Шведските форуми ведно: Затвор за бруталния ритник на Ралф Сундберг

Актьорите ни пък призовават за бойкот на родните курорти
9 юни 2017 09:00, Петя Славова
103

Скандалът с шведския турист, който ритна камериерка в Слънчев бряг се разраства. Български актьори призовават за бойкот на родните курорти, заради позицията на Българската хотелиерска асоциация.

Още по темата

Междувременно стана ясно, че шведът се покая, но остава в ареста, а пред Bulgaria ON AIR председателят на асоциацията - Благой Рагин заяви, че подава оставка.

Скандалът с ритника взриви шведските форуми и мрежи. За разлика от Рагин, те искат затвор за сънародника си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
56
 
! Отговори
Jag vet det преди 6 години
Ами не се учудвам, че шведите ще осъждат остро постъпката на сънародника си, защото те са НЕТЪРПИМИ към насилието във всичките му проявления! Камо ли към жени! От тях можем само да се учим, но никога няма да ги стигнем. Жените и децата там са изключително защитени от социални мерки и институции. И все пак, днешното шведско общество е доста променено,в сравнение с това което беше през 80-тте, 90-тте години. Тогава беше приказка, идилия... Била съм в Стокхолм и Ескилстуна 1995 и по - спокойни, красиви, усмихнати и мили хора не бях виждала! Леле сега как са се изнервили
56
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БЪЛГАРИЯ ИДВАТ ДОЛНИТЕ СЛОЕВЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ОБЩЕСТВО.ОСТАНАЛИТЕ ХОДЯТ ПО РИВИЕРАТА, ВД ИСПАНИЯ, ГЪРЦИЯ.
55
1
 
36
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
Това криминално деяние е новина 1 вече дни наред..с цел да се замъглят проблеми в БГ, да се говори че съдът , прокуратурата и МВр действат, да се каже браво и на МС- в лицето на Ангелкова как изгонила мръсното псе Рагин. Но това не ще скрие беднотията, мръсотията, корупцията в БГ.....В нормалните държави това престъпление щеше да бъде споменато, престъпника осъден и толкова......
54
0
 
48
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Защото г-н Рагин с изказванията си провокира страшно много.Затова много хора се възмутиха и се даде голям отзвук.
53
12
 
14
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Не разбирам защо тази новина стана такъв хит !? Всяка година има инциденти с пияни руснаци, които карат джетове през хората или пияни англичани, които спретват мелета в баровете, но тези новини минават тихомълком. С какво този ритник е по-специален ? Защото оня е швед, защото е ***...!?Нека си го съдят, да го вкарат в затвора, да изплати обещетение на жената и т.н., но защо се занимаваме с това толкова време !?
52
4
 
52
 
! Отговори
АЛО, КЪНЕВ, ЗАЩО ? преди 6 години
БЪЛГАРСКИЯТ ХЕЛЗИНГСКИ КОМИТЕТ НЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ АГРЕСИЯТА НА ЕВРО ПОБОЙНИЦИ.
51
1
 
37
 
! Отговори
E.r преди 6 години
До АнонименИ аз зададох този въпрос. Ако обществото не бе реагирало така мощно срещу Раглин, едва ли щяха да му поискат оставката.
50
3
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До Крумов от КрумовградВ Крумовград има само един свестен човек-Станчо Узунов-Чико...
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скандалът се разраства само в българските води и днес.бг
48
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук тема No1 трябваше да е :ЗАЩО ЕДВА КОГАТО СЕ ДАДЕ МЕДИЙНА ГЛАСНОСТ НА ЧАСТЕН ПРОБЛЕМ, ПРОБЛЕМЪТ ЩО- ГОДЕ НАМИРА РАЗРЕШЕНИЕ и общественото мнение съдейства за това, а ако на драмата на един човек не се даде гласност, случаят или се прикрива, или потърпевшият не получава никаква справедливост от съдебна инстанция! Докога ще е така?!! Ето както на този Рагин първата му(и то публична!) реакция беше :Нека да си затраем, за да не прогоним шведите от курортите си ( т. е. парите им) , представяте ли си какво се случва когато медиите не дадат гласност на една лична трагедия?
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, оня Макаренко тая сутрин направо ме уби..
46
1
 
32
 
! Отговори
поручик Ржевски преди 6 години
Видяхте ли какви хора ни управляват туризма от министърката , Рагин и новият *** който превъзпитавал туристите дето му нападнали служител-роб ? Човек трябва да е гласувал за ГЕРБ или да е в будна кома за да им стъпи на тия гноми в хотелите . За тази година моето семейство сме решили да ходим на почивка но или на квартира или в чужбина но не и в хотел в който ще ни обслужват ниско бюджетни служители-роби !
45
10
 
2
 
! Отговори
Имигранта преди 6 години
Какво е"ВЕДНО"????????
44
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведите са нация, ние сме рагиновци, няма какво да се лъжем.
43
4
 
46
 
! Отговори
пак пресоляваме преди 6 години
Хулиганството на шведа трябва да бъде наказано най-строго. но....нима само това ни е проблемът. Вече забогатяхме, курортите лъснах, доходите живнаха.... Нека съдът да си свърши работата и стига вече тази новина.....Кажете защо Румъния увеличи за пореден път РЗ на лекари а на БГ лекарите не са мръднали.........
42
1
 
12
 
! Отговори
dfsdfsdfsd преди 6 години
До КочоЗначи за твое сведение, между Дуранкулак и Крапец има 7 км плажна ивица широка поне 50м дето не си виждал през живота си.... Много се дразним некакви таквиз да говорят глупости за места дето дори не са виждАли на снимка...
41
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа, абсолютна комплексарщина е да правим национален въпрос от най-обикновена хулиганска постъпка на чуждестранен турист. Такова нещо в нормална държава изобщо не би се чуло - виновникът мирно и тихо щеше да си получи наказанието, а пострадалият обезщетението, без да се налага намесата на "гражданското общество"
40
1
 
11
 
! Отговори
до 39 преди 6 години
А бе,Крумов от Крумовград,няма ако на тая работа!Ако баба ти беше мъжка,щяха да и викат дядо.Като си толкова сигурен,отиди в един хотел,ритни в главата някоя служителка и ще разбереш!Аман от аграри!
39
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо не говорите за убиеца и пияница Максим Ставийски, който беше пуснат на свобода да се прибере в руската *** с любезното съдействие на тогавашния посланик Игор Исаков?
38
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички (включително шведите) искат наказание за този. Само Рагин не ще.