София прайд – политическо шествие за реклама на чужди ценности

ВМРО зове: Те искат да променят Семейния кодекс!
9 юни 2017 12:00,
271

Парадът на хомосексуалността е политическо шествие, което представлява посегателство върху традиционните ценности на България, заяви Любомир Милошев от ВМРО пред "Денят ON AIR".

"Прокрадват се желания за промяна на семейния кодекс – узаконяване на еднополовите бракове и осиновяване на деца от хомосексуални двойки. Трябва да се концентрираме върху това да стимулираме хетеросексуалните двойки да имат деца", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според Милошев гей-парадът или "София-прайд" е провокативното рекламиране на чужди ценности, а от ВМРО считат, че това е изключително неприемливо.

"На тези хора по никакъв начин не са им ограничени правата. Затова питаме, защо е нужна тази манифестация, на която се внася модел на поведение отвън! Тези хора не могат да обяснят в какво са дискриминирани", отбеляза той.

Милошев посочи, че той и съмишлениците му са против излишната пародийност, а не против хомосексуалността като цяло.

"Има опасност за обществения ред. Ние питаме, ако се случи някакъв инцидент кой носи отговорност за него. Искаме различната гледна точка на софиянци, които са против този парад, да бъде чута. Не сме против хомосексуалистите, а против излишното парадиране", обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Над 50% от българите са еврохейове. А в правителството този процент е над 90%.
151
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гейовете са 10% от хората навсякъде, във всяка държава. Бисексуалните са много повече. Време е за парад!!! :D
150
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо, гей парадът нарушава правата на хомосексуалистите, превръщайки ги в атракция и насочвайки агресия към тях. Второ, гей парадът е вербална агресия и като такъв нарушава моите права, тъй като аз не желая такъв парад.Трето, гей парадът е налагане на мнението на малцинството, над това на мнозинството - обикновено на това му се вика диктатура.Четвърто, гей парадът е стандартен порно парад и като такъв, ако ще се провежда, то да е на закрито и да е забранен до 18 г.
149
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТиневСпоко бе, Тинев. Ще получиш некой инфаркт. Па то вече доктори няма, ще си пукнеш от едната гола злоба.Нема се плашиш, опитите в Анадола продължават. В скоро време ще могат да си раждат малки педа.лчета. Тогава какво ще правиш? :)))))))
148
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хетеросексуален съм и съм женен. Но и аз съм напълно съгласен с тезата, че хомофобите са скрити хомосексуалисти. Има много логика в това.
147
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера проблема... Едните ще организират педи-парад и ще си развяват гъзовете.Другите ще организират анти-педи-парад и ще си развяват патките.Третите пък ми говорят за християнски ценности, при положение, че допреди 30 години палеха църкви и ходят на църква само по Великден, при това ако не са се напили до смърт с домашна шльокавица.И едните и другите и третите са ми еднакво досадни и банални.
146
7
 
25
 
! Отговори
да бе да преди 6 години
"Всички мрънкащи и оплакващи се против парада са хора несигурни в ориентацията си и с лабилна психика. Научен факт!"Ето го типичния гей с "научния" факт.Нагли сте, затова ви наричаме *** и обратни.
145
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
/продължение/Регулирането на взаимоотношенията в една държава е първата и задача. Да не крадеш и убиваш е защита на "работната" и сила. Да има семейства е защита на възпроизводството на държавата. Добре е и за самите хора. Е, нещо различно в християнството? НЕ!Как тогава то било "чуждо", видиш ли, като сме го приели? Или българите преди това сме се яли едни други?
144
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички мрънкащи и оплакващи се против парада са хора несигурни в ориентацията си и с лабилна психика. Научен факт!Не се страхувайте от вашата латентност.... момчета. Ще намерите пътя .. скоро!
143
3
 
12
 
! Отговори
ъхъ преди 6 години
"Хахаха, не само ще се парадира..."Вас ако ви заливат, нас не. :-)Това е един от многото проблеми на гейовете: опитват се да убедят всички че те са нормалните и че и останалите са обратни, но още не са го открили.Болни индивиди винаги е имало и ще има, така е. Но е сбъркано и криворазбрано да приемаме и толерираме като общество демонстрации на такива особености.
142
4
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Аз също не съм против Пед.ерасите против съм от това да парадират с тяхната сексуалност.По никакъв начин не са дискриминирани от нас.Дори напротив Мъжкия ум премесен със Женско самосъзнание се цени в много свери на Бизнеса и като цяло са добри професионалисти в професиите си.Но със това парадиране сякаш целят да привлекат все повече хора към тяхната сбъркана ориентация.Това няма как да допуснем!!!
141
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Припомням, че в даден момент от българската история християнските ценности също са ни били чужди и за покръстването на българите е имало конкретни културно-политически причини."Дрън-дрън демагог!НОРМАЛНИТЕ ценности са се получили - християнството не казва нищо ново. Това е така, защото общество, в което да заколиш съседа и да изнасилиш жена му се счита за голяма ценност, не просъществува. Естествен подбор, нали Дарвин е на мода. Така че престани с глупостите и извъртането.
140
5
 
4
 
! Отговори
До анонимен 162: преди 6 години
Ти пък кога си бил мъж,та да знаеш по-добре от мен от какво се интересуваме ние мъжете??? Ще знаеш това ама на Куково лято!!!
139
3
 
8
 
! Отговори
м..да преди 6 години
Падането на всяко едно общество/ империя/цивилизация -се предшества от упдък на нравите. *** е била много популярна в края на гръцката цивилизация, в края на римската цивилизация и на византийската империя-също. Тук проблема не е само в парадирането(от парад) на гейската общност, а в тоталната смяна на ценностите-вместо скромност-разварат и алчност, вместо смирение и добронамереност-агресивност и простотия т.н..огледайте се..какво се поощрява.
138
6
 
13
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Гейовете се гаврят с обществения ред,като обиждат зрението и морала на цялата нация- няма ли кой да подаде оплакване в полицията и прокуратурата срещу техните безочливи безсрамия???
137
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, не само ще се парадира, ами хомосексуалността ще ви залива отвсякъде все повече. Защото гейове винаги е имало и винаги ще има.А тези несигурни в своята сексуална ориентация (наречени хомофоби) ще им се наложи да признаят пред себе си и околните, каква безсмислена борба водят с себе си в опит да прикрият хомосексуалността си същност.Един истински хетеросексуален мъж се интересува от жени, а не от гейове, та чак да влага толкова емоции и да протестира срещу това.
136
3
 
10
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Гейпарадите са гавра с народа на България и се появиха в страната ни за първи път тогава,когато разни орЕси и станИшковци почнаха да се подвизават във властта.
135
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Принципно на българите винаги някой друг им е виновен за нещастието. В случая това са гейовете. Хора, вместо да пишете глупости по адрес на тези хора, които са се осмелили да се погрижат за своето щастие, по-добре направете нещо добро за собствения си живот. Когато сте удовлетворени от личния си живот няма да се вторачвате така просташки в живота на другите.
134
1
 
10
 
! Отговори
бдинец преди 6 години
При капитализма всяка реклама се заплаща,тия отвратителни хора платиха ли на държавата за реклама на "изделието" си?А на полицията за охрана платиха ли? Фудболните клубове плащат за охрана на мачове.
133
1
 
7
 
! Отговори
златния милярд преди 6 години
A в Билдербергския клуб защо няма геЮве, аа??!!