Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!

Иска затвора за бияча, изритал я като футболна топка
Обновена: 11 юни 2017 14:25 | 11 юни 2017 14:18, Камелия Цветанова
299
Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!
Снимка: Кадър Нова тв

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

Още по темата
"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред Нова телевизия.

Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

"Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна", призна Петкова.

Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.
 
"Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.
 
От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо случая с пияната руска cвиня размахвала нож на лекарка и полицаи в Хисар не се коментира? Руските cвине да не би да са по-добри от шведските?
232
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре ,че моите дъртите се отказаха да бачкат след пенсия ,че кои знае колко разправии щях да имам с пишман работодатели и да ги мисля.Помня едно зомби на 75 не даваше кокала.Вярно е ,че ги сърбят ръцете да се трудят ,но всичко с времето си.Ако бяхме нормална държава,тази жена щеше да е обиколила света от екскурзии и да се наслаждава на старините си.
231
7
 
8
 
! Отговори
малшанс преди 6 години
И българката, и шведа са симпатични хора. И двамата са жертва на неприятно стечение на обстоятелства. Ще се помирят. Може и приятели да станат.
230
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тато из ПравецТака е, само че си смениха господарите!? Преди бащите и дедите им се кланяха на "нерушимата дружба" с СССР, а сега наследниците им на "евроатлантическите ценности"! Разликата е, че преди масовия българин живееше сравнително добре и спокойно, а сега едвам свързва двата края, не е сигурен в утрешния ден, емигрирал и или се готви да го направи....
229
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Теди, Щото толкова ти е акъла за да се обидиш на това. К'во означава някой да ти каже "дърта", ***, кукло? Един 12 годишен много ясно ще те има за дърта. Един 60 годишен ще те има за младо агне. Кое не разбра, СУЗИ..ПАРДОН ТЕДИ?
228
2
 
4
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Значи на мен някой ако ми каже дърта- май няма да ми стане приятно и ще се обидя. За другите не знам.
227
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 240 В много държави хумора е различен, както в много държави думата "ДЪРТ" не може да се преведе от български защото няма аналог.Разбра ли, бе?Точно това ти казвам...има "стар" в другите държави, няма "дърт"Българският език е велик!И за да ме разбереш накрая.... думата "ДЪРТ" може да се използва като унижение към някой, но може и да се използва като ЗАМЕСТВАНЕ НА ДУМАТА "БАЩА" Върви го обясни на чужденците този "парадокс", който е такъв ЗА ТЯХ! Ще ми е много любопитно!
226
1
 
3
 
! Отговори
Nalo преди 6 години
E, pone e jiva...bg eftin pilot e martav za edna nistojna igrichka samo na eu...bez kapka razumen smisal...vmesto da letiat po sinorite i da kontrolirat bg nebe, dvijenieto po bg magistrali...da sa celiat v machtite na edinstvenata darta voenna lodka.....i sega da sa motat 30 dena po 8 rabotni chasa kakvi laji da opisvat...i da omaivat bg naroda...
225
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво е, че жената държи на думата си и не се съгласява на парични обещетения и разни споразумения нищо, че е чужденец нека си понесе заслуженото.Нека и това да служи за пример на туристите независимо от къде са.Хубаво е и да се попроменят българските закони които събират пепел от години наред.
224
5
 
9
 
! Отговори
до 243 преди 6 години
Лично за мен от цялата история ми е любопитно как човек от София с висшо икономическо образование се хваща да работи като обслужващ персонал по черноморието.Точно това е и лайф-мотива за общака и интелектуалеца.Изобщо не я коментираме ,тя е жертва на непредизвикана агресия!Шведската *** е за затвор.
223
3
 
12
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Германия преживя нацизма и постигна просперитет ! Япония преживя две атомни бомби и постигна просперитет ! Само в България от 73 години цари комунизъм в най -уродлива форма и ни заблуждават ,че живеем в демокрация ! А ни управляват стари комунисти или децата и внуците им ! Е ,кой ще уважава подобна нация !!!
222
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам ме да чета коментарийте.Що за хора сте без никакво уважение към работата на тази жена,трябва ли да се чувства виновна ,че работи това?Срамна работа няма господа,който не я е работил незнае,колко е тежка.Всеки от вас поне един път годишно е турист,обръщате ли се след вас да видите какво оставате след вас и давате ли си сметка кой го чисти(някоя майка,сестра,съпруга или дъщеря)Моля ви не бъркайте професия камериерка с уличница(за сведение-общите части се чистят също от камериерките)
221
1
 
16
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
В Слънчев Бряг !Едната година имаше терористичен акт,на другата кървава саморазправа на престъпници.Това е рисково място ,всеки разумен трябва да се замисли струва ли си да почива точно там или пък да работи в опасна среда.Изкарала е късмет като помня историята и убийствата в този курорт,за 3-5 стотака можеше да е невинна жертва.
220
3
 
4
 
! Отговори
4youparkomesto преди 6 години
Da sa radva , ne e bil tam Bojo Kravata...zer i v hirurgiata na VMI imalo deficit na kadri ....i limiti...
219
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези които наричат някого "дърт", "издухан", "дъртак" трябва да знаят, в някои страни тези определения не се използват. Уважава се всеки независимо от възрастта. Но и нас малокултурие то се шити здраво. Имам привет е NY, в хоспис. Питам го как е, той ми казва, с един джентълмен на 92 години съм в една стая!!! Всеки ще остарее, ако има късмет, и ще получи това отношение което е посял на младини.
218
6
 
4
 
! Отговори
вишистки преди 6 години
тоя ролф кво ли си е мислил, бил е доста притеснен - и сега в бг ако ми се падне некоя вишишка камериерка кво праиме, целуваме ръка, поднасяме цветя, пари на ръка ... и се е напил преди първа среща, иии... после нещо не се е получило! мразя бг камериерките - напускаш стаята в 12, те от 8.30 почват да блъскат по вратата ..... иде ми некой път да стана да я хвана за косата и ....
217
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много защитник на онзи жабок Рагин, оплюват жената като фибре знаят, защо работи жената. От немотия работи, да не мислите, че взима 800 лева пенсия. В която и друга страна да беше станало това, шведа щеше да бъде бит на почивки. Защо тези от туризма не признаят, поради лоша организация, фалшив алкохол, лоша храна, у нас идват само мизерници. Тук се чувстват велики.В техните държави ги ритат като крастави кучета.Паднало им е да се чувстват господари за по седмица, да лочат алкохол и шмъркат дрога
216
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Теди, душко, много си спряла! Когато децата казват на баща си в днешно време- "Дъртия", искат да го обидят ли или просто е израз, който даже в някои случаи буди респект от тях към него- не стария, а Дъртия?! Така е модерно сега! Понеже ако кажеш "стария", все едно баща ти е наистина стар, но "Дъртия" се употребява с хумор. Точно затова даже на 40 годишни хора като мен им казват "Дърти".
215
2
 
7
 
! Отговори
Жан преди 6 години
Много запазена 65 г. дама. По-хибава е от Елена Поптодорова, откраднала козметика за 900лв. Дали не е минала химиотерапия, за да е с хубава, скъпа перука на работното си място ? Пожелавам ѝ здраве, много радост и обич !
214
2
 
13
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Даже и тези от най-заспалите турски села ,не се хващат да работят по морето и тях ги излъгаха.Жената е някакъв герой и идеалист ,да се юрне от София ,да спасява хотелиерството по морето.