София прайд – политическо шествие за реклама на чужди ценности

ВМРО зове: Те искат да променят Семейния кодекс!
9 юни 2017 12:00, Боряна Павлова
271

7926 гледания   |  Още видео
Парадът на хомосексуалността е политическо шествие, което представлява посегателство върху традиционните ценности на България, заяви Любомир Милошев от ВМРО пред "Денят ON AIR".

"Прокрадват се желания за промяна на семейния кодекс – узаконяване на еднополовите бракове и осиновяване на деца от хомосексуални двойки. Трябва да се концентрираме върху това да стимулираме хетеросексуалните двойки да имат деца", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според Милошев гей-парадът или "София-прайд" е провокативното рекламиране на чужди ценности, а от ВМРО считат, че това е изключително неприемливо.

"На тези хора по никакъв начин не са им ограничени правата. Затова питаме, защо е нужна тази манифестация, на която се внася модел на поведение отвън! Тези хора не могат да обяснят в какво са дискриминирани", отбеляза той.

Милошев посочи, че той и съмишлениците му са против излишната пародийност, а не против хомосексуалността като цяло.

"Има опасност за обществения ред. Ние питаме, ако се случи някакъв инцидент кой носи отговорност за него. Искаме различната гледна точка на софиянци, които са против този парад, да бъде чута. Не сме против хомосексуалистите, а против излишното парадиране", обясни той.
 


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
1
 
0
 
! Отговори
Пол Найденов преди 1 година
Ако патреотарите и другите *** хейтъри ги нямаше, София Прайд можеше да мине и без охрана!
180
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За осиновяването на деца от хомосексуални двойки. А кой ще ви ги роди, бе?!? Не трябва ли да бъдат попитани първо жените, дали са съгласни да раждат деца на хомосексуалните двойки?! Ама те били искали деца. Ми родете си ги, ние жените не сме съгласни да раждаме и да ни ги отнемат, за да имате вие деца! И вие станахте много! Клиниките по репродуктивно здраве са пълни с двойки с проблеми, ние за вас ще раждаме, я си е...те м...та!!
179
0
 
2
 
! Отговори
до 184 преди 1 година
До Анонимен

Напротив,никой не се интересува от педе..рунгели и затова ги е яд,искат внимание,искат повече и повече к..урове
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Известни траннис-trannys.
Памела Андерсън, Джъстин Бийбър, Майли Сайрус, Мадона, Кейт- ,съпругата на принц Уилиям и цялото сем. са траннис..Повечето в Холи`с -уоод са траннис, децата им са отглеждани по същия начин..
177
0
 
2
 
! Отговори
до 193 преди 1 година
До Анонимен
Бъркаш трябва да бъдат избесени по дърветата за престъпления срещу човечеството.
176
0
 
3
 
! Отговори
Фронто преди 1 година
Най_силен е инстинктът за опазване на вида. Ще се натрупа количество на заплаха и видът ще реагира. И тогава вместо изолация ще има кастрация! За да не се тиражира грешката. Неизбежно е - във видимия свят н я м а "трети вид": и видимият свят ще отреагира.
175
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ХАЙДЕ СЕГА НИЕ МЪЖЕТЕ, ДАВАЙТЕ ДА СИ ГИ НАВИРАМЕ ЕДИН НА ДРУГ ЗА ДА ЗАПРИЛИЧАМЕ ПО- НА ЕВРОПЕЙЦИ И ДА ДА НЕ ДРАЗНИМ ГОСПОДАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ.
174
0
 
12
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Да се пропагандират психични отклонения ми идва малко в повече....
173
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквито и забрани да се налагат юридически,природните закони немогат да се забранят...това си е паталогия на организма.Ния можем да го приемем насила,но еволюцията не
172
2
 
20
 
! Отговори
грешиш преди 1 година
До Анонимен 184

Българина 5 пари не дава кой с кого си ляга!Той си има достатъчно дертове за да се вълнува по цял ден от тези неща!Той,за разлика от гейтаците,си има други приоритети!Но българина много се интересува от "прайдове"-те на разни ненормални откачалки с техните идиoтсkи искания!Това е част от оцеляването!Той е изключително търпелив,до момента в който престaне да бъде такъв!И тогава става страшно!
171
1
 
18
 
! Отговори
Демокрацията преди 1 година
в съвременната и форма е творение на хората които в техните тайни общества се кланят на дявола - сатанисти. Развращаване на обшеството е един от методите им да направят хората безморални или без традиционни ценности както става у нас. Едно общество без морал и без национална култура и традиции е много по лесно да се управлява това е общество без идентичност с други думи маса от зомбирани същества.
170
1
 
14
 
! Отговори
СС преди 1 година
ГАЗОВА КАМЕРА ИЛИ ЕЛ. СТОЛ, ИЗБИРАЙТЕ... ВСИЧКИ СТЕ НА СПИСЪК И ЩЕ ВИ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО...
169
0
 
17
 
! Отговори
малко нахално преди 1 година
Искат да имат равни права-добре,никой не ги ограничава...Искат да се събират-ок,никой не го е забранил. Искат да правят парад- ами ,добре- да правят... Ама ,искат и охрана за парада...-Е стига ,вече де..спрете се малко
168
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки има право да избира дали да е хетеро,хомо или би сексуален.Прайда е шествие,което призовава към толерантност спрямо различните.Българинът е хейтър по рождение,той не приема различията,което го доближава до манталитета и религиозните забрани на Близкия Изток.Вместо да погледне собствените си проблеми,като безпаричие,корупция от приема в детската градина та чак до министерското кресло,Българинът се вълнува дали Иван от съседния блок,ще се жени за Стоян и дали двамата ще осиновят дете.
167
12
 
4
 
! Отговори
Хе преди 1 година
До morelini

Ами ние хетеросексуалните всеки ден правим парад навсякъде свободно. Докато идеята тук е и гейовете да се чувстват свободни, така както е в много други страни вече. Прави са да искат разбиране.
166
10
 
5
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Само ще спомена, че шефът на най-голямата по пазарна капитализация (над 800 милиарда долара) компания в света е открит гей.
165
2
 
22
 
! Отговори
morelini преди 1 година
Не съм против тях и ги приемам но не и да ми навират в очите тяхната сексуална ориентираност.Такъв парад мися че не е необходим.Ние като сме хетеросексуални и ние ли да си направим парад.....
164
10
 
5
 
! Отговори
хетеро преди 1 година
най гоемите мъжкари накрая излизат най големите фелацио любители... факти от историята
вие жалки пещерняци от кои сте??
163
12
 
7
 
! Отговори
хетеро преди 1 година
традиционни ценности.... от ненадреталска епоха!
годината е 2017, излезте от пещерите, талибани!
162
12
 
3
 
! Отговори
Читател 22 преди 1 година
До Анонимен 160
Казал си го , с малко думи много точно! Тук не е мястото, да се определяме като хетеросексуален или не! Тук е пълно с коментиращи, които са зависими и нямат собствено мнение! Тяхна е необходимостта да направят другите нещастни защото не могат да открият свободата и любовта! Ценностите ни били, разбирай християнските, в това да сме хетеро! Ами ако вярвате в тези ценности обичайте ближния и не се страхувайте от него! А за фалшивата ви християнска загриженост, какво да кажа?