Болни всякакви – и кактуси обичат, ама... Разгорещена прайд дискусия

Гейовете просто празнуват, пеят и танцуват, настоя певецът Джийсън Брад Люис
Обновена: 6 юни 2017 11:54 | 6 юни 2017 10:52,
107

Предстоящото провеждане на "София прайд" за поредна година разбуни духовете. Бившият лидер на БНС Боян Расате настоя в "България сутрин", че това е парадиране на ненормална сексуална ориентация.

"Не можем да се противопоставим на природата, но не приемаме, че 500 извратени идиоти излизат на улицата да парадират. Тези хора са клиничен случай. Всякакви болни хора парадират по една или друга причина", заяви той в студиото на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Изпълнителят Джийсън Брад Люис не се съгласи с мнението на Расате и подчерта, че гей парад ще има винаги.
 
"Той не е само за хората с различна сексуална ориентация. Парадът е за младите хора, за любовта, за мира", отбеляза певецът, който миналата година за пръв път е взел участие в гей парада.

"Подкрепям всякакви фестивали, които са за любовта и мира. Хетеропарадът е всеки ден, това е веднъж в годината. Гейовете просто празнуват, пеят и танцуват", каза още Джийсън Брад Люис.

Расате контрира събеседника си с тезата, че има влюбени в цветята си хора и попита: "Означава ли това, че трябва да си боднат кактуса отзад и да излязат по улиците?"

"Не пречим на тези хора да се обичат в рамките на своето извратено семейство. Ходенето на подобни елементи по улиците е неприемливо и лош пример за нашите деца. Това е целенасочена и добре финансирана от чуждестранни организации пропагандна машина", обясни Расате.

Националистът призна, че БНС е провел публична агитация срещу "София прайд" още през 2008 г. с единствената цел по всякакъв начин да възпрепятства гей парада. Той подчерта, че тогава са искали да пребият участниците в парада.

"Не постигнахме целите си поради страхливост на националистите. Няма държава и здравеопазване, тогава идва ред на боя", каза още Боян Расате.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари