160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!

Сайт събира подписи с призив шоуменът да влезе активно в политиката
299
160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!
Снимка: Булфото

Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви на избори и да влезе в Народното събрание, се разпространява в родното интернет пространство, съобщава "Труд".

Подписката се събира на специално създаден за целта сайт zaslavi.com и към този момент е подкрепена от близо 160 000 души. Според организаторите целта е подписите в петицията да станат 200 000, след което документацията ще бъде предадена на водещия.

Още по темата
"На 24 юни всички подкрепящи Слави, ненавиждащи системата и искащи промяна, да се организираме и съберем на среща в София. Слави, очакваме те! Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти! ИМА ТАКЪВ НАРОД и той ще скочи, само когато пред себе си има лидер, който ни обединява. Промяната ще успее само с обединение на гражданите и ясна цел!", се чете на сайта, където се събира подкрепата.

Организаторите се представят за част от хората, които са "за" предложенията от референдума на Инициативния комитет на Трифонов. Само че добавят и още едно желание - "през есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!

"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива. Ако има нещо от наша страна, ще бъде на официалния сайт на предаването", коментираха пред изданието от "Шоуто на Слави".

Както Dnes.bg съобщи, на 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента. Делото бе заведено след жалба на Слави Трифонов и екипа му, с която той поиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде отменено заради серия нарушения. Съдът обаче не се произнесе в полза на референдума.

"Съдът взе едно странно и неморално решение", коментира шоуменът в писмо до медиите след това и допълни: "От една страна потвърди присъдата на предишната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не провери фактите докрай".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
6
 
2
 
! Отговори
упс... преди 6 години
"Лу---ди, лу---ди няма, които да вдигнат тоз народ на борба!"Записки поБългарските въстания" - Захари Стоянов
229
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учиндолския ***....Пазари се с Борисов да стават ортаци в политиката, Боко му отказа и сега славчо мамин му яде краката....Срамота, как може да се излага като мъжка ***.
228
12
 
28
 
! Отговори
набора на слави преди 6 години
Наборе, Слави....ние вече внуци гледаме- ти семейство нямаш а държавата ще оправяш...с песни и ругатни и *** шегички ли?
227
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави има много подписи, но на място хората идват само ако има чалгичка и кючеци
226
6
 
19
 
! Отговори
Loyko преди 6 години
Samo toz carvul lipsva v politikata...
225
7
 
15
 
! Отговори
Референдума-отсвирен преди 6 години
Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.
224
12
 
26
 
! Отговори
Константин преди 6 години
Аз не искам този плешив чалгар да ме води! След мутрата, сега чалгара!
223
10
 
34
 
! Отговори
Дебелогъз ушев преди 6 години
Ех Славчо, учиндолски тигре, и ти одъртя като мен. Дърта досада, простееш брато.
222
8
 
23
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
Кой да води стадото,Слави магарето.................
221
7
 
18
 
! Отговори
НЕ!! преди 6 години
На този ШУТ,неопределен в СВЕТОГЛЕДА си,ПОДИГРАВАЩ се от 1991 с ПОРИВА за ДЕМОКРАЦИЯ на интелигенцията в БЪЛГАРИЯ-НЕ!! Видяхме какво стана от другия "българи-юнаци" и "невинната шега с взрив на ядрена централа"- ШЕГУВАЛИ се "МОМЧЕТАТА"???. И сега Курумбашев е на тихо,"ЗАСЛУЖЕНО' място- депутат от БКП/БСП в Брюксел.Станишев- и той там.Сега се мъчат да "УРЕДЯТ" пак техен човек- С.Трифонов да "УПРАВЛЯВА" България."Естествено", БСП НЯМА "нищо общо".Последна "хибридна хватка' чрез АБЕРАЦИО ИКТУС(спо
220
3
 
10
 
! Отговори
дедо Пинто преди 6 години
До АнонименАБЕ ЗА КАКВИ ДЕСНИ ПАРТИИ ПИШЕШ , ОЦЕНЯВАЙТЕ ГИ ПО ДЕЛАТА ИМ , А НЕ ЧЕ СЕ НАРИЧАЛИ ДЕСНИ . ТА СПОМНЕТЕ СИ КОЛКО ПЪТИ И ТЕ БЯХА НА ВЛАСТ СДС , НДСВ С ДПС С ТИКВУНЯ ОТ ГРОБ . ТАКА ЧЕ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ''ДЕСНИ '' .
219
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз съм на 99 % че тая петиция е организирана от сегашните политически партии, целта им е да отстранят дългия от телевизията и да му запушат устата, това го целят от много време, а и те са единствените, които продължават да говорят за политически проект на Слави, въпреки че той 1000 пъти им каза че позицията ми е чисто като гражданин, надявам се да не им се хване на въдицата
218
5
 
26
 
! Отговори
Жоро програмиста преди 6 години
Абе хора, вие луди ли сте? Какви 160 000? Всичко що е IT може да се хакне. Айде не се излагайте. Как сте сигурни в автентичността на на тази цифра или пък на този уеб сайт? Луда работа.
217
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - А десните партии останаха вън.Бе тя работата е за чудене, ама като се погледне, от лидерите им нищо не можа да излезе.
216
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поведи ни Слави! Поведи!Този човек има революционен пламък в очите и цялата осанка! Взел е от огъня *** Ботев! Има нещо и от Левски! Истински революционер! Ще върне времето на др. Живков!
215
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народът сме овце, ама Слави за овчар не става. Човекът си прави яките пари и рейтинг, а тези, които го чакат са най-виновни да сме на това дередже. Гласуваха ЗА мажоритарни избори, но 95% от тях не знаеха какво е това.
214
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато народът се състои от овце, вечно блеещи и търсещи кой да ги остриже за пореден път, така ще е. Избираме едни и същи, оставихме се да повярваме, че освен ГЕРБ и БСП други партии няма и сега ще си сърбаме. А десните партии останаха вън. *** народ - слаба държава.
213
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На ДПС им е все тая дали ще имат 5 депутата или 30 - от кабинета Орешарски насам всички ги отбягват, но те си в НС и си папкат доволно вече два мандата без да с в коалиции.
212
2
 
10
 
! Отговори
Drake преди 6 години
zaslavi е регистрирано от скрит регистрант през goddaddyКак очакват да се подпиша за някой, който не застава с името си като организатор на нещо.Да им бера лайката на тях и на политическите инженери.
211
2
 
16
 
! Отговори
Джукър преди 6 години
Колко е отчаян този народ. Колко нямаме кадърни кадри сред нас. Подскачаме от прoстак на прoстак с надеждата някой от тях да ни оправи. Толкова...:(