Болни всякакви – и кактуси обичат, ама... Разгорещена прайд дискусия

Гейовете просто празнуват, пеят и танцуват, настоя певецът Джийсън Брад Люис
Обновена: 6 юни 2017 11:54 | 6 юни 2017 10:52,
107

Предстоящото провеждане на "София прайд" за поредна година разбуни духовете. Бившият лидер на БНС Боян Расате настоя в "България сутрин", че това е парадиране на ненормална сексуална ориентация.

"Не можем да се противопоставим на природата, но не приемаме, че 500 извратени идиоти излизат на улицата да парадират. Тези хора са клиничен случай. Всякакви болни хора парадират по една или друга причина", заяви той в студиото на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Изпълнителят Джийсън Брад Люис не се съгласи с мнението на Расате и подчерта, че гей парад ще има винаги.
 
"Той не е само за хората с различна сексуална ориентация. Парадът е за младите хора, за любовта, за мира", отбеляза певецът, който миналата година за пръв път е взел участие в гей парада.

"Подкрепям всякакви фестивали, които са за любовта и мира. Хетеропарадът е всеки ден, това е веднъж в годината. Гейовете просто празнуват, пеят и танцуват", каза още Джийсън Брад Люис.

Расате контрира събеседника си с тезата, че има влюбени в цветята си хора и попита: "Означава ли това, че трябва да си боднат кактуса отзад и да излязат по улиците?"

"Не пречим на тези хора да се обичат в рамките на своето извратено семейство. Ходенето на подобни елементи по улиците е неприемливо и лош пример за нашите деца. Това е целенасочена и добре финансирана от чуждестранни организации пропагандна машина", обясни Расате.

Националистът призна, че БНС е провел публична агитация срещу "София прайд" още през 2008 г. с единствената цел по всякакъв начин да възпрепятства гей парада. Той подчерта, че тогава са искали да пребият участниците в парада.

"Не постигнахме целите си поради страхливост на националистите. Няма държава и здравеопазване, тогава идва ред на боя", каза още Боян Расате.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
1
 
! Отговори
Чичката преди 6 години
Така и така ще има ***-парти, къде са тревопасните веганци и те да напомнят за себе си ! Голяма свободия ... Хляб и зрелища за робите, царете да си царуват на спокойствие !
38
1
 
17
 
! Отговори
Рали1 преди 6 години
Това не е парад на луди,хомо,извратени.Това не е парад на търсещи любов.Това е политика!Това е години наред опит да ни натрапват"ценностите"на западн/ал/ия свят.Колко ще са българите на "парада"?А колко "европейци"ще дойдат тук да си веят шарените байраци?
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Расате много добре им го каза на тия двете кукли водещите... " Тези само от бой разбират. Няма друг начин да ги спреш иначе."
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен35 През 2008 година, 81 000 се родиха, 2010г.- 65 000 ,2016 -56 000.
35
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странна работа. Когато един мъж се мисли за Наполеон или някакво дърво - го лекуват. Когато казва, че е гей - му дават права. *** го разбери.
34
3
 
20
 
! Отговори
ПуделътНаДончоТромпя преди 6 години
... но защо ни натрапвате така нагло и безцеремонно сбъркаността си ?
33
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представяте ли си да сте дете на брачна двойка геййтаци? И като поотраснете и осъзнаете какви родители имате...??? Какво правим? ще се гордеете с тях ли? И на кого ще казваш мама и на кого тате?
32
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
35 При Бай Тошо не съм видял нито един *** да си демонстрира сексуалната ориентация на обществено място. Независимо ресторант ли е , дискотека ли е в парка ли е на площад ли е... на работното си място ли е на плажа ли е в палнината ли е. Що така, бе Миме?
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне да раждат, че демографската криза...
30
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 89та средно по 130 000 нови българи се раждаха всяка година. След 89 средно по 65 000. Двойно по малко деца се раждат откакто имаме такива паради. И така е навсякъде по света. Гей нациите умират, а арабески и индийци се множат.
29
9
 
7
 
! Отговори
Мариус преди 6 години
Само Расатето да не се окаже латентен гей накрая ;-)
28
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз обаче искам онова тревоманче Явор Бахаров да дойде на паметника и да започне да обижда тия които са срещу педдалите. Че тоя път ще съм си взел един бокс за да го разкрася.
27
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си гей не е ПОСТИЖЕНИЕ, не е умение не можеш с това да се похвалиш на работа или пред роднини. Да си гей не е нещо за което цял живот си се борил да ПРИДОБИЕШ .Ти СИ или НЕ си! Все едно аз да се гордея че съм бял ,ама как го кажа това ще ми викат че съм расист ?
26
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не спира гейовете да си гействат, но за чий е нужно да парадират с това? Пълни циркаджии!
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 26 Пожелавам ти твоето малко дете да види как се целуват двама мъже и да те пита: тате, тия чичаци що се целуват уста в уста?
24
3
 
4
 
! Отговори
РЕАЛИСТЪТ 3 преди 6 години
Този смешен парад на обратните е просто част от "оръжията" на "Световните господари" за размиване и разбиване ... на пух и прах ... на всякаква ИСТИНСКА ценностна и морална система в хората... особено младите !!! РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ... И следствието от това РАЗДЕЛЯЙ ВЛАДЕЙ много по лесно и дръж в постоянен шах и страх от мигновен мат редица нации Главно Европейски ! ... Няма вечни приятели или вечни врагове , а само вечни интереси !!!Древния Рим , Уинстън Чърчил , Лорд Палмерстън
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 10-ти, събота ще се проведе ПАРАД НА НОРМАЛНИТЕ.СБОРЕН ПУНКТ - ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ.Приканваме нормалните да учестват в парада..Щом има парад на хомчосексуалните, трябва да има и парад на нормалнитеНАЛИ СмЕ РАВНОПОСТАВЕНИ?!
22
15
 
7
 
! Отговори
Голия преди 6 години
Абе нека да си празнуват обратните, какво толкова ви пречи? Като ви мачка Бойко и ви съблича държавата със сметки и такси - мълчите и траете като натаковани, а като видите празнуващи хора - големи мъже ставате! Оставете хората да се радват такива каквито са.
21
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата, нали си голямата работа- що не забраниш този парад, както най-великият Путин го направи в Русия? Щото си Пудел на бай Дончо и Брюксел, нали?
20
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се вписва този парад до борбата с демографския срив?