Шведските форуми ведно: Затвор за бруталния ритник на Ралф Сундберг

Актьорите ни пък призовават за бойкот на родните курорти
9 юни 2017 09:00, Петя Славова
103

Скандалът с шведския турист, който ритна камериерка в Слънчев бряг се разраства. Български актьори призовават за бойкот на родните курорти, заради позицията на Българската хотелиерска асоциация.

Още по темата

Междувременно стана ясно, че шведът се покая, но остава в ареста, а пред Bulgaria ON AIR председателят на асоциацията - Благой Рагин заяви, че подава оставка.

Скандалът с ритника взриви шведските форуми и мрежи. За разлика от Рагин, те искат затвор за сънародника си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
38
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Сред най-скъпоценните ми спомени ще останат тези от детството ми - когато почивахме с баща ми, и майка ми в Несебър...и пускахме хвърчила по несебърските дюни...или в Созопол по дългия (натурален) плаж!Дюните в Несебър ги няма...Созопол прилича на пренаселено гето построено от някой изпаднал в делириум...хотели ...един зад друг...толкова нагъсто, че получаваш астматични пристъпи.В Несебър слънцето огрява плажа до 11.30 после сянките на хотелите го "прихлупват"
16
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко което правим е свъзрано най-вече с възпитанието ни, а не с националността ни. Единствените "други" хора които носят отговорност за постъпката му (до някъде) са родителите му. Но дори това не е сигурно. Може да си имал най-прекрасните родители на света и пак да си станал о*лигофрен.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Уважаеми БългариЕдва ли. Просто не е имало форуми и интернет, откъдето да разбереш.
14
32
 
11
 
! Отговори
рашка говняшка преди 6 години
Идва лято. Правете снимки на пияни рашки и ги пущайте в мрежата. нека видят и тези дето не идват по Черноморието какви ги вършат рашките. Това ще е най-добро противодействие на бруталната русофилистична пропаганда която се пръска в родината.
13
27
 
2
 
! Отговори
мутраГенчо преди 6 години
До Анонимен 11Спри да убиждаш г-н Рагин шото може да та поситят едни момчета ..
12
0
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен е унизително,че заради политици без съвест и морал България е на дъното!Един швед,който е общ работник може да си позволи почивка в БГ,а българска вишистка му е обслужващ персонал и боксова круша!Пиян примитив,но имал щастието да се роди в нормална държава,а тук висшистите докарани до положение на обслужващ персонал на примитива!
11
0
 
8
 
! Отговори
пери преди 6 години
До АнонименЕ, как не се е намерил някой да осигури видео материал? Напоследък винаги има кой да гледа сеир и да го споделя.
10
0
 
57
 
! Отговори
Шведска тройка преди 6 години
Сънародниците му са реагирали адекватно. Все пак това е непростим акт на агресия и насилие и трябва да бъде наказан!
9
10
 
19
 
! Отговори
Ко?Не! преди 6 години
В крайна сметка се оказа, че според Воденичаров "...ще действам" означава да си премести плажната кърпа от Албена на Вурвуру, примерно. А хората, които нямат пари за Гърция или Испания, трябва ли да се чувстват подлеци, защото не "действат" :) Аман от действени дейци на кОлтурата в таз държава. Бетер Славчо се референдума...
8
1
 
66
 
! Отговори
123 преди 6 години
Всички хотели са на мафиоти.
7
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
актьорите призовавали за бойкот.....те от години снобите по телевизията си умират да разправят как НЕ ХОДЯТ по българското черноморие.....било пренаселено.....някой от Софийския "елит" направи ли си въобще труда да излезе от клишето Южно Черноморие, където няма място да се обърнеш на плажа и да отиде малко по на север, Крапец, Шабла и Дуранкулак????? Щото там бетон на плажа няма....
6
0
 
96
 
! Отговори
бойкот ! преди 6 години
сутринта по нова ТВ рагин каза,че се извинява АКО е обидил някого.........той дори не осъзнава,че е обидил целия ни народ , който не е ГОРД И ЧУВСТВИТЕЛЕН като шведите. и освен това каза "добре,че министър ангелкова МЕ ПОДСЕТИ да си подам оставката " - той сам никога не би се подсетил. а след това се изказа някакъв негов колега - хотелиер,който пък каза, че уважават рагин и няма да приемат оставката му..........всички хотелиери са като рагин - за пари и те ще се надупят да ги ритат.
5
14
 
28
 
! Отговори
Уважаеми Българи преди 6 години
*** в САЩ през ХХ век са се вълнували по-малко какво мислят белите за тях, отколкото българите днес какво са казали в чуждите форуми за България.
4
2
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди да резервирате стаи в хотел, проверете дали хотелът е от бандата на Българската хотелиерска асоциация.
3
18
 
21
 
! Отговори
Рогин преди 6 години
Това е клеветническа и платена атака срещу комуниста Рогин!
2
0
 
45
 
! Отговори
отворко преди 6 години
Споку ве в панделата ще го ритат редовно с кожени обувки от слонски у-й по няколко пъти на ден.Ще го възпитат и преквалифицират от общ работник на труженик от околовръстното.
1
1
 
110
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното доказателство, че нормалните хоря подкрепят прилагането на закона!