Бразилка към президента: Кой сте и защо сте толкова важен?

Държавният глава гледа нестинарски игри в Странджа
5 юни 2017 08:23,
71
Бразилка към президента: Кой сте и защо сте толкова важен?
Снимка: Община Царево

Бразилска туристка спретна миниспектакъл, след като спря президента Румен Радев, първо за да се снима с него, а после и да си побъбрят. Това се случи в събота вечерта на нестинарския събор в царевското село Българи.

"Кой сте Вие и защо сте толкова важен?", директно запита младата дама, очевидно впечатлена от внушителната охрана около Радев.

"Не съм толкова важен, само колкото всеки  друг българин тук", отвърна скромно президента, но отговорът му не задоволи любопитната чужденка и тя продължи да настоява.

"Не Ви вярвам, важен сте. Виждам как хората се отнасят с Вас, как си правят снимки. Кой сте Вие?", продължи да пита младата бразилка. "Аз съм президентът", лаконично отговори Румен Радев, а туристката ококори очи и смаяно заповтаря: "Не, не, неееее, това е невъзможно!".

Самата тя обаче не отговори ясно на въпроса на президента какво прави в България и точно в с. Българи. "А защо да не бъда тук", зададе контравъпрос, вместо отговор бразилката. 

Президентът Румен Радев неочаквано се появи на нестинарските игри в странджанското село Българи. Държавният глава пристигна в късния следобед в събота със съпругата си Десислава Радева. За изненадващата визита е бил информиран само кметът на Царево Георги Лапчев, който влезе в ролята на домакин и покани специалните си гости да разгледат църквата  "Св. Св. Константин и Елена".

Посещението в село Българи, макар и неофициално, е първото на президента Радев в Бургаска област. Местните заподозряха, че зад частната визита стои съпругата му Десислава, която е бургазлийка.

Държавният глава присъства на нестинарския ритуал и с интерес изгледа древния танц върху жаравата. Неотлъчно до него бе Десислава Радева, която приятелски разговаряше с местните хора. 

Нестинарският празник в село Българи тази година събра рекорден брой посетители. Над 3 хиляди души гостуваха на празника на Св. Константин и Елена, който в Странджа се празнува на 3-ти юни по стар стил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На какъв език са говорили? Английски, бразилски, български...?
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЗИ ЖЕНА СИГУРНО В БРАЗИЛИЯ Е ГЛЕДАЛА, Я НАРКО БАРОНИ ДА ХОДЯТ С ГОЛЕМА ОХРАНА, Я ШЕФ НА ГРАДСКИ ПАРТИЗАНИ! И СЕГА И СЕ ВИЖДА ИНТЕРЕСНО.. ЩО ТО ВСЕ ПАК Е ДОШЛА В ЕВРОПА . НО СМЕ И ЗАПРИЛИЧАЛИ НА ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИ. И АКО ЗНАЕ КАК НЯКОИ ИМАТ И НАД 1000 ДЕК. ЗЕМЯ МОЖЕ И НАПРАВО ДА НИ СБЪРКА С БРАЗИЛИЯ. ОСТОВА ДА ВИДИ И РОБИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО.
54
2
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Един българин 51 При инцидента във Враца на земята е легнал само един-Тодор Живков. Има и снимка. Охраната го е свалила на земята според инструкциите.А младежа от Кнежа само е искал да сподели свой проблем , за което лежи 15г. в затвора.И ако мислите че това е похвално.....?
53
1
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 46 Новините за високия Путин изместиха новините за ниската Дилма.
52
0
 
3
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Почти всяка медия с различна версия за разговора с бразилката.
51
0
 
2
 
! Отговори
Поредни преди 6 години
Журналистически четки
50
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кризисен PR
49
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излиза, че бразилците имат свободен достъп до нашия президент, спират го , разпитват го, шегиват се с него. Докато нашенците го гледат само по ТВ-то
48
14
 
9
 
! Отговори
Сперма в Разтройство преди 6 години
Тази явно е била от "бъг'рските" бразилци. Ако съм на бачи Румен Радев, ще и лепна една баница през муцуната. Другия вариант е да е била някаква долна наркоманка
47
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези приказки за човека от народа ми приличат на лъжите които пишеха едно време за ленин и димитров, как срешнали една баба която трудно носела торбата си и веднага се притекли на помощ100% фалшива новина за един национален предател
46
27
 
9
 
! Отговори
Огнян Минчев-цитат преди 6 години
Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.
45
19
 
43
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Браво! Истински човек от народа, работещ за народа.
44
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво става в Бразилия, защо няма новини от там, преди редовно ни информираха за импийчмънта на нашенката Дилма Русеф "комунистката" която нашите по-старши партньори от САЩ не харесваха, а как се развиват нещата сега там, решиха ли проблемите с корупцията, как е новият президент? Никакви новини!
43
13
 
47
 
! Отговори
факт преди 6 години
За пъри път-свестен президент. Дано не ни разочарова.
42
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По стечение на обстоятелствата ми се е налагало да общувам очи в очи с бразилска, афганистанец, японка и т.нМного много да не се надуваме , защото изглеждаме смешни. Време ни е да избием комплексите си и да отворим душите си. Светът е в нас и ние сме в него
41
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 41 Напушена бразилка по-скоро.
40
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нахакана бразилка
39
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Не съм толкова важен, само колкото всеки друг българин тук", отвърна скромно президента"........"Човек от народа!"
38
43
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая го е направила на две стотинки :) И наистина не е важен...просто е проедния соц. ***, русофиилистик-путинофиилска измеет. Дано се е намерило някой да и обясни на девойката и кой е генерал Решетников.
37
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дойдохме да се позабавляваме с охранката на жената.