По темата "Дишай!" пишат на изпита по журналистика в СУ

Явили са се 433 кандидати за трите специалности
Обновена: 10 юни 2017 09:51 | 10 юни 2017 09:50, Елка Василева
9
По темата "Дишай!" пишат на изпита по журналистика в СУ
Снимка: архив, Булфото

В 272-ра аудитория на Софийския университет "Св. Климент Охридски" започна писменият изпит по журналистика. Кандидат-студентите, които са подали заявления за явяване на изпита днес, са 433-има, съобщи пресцентърът на висшето училище.

Кандидат-студентката Светослава Шикова от Пловдив е изтеглила темата "Дишай!", по която пишат кандидат-студентите. Били са изтеглени и още две контролни теми - "Четящият човек" и "Ние и другите".

Заместник-ректорът на Софийския университет проф. Ренета Божанкова е приветствала кандидатите с "Добре дошли!" в най-голямата зала на СУ и е изразила увереност, че те ще работят отлично, за да заслужат правото да станат студенти на Факултета по журналистика и масова комуникация.

Председателят на изпитната комисия доц.Ефрем Ефремов също е пожелал успех на всички кандидат-студенти.

Специалностите, за които кандидат-студентите могат да кандидатстват след успешно положен писмен и устен изпит, са "Журналистика", "Връзки с обществеността" и "Книгоиздаване".
 

/БТА/
 


9
Още по темата: изпит по журналистика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе кви с тиа тъпутии за испити ? Бааах таа журналистика
7
2
 
4
 
! Отговори
Баце преди 3 години
На мен джурналистите ми дишат на оная работа
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Журналистиката отдавна не диша свободно, Това "Дашай" няма нищо общо с нея, за журналистите е първа интригански стресираща новина ако някой не диша, тук всичко е вече откровено и закопано...
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Umnik

ми не дишай бе, твой проблем
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дишай! Защо да дишам? Какво да дишам? За кого да дишам? Или изобщо дишай просто, кокато спреш.... Времето между първото и последното дихание е задължения, ядене и размножаване. Наричаме го живот. Но! Това живот ли е? Между първото и последното дишане, ако не допуснем поне 3 от седемте смъртни гряха сме почти светци.
3
1
 
6
 
! Отговори
Umnik преди 3 години
Kak se disha kato vuzduvut e otroven???
2
2
 
1
 
! Отговори
Mlati ban преди 3 години
Vaprosa za transkia referendum e napisan ot bogomilite na starobulgarskite experti i specialisti na ban, su, unesese i monsterite zaedno s experitite po drevna sociologia, paleontologia, box, karate, podvodni i vazdushni boini bg sportove...?!?! Napred za izgrajdane na zakoni za negativno bg obstestvo v eu...top 1...
1
5
 
6
 
! Отговори
Е, някой е... преди 3 години
...пръ.днал, сега кандидат-медия-прости,тутките ще трябва да подишат....да свикват отрано, че често ще им се налага, ако пробият в занаята!