването", коментираха пред изданието от "Шоуто на Слави".

Както Dnes.bg съобщи, на 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента. Делото бе заведено след жалба на Слави Трифонов и екипа му, с която той поиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде отменено заради серия нарушения. Съдът обаче не се произнесе в полза на референдума.

"Съдът взе едно странно и неморално решение", коментира шоуменът в писмо до медиите след това и допълни: "От една страна потвърди присъдата на предишната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не провери фактите докрай".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
10
 
! Отговори
:-) преди 6 години
***, уволнени сте !!!вън от България и да не си забравите гологлавото недоразумение
9
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашия маллоумен народ може и Слави да направи президент...След като Марешки е в Парламента, нищо не ме учудва
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дългия ви каза 47 пъти досега , че няма да влиза в политиката защото това е *** история, но вие зорна искате да го набутате там. Смешници.
7
4
 
32
 
! Отговори
:-) преди 6 години
видяхме го големия бунтар при интервюто с Цветанов така се беше навел, че само дето не водеше шоуто седнал в скута мужалък и фалшив !!!!
6
5
 
28
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Аааааа не по добре Митьо Пищова да ни води ! Шоуто ще по голямо !
5
6
 
19
 
! Отговори
да преди 6 години
Славчо, кажи на работодателите си от Дай, България и ДОСТ, че са уволнени от българския народ !!!
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези 5-6 излизания на Слави пред парламента също бяха част от шоуто му, само че в по ранен час. Даже много добре се получи, но дотам!Ч Всичко е шоу за него.
3
4
 
31
 
! Отговори
Emo преди 6 години
Слави да си прави шоуто. Само той не е повел народа, болни мозъци!
2
2
 
5
 
! Отговори
da преди 6 години
soros-zaslavi пак изпълзяха от дупката си,но народа пак ще ги върне на бунището, където им е мястото
1
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И к'во се оказа накрая, че това с мажоритарния вот е в услуга на ГЕРБ. Дългия отдавна е ясно че се е сдобрил с Тиквата. Даже покани оня ден Цецко Оллигофрена в предаването си и си правиха взаимно четки. Накъде да ви повежда Дългия, бе Овце? Вие нормални ли сте?