Трите непълнолетни сестрички може да са отвлечени!?

Бащата на момичетата работи в Испания, майка им е в затвора
Обновена: 8 юни 2017 09:39 | 8 юни 2017 09:37, Петя Славова
27
Трите непълнолетни сестрички може да са отвлечени!?
Снимка: МВР

Трите непълнолетни сестри от русенското село Иваново са обявени за общонационално издирване. Децата са на възраст 15, 16 и 17 години и са в неизвестност от 29 май.

Те са напуснали дома на дядо си, при когото са живели към 23:30 часа и от тогава няма и следа от тях. Според дядото на момичетата, те са отвлечени.

Още по темата

В началото близките им не са се обадили в полицията, защото са се опитвали да ги открият сами.

"Цяла нощ обикаляхме селото. Първо - на жп гарата отидохме, след това аз тръгнах по стадионите, имаме детски градини. След това заминах в Русе на жп гарата и автогарат", обяснява чичото на изчезналите момичета Георги Иванов.

"Може би са ги търсили първо по роднини и след това са решили да ни информират. Но лицата са без лични документи - нямат издадени такива. Това е голяма пречка", обяснява пред Нова тв Мирослав Енев - началник на РПУ-Две могили.

Последният, който е бил с изчезналите сестри, е техният по-малък брат, който е имал съмнения, че ще избягат от дядо си. Бащата на момичетата работи в Испания. Майка им пък е в затвора. Оставени са на грижите на дядото и бабата.

Изчезналите сестри са ходили на училище само до 8-ми клас. После прекъснали. Дядото разказва, че са добри момичета и не вярва, че са избягали от вкъщи. Според него възможно е да са отвлечени.

От областната дирекция на полицията в Русе призовават всеки, който има информация за изчезналите момичета от Иваново да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото управление на МВР.


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
5
 
! Отговори
ПАзете се от училища преди 1 година
МОя дядо е ходил на училище до 7 клас и е бил великолепен царски писар на община над 25 години.Владеел е краснопис. Няма една запетайка грешки в официалните документи саморъчно написани..
Сега имаме над 30 години образования и не можем един ред да напишем без грешки.
24
0
 
1
 
! Отговори
Геле преди 1 година
Намерили са ги в Плевен.
23
0
 
3
 
! Отговори
Геле преди 1 година
До азз
Тенденцията е световна. Гледай филма "Идиокрация"....
22
1
 
7
 
! Отговори
азз преди 1 година
Майката в затвора, бащата в Испания, децата учили до 8 клас- семейство с най-малко 4 деца, познайте с какво възпитание. Майка и баща висшисти - семейство с най-много 1 дете. Познайте какво е бъдещето на България?????
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На бригада са, берат краставици!
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадене на 3 булки, бетер ... работа!
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече заработват при някой сводник. Обаче властта знае и сводниците и ало изманиците, но нищо не се случва. Защо, другарю Цацаров?
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Етническите традиции повеляват, че на възраст 15, 16 и 17 години тия са си за женене, даже са закъснели. Тъй че това вероятно се е случило. При тя присъства и обичай като "крадене на булка", което си е живо отвличане според накателния кодекс, но държавата отдавна се е отказала да прилага закона за тия. Изобщо не виждам за какво МВР ги търси, по-вероятно е дядото да знае къде са тия "добри момичета"
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще заработят паврантиите, с 8-ми клас нямат много варианти
16
0
 
16
 
! Отговори
Дано са живи-здрави, преди 1 година
но ние сме в правото си да попитаме
1. Кой дава право на някои да се размножават безконтролно и после да тръсват на наш гръб задължението да отделяме от залъка си пари, с които да подпомагаме изхранването, образованието и сигурността на тяхното потомство?
2. Защо изобщо сме харчили пари за тези трите? За да печели някой от техния етнос от труда им под червен фенер? Или за да спечели дядо им,като ги спазари за булки?!

Щом от джоба ни са давани пари за да растат, длъжни са да работят за България!
15
2
 
20
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Момичета на 15, 16 и 17 години без издадени лични документи и ходили на училище до 8 клас...Феноменално...Ама иначе са добри деца де...Инетересн е критерият на дядото за добри деца...И после защо българите сме бедни и глупави...Ама иначе сме готини хора де...
14
0
 
19
 
! Отговори
Правят една сюрия преди 1 година
деца, после кой откъде... Бащата в чужбина, не му пука, че жена му е в затвора и че малолетните му дъщери са свободни да излизат от вкъщи малко преди полунощ.
Ние се оказваме длъжни да им осигурим детски надбавки, макар че не ходят на училище. Длъжни сме да финансираме и издирването им, след като роднините, които отговарят за тях, са ги пуснали да скитосват по нощите!
Изчезналите моми обаче не се чувстват длъжни да ходят на училище. Поне да обработваха земеделска земя -нали живеят на село?
13
0
 
3
 
! Отговори
Днес редактор преди 1 година
До 11
- Мианма!
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжна съдба!!!
11
3
 
7
 
! Отговори
Ставри преди 1 година
Като разберат ,че нямат лични карти ще ги пуснат,трафикантите нема как да ги изкарат вън.
А най вероятно са в някоя вила на копон с шведи ...
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
напуснали дома на дядо си, при когото са живели към 23:30 часа...............а към 22.30 при кого са живели?............някой нещо за запетайки да е чувал? за подредба на изречения?
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на 15,16 и 17 - излезли в 23.30 ?
8
5
 
11
 
! Отговори
Сержант преди 1 година
Тези от малцинството често практикуват така. 15 год. Момичета ги вербуват изнасилват ги многократно слрд това леко тунинг и навън като секс робини. Това е публична тайна, но кой ли му пука. Полицията много добре знае , в България всичко се продава за пари.
7
6
 
15
 
! Отговори
ало преди 1 година
Първо дядото е за затвора, защото не им е съдействал за издаване на лични документи и второ пуска малолетни след 22.00 часа навън. Иначе сигурно са в Европа да берат пари от чужди джобове.
6
3
 
10
 
! Отговори
Мимоза преди 1 година
Майка им е в затвора.....

Семейство за чудо и приказ! Сигурно сестричките са тръгнали по нейните стъпки.