София прайд – политическо шествие за реклама на чужди ценности

ВМРО зове: Те искат да променят Семейния кодекс!
9 юни 2017 12:00,
271

Парадът на хомосексуалността е политическо шествие, което представлява посегателство върху традиционните ценности на България, заяви Любомир Милошев от ВМРО пред "Денят ON AIR".

"Прокрадват се желания за промяна на семейния кодекс – узаконяване на еднополовите бракове и осиновяване на деца от хомосексуални двойки. Трябва да се концентрираме върху това да стимулираме хетеросексуалните двойки да имат деца", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според Милошев гей-парадът или "София-прайд" е провокативното рекламиране на чужди ценности, а от ВМРО считат, че това е изключително неприемливо.

"На тези хора по никакъв начин не са им ограничени правата. Затова питаме, защо е нужна тази манифестация, на която се внася модел на поведение отвън! Тези хора не могат да обяснят в какво са дискриминирани", отбеляза той.

Милошев посочи, че той и съмишлениците му са против излишната пародийност, а не против хомосексуалността като цяло.

"Има опасност за обществения ред. Ние питаме, ако се случи някакъв инцидент кой носи отговорност за него. Искаме различната гледна точка на софиянци, които са против този парад, да бъде чута. Не сме против хомосексуалистите, а против излишното парадиране", обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
4
 
7
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Към Патриот:Има друго. Друго за което никой от тях няма да си признае и за което всички наочници сме сложили. НЕ е само това( сексуалното извращение над Природата)- това е част, външната част на сбърканящината - Природата ни показва *брак*- пазете се! Я някой да им разрови биографиите,мисленето,светоусещането на тези. Много е сериозно и не е само до лигавщините. Сбърканяка е сбъркан изобщо не само в едно.
111
8
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Анонимен 132Аз разсъждавах точно така докато живеех в БГ. Сам бях против парадите и ми се виждаше грозно - докато не видях как живеят хората на запад и какво е отношението към ЛГБТ обществата тук именно в следствие на тези паради. Гей парадите се зараждат като форма на протест срещу опресияата на полицияата през 60-те. Дори във Великобритания хомосексуалността е била незаконна до 1967г. Целта на парадите е да разтърси обществото и да накара хората да говорят и помислят.
110
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психическите заболявания трябва да се лекуват, а не да се демонстрират на парад.
109
4
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Анонимен 131Пак казвам, че не убеждавам никой в нищо. Говорим си любопитни неща и ми е абсолютно безразлично дали разговорът ще приключи с разбирателство или не. Моля те, не чети коментарите ми избирателно, не свеждам всичко до секса, но това е един от съществуващите аргументи, нали? Гейовете не могат да осиновяават, понеже са развратни. Е не са по-малко развратни от половината коментиращи тук. Прочети само част от коментарит.
108
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Патриот 128Другарю, това, че за теб благата в живота се свеждат до плюскане и плющене съвсем не означава, че това е така за всички останали. Гей парада не е пропаганда целяща популяризирането на гей секса, а именно нормалното съществуване. какво точно те бърка тебе дали Пешо и Тончо от Младост 2 са си сложили подписа на някаква хартийка? По кой начин те касае това? Държавата и закона обаче ги касае, така че проумей - никой не ти навира нищо в лицето, не си специален, не си ти важния. Чао!
107
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алекс, пич, никой няма против, че си гей, имаме против проявите на пeдерастия
106
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АлексАлекс сексът не център около който да си градим и движим обещството. Това е много ниска "чакра" надявам се да разбереш алегорията.не съм ню ейдж , споко.Качи нагоре съзнанието, бе човек. Това трябав да е движеща сила. Сещаш ли са за снимака с черепа? А Хамлет с черепа?Разбираш ли какво ти казвам?Та защо ти е толкова важно да ме убедиш в доводите си но задължително да присъства и секса?За мен той не е важен.
105
10
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Анонимен 122А кого да защитаваме? Тия, които нападат ли? Аз не съм скрит гей - семейството ми, приятелите, колегите, работодателите знаят, че съм гей и това никога не ми е било проблем никъде, където съм живял - нито в България, нито в Малта, нито в Германия, нито тук в Лондон. Фейсбука ми е Alex Sumarokov ако държиш да видиш как изглеждам, заповядай в Лондон на кафе, ако искаш ще ти се обадя юли като съм в БГ. Даже ще имаш право на избор - София, Варна или в Каварна да ме видиш.
104
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво е, че има прайд. Догодина ще си боядисам косата оранжево-зелена, ще грабна цветното знаменце и ще отида на прайда, защото макар и хетеро, ако тези хора у нас могат да се чувстват свободни и недискриминирани, това би било нещо с което обществото наистина може да се гордее.
103
2
 
