Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!

Иска затвора за бияча, изритал я като футболна топка
Обновена: 11 юни 2017 14:25 | 11 юни 2017 14:18, Камелия Цветанова
299
Битата от швед камериерка: Държат се с нас като втора ръка хора!
Снимка: Кадър Нова тв

Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта "Слънчев бряг", се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия.

Още по темата
"Изрита ме като футболна топка", описва случилото се Диана Петкова пред Нова телевизия.

Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

"Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го "Какво?" и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание", разказва Диана.

Жената, завършила специалност "Статистика" в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

"Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна", призна Петкова.

Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. "Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.
 
"Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.
 
От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В лицето става. Можеше да я покажете и в цял ръст за да преценим по-добре колко струва.
192
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
206 Ще ти отговоря на въпроса с репликата на една *** в ареста във филма "Борба за справедливост", където Стивън Сегал го играе ченге и вкарва в ареста сестрата на убиеца на най-добрият му приятел. И Сегал я вкарва в килията заедно с тази *** и й казва' Обвинявам те по 258 ми член'. И тази се обръща към проститутката: какво е това? А проститутката: проституция, Скъпаааа....А аз в този тон искам да ти отговоря какво й е на камериерката: алкохолизъм, скъпиии/скъпа!
191
3
 
13
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Ей изядохте я тая жена освен ,че я ритна шведа ами я и оплюхте от горе до долу-КРАДЛА, АЛКОХОЛИЧКА ,ЖРИЦА.Още в нещо да я обвините?
190
10
 
5
 
! Отговори
тт преди 6 години
като си чистачка какво искаш? червен килим ли да ти постилат...
189
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слага си го с разни шведи по стаите пък после плаче като я ритат.Как да те уважават като знаят какви неща правиш под завивките.
188
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великият Тодор Колев даже нямаше такива торбички под очите. Какво по дяволите й е на тази жена? WTF?
187
6
 
8
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
колкото повече драма и колкото повече се раздухва този случай, толкова размера на обезщетението ще бъде по голям...адвокатът и потърпевшата са наясно с този факт и затова раздухват случая до максимум...
186
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до ЗАРАТА Ти си бил мега маллоумен! Фактът че жената е алкохоличка, не означава, че защитаваме шведа. Не означава , че оневяиняваме постъпката на тоя *** и не означава, че не искаме 10 години затвор за шведския ***. Разбра ли, бе?
185
4
 
21
 
! Отговори
ЗАРАТА преди 6 години
Постарах се да прочета коментари. Ако ЛЕВСКИ и БОТЕВ ни "чуят" ще се въртят, като пумпали в гобовете си.Не може да изриташ в главата човешко същество и да ти се размине. Още повече жена, при това българка. Който мисли иначе е за разстрел. Какво ли не пише "гримирана", "алкохоличка", "***". Тоя ГАД ритна ли я или не?!Тогава да си понесе гяволията. Пияни и дрогинирани гастарбайтери ни третират като слугинаж, не като слугинаж, а като РОБИ. А ние плюем съгражданката си - Балканси синдром
184
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българска алкохолизирана Мадмоазел! И после се чудете как "Без причина" шведския *** я рита в главата?! Искате да ми кажете , че преди срещата в коридора са нямали отношения? СССтигааа, беееее....
183
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без повече разправии - ритача в панделата, за да му дойде акъла веднъж за винаги.
182
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чистачките на 65 години не изглеждат като тази жена. Тя по-скоро прилича на дърта ... имам предвид от онези жените с леко поведение, които правят разни неща за пари.
181
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От чие име говори потърпевшата? Това , един *** я изритал не й дава право да обобщава! Но може би говори от името на нейните адвокати, или се готви да я развеждат по редакции и телевизии?
180
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената си е алкохоличка отвсякъде. То е ясно и друго- като една алкохоличка е правила намеци с поведението си , че иска да си легне с не само шведа за пари....намеците от нея са били към много туристи през годините. Но в един момент нещо се обърква между "секс срещу пари" и се получава това с ритника.
179
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънчака е долнопробен европейски бордеи!Алкохол,наркотици,секс и рай за европееца на социални.Не е място за пенсионери и нормални хора,там да се оправят сводници,дилъри и такива.
178
0
 
13
 
! Отговори
до Кука преди 6 години
Защо едно време като ходихме в Арабския свят ни казваха ,че имат много строги закони и да внимаваме много!За да си позволяват ,ако това не е прецедент ,то някои им казва там е бананистан и всичко се оправя с подкуп!Просто и ясно ,аз на всякаде по европатъ виждах такива женички камериерки ,но никаде не видях алкохолизирани до смърт туристи.Утопията на мутрите я няма даже в Тайланд,а и там ако се напиеш може да те боднат вместо ти да забодеш.
177
0
 
22
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
А мога ли да попитам защо оправата на хотела се стиска да отпусне някой лев и да къпят една машина за миене на под. Аз доста обикалям света и такова нещо не съм виждал някой да клечи и мие пода с ***. Това е нещо от 18-ти век... А за шведа 3 годинки и готово
176
10
 
3
 
! Отговори
Имигранта преди 6 години
Мнооого сте ***.и завалийките ми те.Всички сте големи разбирачи.Ами ако е гримирана заради интервюто??????
175
2
 
8
 
! Отговори
най-важното преди 6 години
Явно това е най-важното в БГ...освен внучето на Боко Тиквата
174
1
 
7
 
! Отговори
Васил Михайлов преди 6 години
За да получиш, първо трябва да дадеш!