Ралф – селяндур. Не пиел повече от другите, но излезел ли от Швеция...

Шведското общество е наясно с този тип туристи, отсече Мариела Нордел
9 юни 2017 10:07,
120

"Оказва се, че човекът е абсолютен селяндур. Живее в много малко селце, в което всички се познават. За него казват, че не пиел повече от другите. Но веднъж преминал шведската граница се превръща в звяр", разказа българската с шведско гражданство Мариела Нордел за Ралф Сундберг, който стана известен като "шведът с ритника".

Тя добави, че ако това се беше случило в Швеция, Ралф щяло да го споходи далеч по-мрачна съдба.

"Шведското общество е наясно с този тип туристи и няма как повече да бъдат дискредитирани, но ние самите трябва да вденем, че няма защо да им се прекланяме и, че те не са повече от нас. Ако това се беше случило в хотел в Швеция до минути хиляди организации щяха да се включат да го превъзпитават, обществото щеше публично да го порицае. Щяха да го разкъсат", поясни Нордел пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

В разговора се включи и Светослава Петкова, дъщеря на пострадалата камериерка.

"Психическото състояние на майка ми се влошава. Водихме я само на съдебен лекар, но предстои и преглед при психолог в понеделник. Тя преди това не се е сблъсквала с нападателя. Той е минал покрай нея и е започнал да говори нещо много тихо, тя не го е разбрала попитала е "Какво?" (What?), а той я изритал. Тя ще се върне на работа в хотела. Случилото се е прецедент", разказа Петкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виновен е много за ритника над камериерката, но не си изливайте беса от всичките неволи в България срещу този швед. Като се казва в статията, по всичко биха могли и за българите да кажат, че всички са еднакви, защото има много престъпления в България, убийства, кражби, катастрофи в пияно състояние и с наркотици, корупция и т.н.
34
0
 
21
 
! Отговори
О бранша преди 6 години
В Свети Влас един скандинавец бивш борец и платен войник на около 50 год.взе управителката на хотела за заложник.В офиса и ,а жена му беше с него.Жена му полякиня взе да реве и да му се моли ,а той я плесна през устата тогава разбрах, че с преговори няма да стане....последва лек въргал малко щети по офиса и ключ около "вратлето" на катила.Е трябва да си призная ,че бяхме 4 -*** и добре се познавахме ,иначе сам щеше да ме сгъне на 4 ката :) После станахме френдове,но му спряхме фрии алкохола...
33
1
 
19
 
! Отговори
еее преди 6 години
Тази случка е на Слънчев бряг , което обяснява всичко и не разбирам защо се гневите - това място е просто една международна *** !
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си селянин не е лошо, лошо е да си се лянд ур
31
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отговор на въпроса ти е. Аз кадърен висшист и въобще квалифициран човек, да мие хотели, не познавам. Отделно трябва наистина да са ти ниски изискванията, за да работиш за такива като Рагин и подобните му.
30
0
 
12
 
! Отговори
До кога? преди 6 години
На пияните ще се гледа като невменяеми? Извършил нещо след употреба на алкохол, ами няма проблем бил е пиян, не той а алкохола е виновен, ще съдят алкохола и най-малкото дяволче което го измислило.
29
0
 
18
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Проблемът не е в самото произшествие(случват се такива неща навсякъде),а в това,че трябваше да се вдигне страхотен шум,за да бъдат накарани съответните органи да си свършат работата за която получават заплата!Иначе просто щяха да вземат парите на въпросния швед и да го пуснат по живо-по здраво.Както са правили неведнъж с чужди и наши родни престъпници.Изобщо съдът се превърна в машина за пари,а съдиите-във безнаказани феодали,отговарящи само пред по-висшия феодал!
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хич не ми пука какъв е Ралф и какво обича да прави, вместо да го осъдят набързо, те го правят знаменитост...
27
0
 
9
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Ми защо не. Има вече бая хора в България които взимат такива пари.
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да се подхване олигархията и нейните разклонения.Стига гавра с народа!
25
2
 
8
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Защото е имал късмет да се роди в Швеция . Я да беше тук в България дали щеше да взима 5000 евро заплата?
24
0
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 6 години
Нямаш си и на идея колко си прав.
23
1
 
17
 
! Отговори
Галин преди 6 години
И това ще се забрави като Максимчо дето изби хората...ще се забрави като сестрите Белнейски...и това ще се потули като убитото момче в Борисовата градина...като онези двамата лайнара дето прибиха малкото дете...голямо раздухване и след 1 месец - ПРИСЪДА СМЕШНА, СЛУЧАЙ ПОТУЛЕН... БГ пародия!
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВиСшисти, но това не е отговор на въпроса все пак )
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото са такива "виШисти" като теб :)
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е защо ЕЛИТНИТЕ НИ ХОТЕЛИ са достъпни за такива туристи, но за вишистите същите хотели са за чистене? М?
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И терора на руските туристи не трябва да се толерира!
18
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо не говорите за убиеца и пияница Максим Ставийски, който беше пуснат на свобода да се прибере в руската к*чина с любезното съдействие на тогавашния посланик Игор Исаков? Къде бяхте всичките патриоти тогава? Там не ставаше въпрос за ритник а за убийство! Патриотична тишина.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жител на село - селянинЖител на населено място, който няма култура - селяндурЖурналист, пишещ глупости, за ефтина сензация - пародия
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
11Напълно си прав. Тази неграмотност с езиците създава маса проблеми. Друг е въпроса, че този маймунек подхожда с агресия, която показва че ни има за хора от третия свят. Наказание задължително трябва да има. А жената нека да се стабилизира, да си вземе обезщетението и да си гледа старините.