СДВР със спецмерки за охрана на "София прайд"

Час преди това ще се проведат две инициативи против шествието
10 юни 2017 15:45,
93
СДВР със спецмерки за охрана на "София прайд"
Снимка: Архив, Булфото

Специални мерки за охрана и спазване на обществения ред предприема СДВР във връзка с провеждането на десетото юбилейно издание на "София Прайд".

Началото на шествието е от 18 часа пред паметника на Съветската армия. По традиция в същия ден ще се проведат и шествия на противници на гей парада, съобщава Bulgaria ON AIR.

За 17 часа, само час преди началото на "София Прайд", са насрочени две инициативи. До пилоните на НДК ще се проведе митинг за възраждане на семейните ценности.

В същия час, но пред паметника на Съветската армия тръгва шествието на Национална съпротива, което е под надслов "Да изчистим София от боклука".

"София Прайд 2017" ще бъде съпроводен от полицейски екипи по маршрута си на движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 47 Лавров не знам да да е разрешил гей парадите в Русия. Ти си много объркан човек!
34
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧУДЯ СЕ, ЗАЩО И ПРОСТИ ТУТКИТЕ НЕ СЕ НАПРАВЯТ ПАРАД?
33
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що ги пазите тези от прайда, бе? Нали са обикновени граждани? Нали са част от народа? От к'во ги пазите? Истината е че ако тия педдерасти нямат охрана, няма и да имат парад щото няма да посмеят да излязат по улиците. Споко...тази вечер не навсякъде полицията ще ви пази. Има малки тъмни улички...има си за всичко време. Пазете се тази вечер, гейове, че народа много ви е насъбрал!
32
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е, че при такава охрана на хомосексуалистите, те трудно могат да бъдат поставени намясто в деня на провеждането на парада. Гей-солидарността между политици, западни евробюрократи и местните величия с лява резба се оказва доста силна. А и центърът е оживен, има камери, движение... На много от обикновените хора няма да им се рискува по обясними причини. Оставете ги да се веят днес, оставете ги да се заблуждават, че са недосегаеми.
31
4
 
24
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
десетото юбилейно издание на "София Прайд".-- Звучи ми като юбилеен ***,,,,аст и юбилейна лезбоизвратенячка-- Какви са тези юбилейни издания бе , дами и господа ? Моля ви - Не ни занимавайте с болни хора незнаещи пола си ! Не ни ги натяквайте и показвайте постоянно - какво е това Показно Шоу - Бил такъв- или онакъв- ами защо трябва да ми го показва на мен или на малките деца - Болен Мозък търсещ слава и показност - Това е София Прайд или казано СОФИЯ ГАЙ,,,,Д)
30
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За утре на тези с обратните резби съм им приготвил две кошници с челенове много ще им се зарадват като им ги пусна от дрона. Такава радост ще настане че ще забравят защо са на улицата и всички вкупом ще се приберат в креватите си с челеновете за да ги премерят дали им стават по размер в отворите им!
29
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема ви е че нямате нищо против и го изкарвате на шеги.Аз имам против . Искам оправници както във Сърбия, където не се разрешава такъва индивиди да парадират .
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изпарадираха ли се вече, или още се разкрасяват с розови сърчица за подгряващата група преди централните новини
27
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам нищо против обратните и те са човешки същества макар и с обратна резба. Но съм против това да парадират с обратните си наклонности! След като искат да парадират с това което е против човешките разбирания трябва ли и ние дето сме нормалните да излезнеме да парадираме нормалните? Нещо логиката ми се губи?! Аз разбирам да парадират и протестират ако са им нарушени човешките права и им забранят да си бъркат по отворите! Но след като никой не им забранява това защо е нужно да парадиррат?
26
17
 
8
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
всичко ляво в България е тръгнало от СССР - БКП, гей парада (2007-*** управляваше съветския гражданин Сергей Дмитриев), ДПС и т.н.
25
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиляди полицаи ще пазят тия избушени кошници .Кой ще плаща охраната им ????Кой ???
24
3
 
34
 
! Отговори
абе преди 6 години
трансджендърите от БХК , защо не си плащат охраната на мероприятието си, откъде накъде ще се харчат обществени средства за спалните пристрастия на някои същества? БХК си е грантова организация, да задели малко от черните си пари да охрани съществата, които защитава с такъв плам.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи : Само от моя квартал да ни съберат еб***чьето ,стадион,, Васил Левски,, требе да работи на три смени ! А тука за илядо пидиразье толкоз шум !
22
3
 
11
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Към Номер 14:Моля,свери информацията си. ДСБ винаги е подкрепяла София прайд. И не е единствената - ДЕОС, Зелените, Българската социалистическа младеж и още други (мога да дам източник с пълния списък), също са изказали своята подкрепа.
21
3
 
28
 
! Отговори
Прайдваме ли им се преди 6 години
Защо трябва да дефилират ? Ние всеки ден сме при тях-в Данъчното, Общината, КАТ, Полицията, Поликлиниката, Университета, Паркинги и гаражи, Градски транспорт...Според редовитв граждани там е пълно е с п.д.раси ! На щат ! И не те, а ние сме в неравностайна позиция!
20
4
 
8
 
! Отговори
т.минал 2 преди 6 години
Милицията ги пази , по добре танковете да дойдат и други подобни тв циркове за пенсионерите .
19
3
 
18
 
! Отговори
пидераска лизбийка преди 6 години
айди на гевреците, забраихти да си подмиете г"""""""зетата на шадравана в Горна баня, ни въ ли ъ срам да развявате смарянгясани смръдливи тазове по паважа, па на всичкото отгоре и с знамена на дъга.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***,защо такива охрани и спец мерки?!Обществеността в България,напълно ги подкрепя...:-) :-)
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да живее либерал парада
16
9
 
10
 
! Отговори
Рада дълбоката преди 6 години
Само либерал-демократите , педерастиятa, сектите и САЩ !