10
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Хора,разберете : има горе и долу; топло и студено; сухо и мокро; ляво и дясно ... мъж и жена. Трето н я м а! Всичко е по две, всичко е балансирано. НЯМА трето!! Така е Вселената устроена. Изобщо не е просто шаренатия това което се опитват да ни налагат някои - много е сериозно - по_сериозно от всякаквите досега революции! Дани повече хора го осъзнават!
102
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иначе има много медицински проучвания, че пeдерастията е болестно състояние и трябва да се лекува
101
4
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Анонимен 118Всъщност нямам представа дали анонимните коментари идват от един или няколко потребители. Не чувствам, че водя разговор, че да убеждавам събеседника си в каквото и да било. Отговарям на любопитни коментари и си изразявам мнението открито. Току виж писанияата ми накарат поне един четящ да се замисли и да преоткрие свояата истина.
100
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 108, и къде са тези проучвания, аз веднъж попаднах на хейско порно и ми стана зле, е виж лeзбийското си е яко
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Възползват се от демографския проблем и извън лемитни опити инвитро да им подарят бебета в епруветки от Х и У донори за опити и да си избират като лемит желаещи носещи за следващите месеци докато се кланят кой на какво и им поверят бебе за отглеждане без тест за съвместимост от организма им,както желание и разрешение на донорите за предпочитание от каква следваща среда ще бъде отгледано,все едно от къдет и да е както и да е на фестивала са решили да си имат бебе и за следващия фестивал с колички
98
2
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До 112Дали Азис е вафла или кроасан не ме вълнува особено. Въпросът е, че като кажеш гей в България хората масово се сещат за него и Евгени Минчев - те също имат право да са себе си, но за съжаление не са най-добрата представителна извадка и създават у обикновените хора едни много изкривени представи за това какво е да си гей и какви ценности имаш. Мога да те уверя, че сексуалните практики сред ЛГБТ обществото, обявени за извращения присъстват също толкова стабилно и срех хетеросексуалните.
97
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 38Коментар 32 коцкар го казва по също разбираем начин
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
о алексЗащо ти е толкова важно да ме убедиш?
95
7
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Анонимен 105Не давай животните за пример, защото при различните видове женски изяждат мъжки след сношение, поколението изяжда майката и какво ли още не. Ако много държиш да разглеждаме фауната - ето ти една статия за наличието на гей животни в природата - bbc.co.uk/earth/story/20150206-are-there-any-homosexual-animalsДали да си гей е генетична грешка не знам, но фактът, че ти е даден живот дава всяко право да искаш да го живееш мирно и спокойно, не прикрито и в страх.
94
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така че парадът няма нищо общо с "погазените" права на обратните. Има много общо с продължаващото взривяване на народа отвътре. Това е и причината да е толкова зловреден. Хората се изказват агресивно не защото са латентни ге.йове, както се опитват да ги изкарат. Народът има инстинкт за самосъхранение. Дори и да не може да формулира явна причина за опасения, усеща, че нещо не е наред.И е прав.
93
1
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Я съм селянин и искам парад на селяните с оркестри и кюфтята да видим тогава кой парад ще е по голем