Тежка катастрофа затвори за кратко "Хемус"

МВР: Карайте внимателно преди Слънчево, Варненско
7 юни 2017 15:15, Анисия Иванова
18

Снимка: Булфото

Тежка катастрофа затвори за кратко магистрала "Хемус” преди село Слънчево в посока Варна. Според очевидци има тежко пострадали.

На мястото са две пожарни и две линейки. Катастрофата е станала около 11:00 часа. В сблъсъка са участвали два автомобила, като и двата са със сериозни поражения.

Едната лека кола, която по първоначална информация е "Ягуар", е силно смачкана и изхвърчала в канавката, а другата - сиво "Рено", е с напълно размазана лява страна.

Магистралата не е затворена, но преминаването през участъка е затруднено, съобщава "Булфото".

В момента все още се изясняват причината и обстоятелствата около инцидента. От полицията призовават да се кара внимателно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
до 10 и 11 преди 6 години
Нека да поясня. Няма значение каква кола караш, колко опит имаш, на колко си години или каквито и да са други дебилщини, които сте си втълпили. Стане ли голямата катастрофа и със 100 кг злато да те покрият, няма как да те върнат от онзи свят.Света бил пари, аве я бягай от тука ве. Ти човек с прекъснат гръбначен мозък виждал ли си, а Деца след ПТП? 11 Нямаш си никаква представа от живота.
11
1
 
1
 
! Отговори
до 10 и 11 преди 6 години
Да точно така. Хората с евтини коли правят катастрофи умишлено, защото не им пука. Ти си ГЕНИАЛЕН. Катастрофите ги правят ей такива като теб и 11. Големите шофьори, с многото опит и компетенции. Нека да се позова на моя опит 4 години съм роботил в спешно отделение. Нагледал съм се на всякакви, изнесени в чували и едно разбрах, няма значение каква ти е колата, колко пари имаш или колко км шофираш годишно. Ама на вас всичко ви е ясно......
10
0
 
1
 
! Отговори
до 11 (2) преди 6 години
че от 10 - 7 правят катастрофи при изпреварване. Как пък го изчисли че от 10 - 7 правят нещо много опасно и неадекватно. Това са 70% бе човек. Разбираш ли че ако е така, за 5 години държавата ще изчезне. Продължавам да твърдя че си плиткоумен. Прочети нещо, образовай се. Например прочети какво е комплкес от психологическа гледна точка и ако нещо разбереш,ще видиш че цял живот си използвал тази дума грешно. Както и цялото ти обкръжение.
9
0
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Ти си си измислил твоя свят. ОЧЕВИДНО е че като нямаш пари, не можеш да караш. Няма смисъл да заявяваш очевидни неща. Явно си прекарал повече време зад волана и си изоставил развитието на когнитивните ти способности. Ти си елементарен човек, който се хвали с това че може да шофира. Неграмотен си и не можеш да изградиш една нормална теза. Това е нормално. Повечето българи са такива, но жалкото е че смятат че разбират от всичко. Лека вечер приятелю. Пази се от 60 год. с джипове, че от 10 -
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7Точно това казвам да. Ами аз правя от 70 000 до 100 000 км на година . Сам си прецени дали имам опит или не. Второ да парите са фактор за всичко , не съм измислил аз света. ..Аз само живея в него. Когато нямаш пари , неможе да караш много, като неможе да караш, неможе да трупаш и опит. Другото са комплекси и празни приказки. Плитко умието в случая е твое ... защото се слагаш на едно с хората с пари .. А реално НЕ сте.
7
3
 
3
 
! Отговори
Do 8 преди 6 години
Написал си пълни глупoсти. В момента карам джип и съм над 60, но опасностите около мен ги създават най-вече хора с комплекси, най-често шофиращи стари и не особено скъпи коли, на които не им пука, че може да си ударят колата - тя така и така струва малко, докато шофьорите с скъпи коли в общия случай си пазим колите и не правим рискови маневри, вкл. рискови изпреварвания. Примерно 50-60% от шофьорите с евтини коли правят такива изпреварвания, докато с скъпите коли са примерно 10%.
6
1
 
3
 
! Отговори
8 преди 6 години
Искаш да кажеш че 70% от джиповете карани от мъже над 60 години при изпреварване, правят катастрофи. Ей я да се върнеш в реалността и да не се правиш на много компетентен.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само мога да се съглася със шести и да добавя една особено опасна група шофьори - мъже над 60г каращи джип. На 10 такива изпреварени 7 са направили нещо много опасно и неадекватно.
4
1
 
5
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
Ти нямаш опит. Искаш да кажеш че хората без пари се блъскат и не дават път. Господине, вие сте изключително плиткоумен, щом делите хората на такива със скъпи коли и евтини и на база това ги наричате селяни. Благодаря все пак за гениалния съвет - на магистралата скоростите са високи и трябва да се внимава. Как досега не съм се сетил за това.
3
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моя опит показва , че хората с евтини коли рядко пътуват и нямат нужния опит и знания , какво да правят. Хората с пари постоянно са по улиците и знаят как да се пазят или да дават път.На мен повечето рискови ситуации са ми били със селяниии, които изобщо не знаят как се кара на магистрала , където скоростоте са големи и трябва да се внимава мн.Отделно слабите коли от 100 на горе нямат тяга и лесно попадат в дупки при изпреварване , а отзад идва някой със 140.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сминдухкато махнат знаците за камери и като се сгушат милиционерите в храстите вече няма да има такива катастрофи.
1
2
 
18
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Магистрала.ЯгуарВъпроса за скороста отпада автоматично