Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!

Иска затвора за бияча, изритал я като футболна топка
Обновена: 11 юни 2017 14:25 | 11 юни 2017 14:18, Камелия Цветанова
299
Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!
Снимка: Кадър Нова тв

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

Още по темата
"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред Нова телевизия.

Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

"Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна", призна Петкова.

Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.
 
"Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.
 
От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ония хамалин взима 2500 евро. А тая висшистка взима 250 евро.След 30 г. "демокрация" хората продължават да взимат комунистически заплати.
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой никого не рита така без нищо.Мисля че в БГ пресата случаят се представя доста изкривено и едностранно.Четете и други медии - шведски, немски, английски.
11
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В шведската преса пише, че на въпросният швед, който е пристигнал в хотела предния ден, от стаята му са задигнати 3 400 евро и златен часовник, семейна реликва от дядо му. Възможно е да я е разпознал.
10
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Сл. Бряг ходят само втора ръка хора независимо дали чужденци или бг-комплексари. Хиляди шведи посещават България всяка година и се намери един който да наруши закони и вече пиянския ритник стана общонационален проблем. Мутрите така ритат в България десетилетия наред, но никой не се сеща да им държи сметката. Р*мите убиват по селата и отново никой не реагира. Но дайте сега да си избием комплексите върху пияния швед. Той трябва да понесе наказанието за постъпката си и точка.
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо плюете жената, не разбирам? Работи тежка работа, чисти за малки пари. Виновни за отношението към нас са тези от правителствата, особено Бойко за трети път. Толкова се е обезличил, толкова се е принизил да угодничи на ЕС и САШ, че това рефлектира у нас. Защо в САЩ шведа не изрита някого така? Ще има съд и присъда. На съдията не му дреме от къде е този, че в турист. Отдавна с това слугинство сме стигнали дъното, основен виновник е Боцко. А имаме хиляди умни българи по света!
8
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича ми на такава, която е изкралвала и допълнителни нетрудови доходи с устата си.Нищо лично, просто коментирам снимката. Може и шведът да я е помислил за такава и оттам да е тръгнал скандалът. Не че го оправдавам де, могъл е вместо да я рита да се оплаче на Рецепцията.
7
8
 
8
 
! Отговори
Як Ван Силен преди 6 години
Ама наистина тя се държи крайно виктимно. Вместо да се изправи и да му шибне един шамар на този /нецензурна дума/ му мънка уот, уот и му се навежда раболепно за воле.Ако такъв /нецензурна дума/ само посмее да ме доближи ще го направя труден за рисуване.
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държат се с нас така, защото демокрацията тъй и не дойде. Xората работят за 600 лв в червените хотели на червените дрогари Нетграмотната червена останка с основно образование ги е канил тука да праваят каквото си искат Докато комунистите не влязат в затвора няма да вървим напреде.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами вие се държите като хора втора категория, как искате другите да се държат с вас? Ръкопляскат е на вицепремиер който ви рита, а после искате да не ви ритат. Когато почнете един друг да се уважавате и да давате отпор на титаните тогава и другите ще почнат да ви уважават.
4
4
 
24
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Мила, то куче или коте няма да ритнеш така жестоко (Е ОСВЕН АКО СИ СУПЕР *** ) общ работник ама взима 5000 евро тъ*пия швед имал късмет да се роди в Швеция . Тук щеше да рови по кофите вероятно.
3
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цяла България боикотира комплексите и сезонната заетост,та чудих се кои ходи да работи.Тази е от София ,замъкнала се е чак до Слънчев бряг за смешна заплата и много труд.Бабче пари за кога ще правиш ,ама и там сметка няма ,пътища и разходи много.Теб те бият онзи го съдят ,а мутрата с хотела прави пачки и почива в Монако,на него да му слугуват.Нищо нямам към жената ,жертва е ,но когато работиш за без пари и обслужваш какво точно очакваш да е отношението.
2
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МНого начервена и много силикон в джуките за 65-годишна все пак.
1
41
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като й гледам физиономията и тая не ми изглежда да е много цвете за мирисане.Прилича на евтина ...