Цацаров за шведа, нападнал камериерка: Бърз процес и справедливост!

Кой ще ми каже, че чуждестранният турист е по-ценен от българския гражданин?
Обновена: 10 юни 2017 12:34 | 10 юни 2017 12:16, Елка Василева
34
Цацаров за шведа, нападнал камериерка: Бърз процес и справедливост!
Сотир Цацаров. Снимка: архив, Булфото

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че най-важното при случая с нападнатата камериерка от шведски турист е тя да види, че има държава.

Още по темата

„Въпросният турист да бъде задържан, независимо откъде е. След това да има един бърз процес, който да въздаде справедливост“, коментира главният прокурор пред Нова телевизия.

На 3 юни 53-годишният Ралф Георг Сундберг изрита брутално в лицето камериерка в хотел "Марвел" в Слънчев бряг, а видеото, запечатало зверството, обиколи български и световни агенции.

Шведският гражданин в момента е с мярка за неотклонение "постоянен арест", която изтърпява в следствения арест към затвора в Бургас.

„Кой ще ми каже, че чуждестранният турист е по-ценен от българския гражданин? Пазейки този турист, ние поставяме на заден план българския гражданин“, коментира още Цацаров.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Starija hush преди 6 години
Iskal e sliva no tq mu otkazva za da ne si zagubi rabotata i zatova q rita v glavata ot qd.
23
0
 
2
 
! Отговори
nina преди 6 години
# 26Абсолютно съгласна с теб,и аз си мисля,че точно това е причината за ритника.Всеки е бил/виждал пиян/мъртвопиян човек,този не беше такъв.Тихичко е шепнел на жената нещо,тя или не го е разбрала,или се е направила,че не го разбира и си продължи с работата.Пиян,дрогиран и не помнел...приказки от шипковия храст.
22
0
 
4
 
! Отговори
не бързайте преди 6 години
А наши сънародници в Гърция попаднали за нищо в ареста и те ли ще получат бърз процес , защото лежат по половин година без даже мярка за неотклонение да им е гледано . Разбира се бългаският консул се крие и приглася на гърците ! Въпреки това потока от мераклии за туризъм там не секва , има доста наплив .
21
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Да му дадат 6 месеца с право на труд. И да работи в някоя тухлена фабрика 4-5 месеца за този ритник, че да изплати и на жената обезщетение.
20
5
 
1
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Справедливост по български,извинение,да го почерпим нещо и да си отива.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бях писал жалба до съда за фалшива диплома на един измамник,намериха доказателства и знаете ли какво стана?Излязох аз виновен,че съм подал сигнал.Друг случай,подават сигнал,че еди къде си има ***,които участват в обири по апартаменти,знаете ли какво стана,проститутките били на шеф на районо и след сигнала,човека бе жестоко пребит,замина в далечно село да се скрие уплашен,гол и бос.....Дори руската съдебна система е по добра от нашата.Вие ни гоните вън Цацаров!!!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъже мизерникът не е очаквал, че има камери. Вероятно е пил, но не е бил пиян нито дрогиран и прекрасно помни всичко. На камерата се вижда - движи се по права линия без да залита с различен по тежест багаж в двете ръце (пиян или дрогиран това не може да го направи), вижда жената, спира се и й предлага кекс, тя отказва и си продължава работата, той я рита (без да залитне!). ***, лъжец, страхливец - да лежи и да плаща на жената.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2017/06/10/shvedyt-izviniavam-se-na-bylgariia-mrazia-se-za-storenoto-ot-men.343840
17
0
 
12
 
! Отговори
само да питам преди 6 години
А ставийски Кога ? и жена му дето има наглоста да се появява в Бг !А онея дебеловратите дето слизат и млатят ?тоя явно няма пари и връзки и ще демонстрирате дейност и правова "държава"
16
0
 
27
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Питам , ако нямаше запис какво щеше да стане?
15
2
 
18
 
! Отговори
ктб преди 6 години
Вярно бе, за шведа ясно. А кой открадна, ще ги осъдят и ще върнат милиардите? Това кажи Цаца да те запомним че нещо си свършил за народа. Не да пускате престъпници с мноооого дела.
14
1
 
16
 
! Отговори
дрог преди 6 години
Бил и дрогиран... А сега да го осъдят и за притежание на наркотици. Нали е забранено в България ?
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведът ще плати повечко на съда и ще излезе.
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ЕС съда шведът ще осъди България после за 1 милион евро.
11
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв Цацаров,къв швед вееееее???Нема ли нормална съдебна система в тая държава да си свърши работата както е по закона!!!!Всъщност няма!!!!!!
10
0
 
21
 
! Отговори
Иван Иванов преди 6 години
Това е упражнение за имидж.
9
0
 
13
 
! Отговори
балконинг преди 6 години
е как кой ще каже, че Ралфи е по-ценен: рагин, турзастрахователя и хелзингските адвокати. хайде пускайте човечеца, да се дрогира в шведски хотел и да рита шведските камериерки, докато търси мисловно отвлечения си брат, заобикаляйки рецепцията. и камериерката да му плати обезщетение, иначе комитетниците ще съдят България, че бармана съкратил почивката на "страдащият от епизодична шизофрения и пристъпи на паника" клиент
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И каква е справедливата присъда, при повдигане на обинение за лека телесна повреда у нас, г-н ***? Глоба и най- много пробация, защото този не е осъждан преди това. Такъв ни е закона за това деяние. И това ли ти е според теб справедливата присъда? Глоба и пробация? *** свинння, скрий се и не говори по-добре нищо, че ми иде да ти наритам угоената кофа служеща ти за глава.!
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чиновническите заплати са ала бала за пред нас,прави се обратно,държавните служители трябва да се отчитат на своите началници и тъй нагоре.Примерно:катаджия на шефа си месечно по 2000лв и той нагоре до горе.И кой,кой аджаба се интересува от бълг.чистачка,която пострада????Случките са десетки и са ежедневие...Цацаров,няма нужда от театър,гледаме го 67 години...уви
6
0
 
4
 
! Отговори
Etra преди 6 години
50 miliona leva za edna pantera helikopter, tova e arogantno teroristichno nadpisana lajovna smetka?! Az mnogo se samniavam i iskam da vidia originalnite dokumenti za poharchenite publichni levove na bg narod suveren. Neka da vidim v bg mediite fakturite, cenorazpisite na vseki detail, dostavchicite, kolko za transport, service, poddrajka...na transportnoto sredstvo i na orajeinite stoki. Bg narod i v restoranta iska tochna smetka kakvo, kade, kolko, koga e ial i pil....i v supermarketa taka...
5
0
 
23
 
! Отговори
Избирател преди 6 години
Ние ще ти кажем в парламента цари Рагинизъм други въпроси имаш ли.