Дипломати и политици – в подкрепа на София Прайд

Посланици на редица страни подкрепиха шествието
12 юни 2017 09:07, Боряна Павлова
66
Дипломати и политици – в подкрепа на София Прайд
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Властите в България откликнаха на апела на редица организации и дипломатически представителства от цял свят, и предприеха допълнителни мерки за защита на участниците в 10-то издание на "София Прайд", което се проведе в събота в столичния град, коментира германският ежедневник Die Tageszeitung.

Присъствието на полицията по улиците на София бе осезаемо засилено. Но в края на краищата истински щит за ЛГБТ-общността и най-вече нейното самочувствие бе осигурен от подкрепата, която изразиха дипломати на редица държави.

На шествието в София бяха забеляни посланиците на Великобритания, Израел и Белгия, а също и представители на дипломатическите мисии на САЩ, Франция, Бразилия, Испания и Финландия.

Германия бе обявила участието на заместник-посланика си, но той така и не бе забелязан сред присъстващите.


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тези подкрепящи дипломати и политици са от страни, където вече управляват отклоненията. Съчувствам на техните народи.
52
0
 
4
 
! Отговори
питам преди 1 година
А някой задал ли си е въпроса колко ни струва охраната не тези шарени шантавели?
51
0
 
4
 
! Отговори
българка преди 1 година
Тези паради,с извинение, се натрапват насила на бъгарите от соросовите организации. Тези,които се правят на интересни и навират в очите на другите нито са малтретирани,нито бедни, нито гладни,нито бездомни. Крайно време е да се опълчим по-категорично на тази западна идиотщина!
50
0
 
5
 
! Отговори
99.99% от българите преди 1 година
не желаят този "прайд" да се провежда под формата на публично тържество.
99.99% от българите не изискват хомосексуалността да бъде криминализирана и не апелират за накърняване на правата на това човешко малцинство.
Българските закони не допускат участието на малолетни и непълнолетни в демонстрации на сексуалност, но на този "прайд" имаше не само значителен брой тийнейджъри, но и малки деца, доведени от родителите им.

И при това положение, чужди дипломати и политици подкрепят този "прайд"?!
49
0
 
6
 
! Отговори
славянин преди 1 година
''На
шествието в София бяха забеляни посланиците на Великобритания, Израел и
Белгия, а също и представители на дипломатическите мисии на САЩ,
Франция, Бразилия, Испания и Финландия.
Германия бе обявила участието на заместник-посланика си, но той така и не бе забелязан сред присъстващите.''

Има ли нужда от коментар!? Има! Дегенерати и ''демократи'' винаги са хванати ръка за ръка когато трябва да се унищожи определена държава и нация!
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо "бежанците" вече са добре дошли в ЕС? Допускаме,че в ЕС има 50% жени и 50% мъже,от които 20 % -всеки пети мъж е пед.ерас. При това положение всеки нормален мъж трябва да обслужва по дупка и половина,което вече е нарушение на естествените нужди и права на жените и пед.ерасите! Случките с девойчето Даяна го доказват. И в съответствие с пазарния механизъм в страните от ЕС на държавно ниво се организира и се "доставят мъже",които с еднакво удоволствие задоволяват нуждите на всякакви дупки!
47
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Парад на туберколозно болните, пропаганда и насаждане на туберколозата. Знаете ли кой прави така ? Враг на народа и държавата. Посланиците да бъдат арестувани и разместени в инфекциозно отделение за да "свикнат" с туберколозата.
46
0
 
24
 
! Отговори
Шегаджия преди 1 година
Какъв е този шум, Джеймс?
- Гей парад, милорд!
- И какво искат?
- Еднополова любов, милорд!
- Някой забранява ли им?
- ...Не, милорд!
- Е, тогава защо вдигат този шум?
- Еми, ***, милорд
45
3
 
17
 
! Отговори
обективен преди 1 година
Всеки е свободен да прави каквото си иска...но не е нужно да се натрапва на всички като нещо ново, хубаво, ценно или полезно. Не съм нито за, нито против който е да е било. Подкрепям и евтаназията и еднополовите , но не съм съгласен да ми се натрапват ,като нещо полезно. От друга страна, тази толкова силна реакция на БГ обществото ми напомня на "спонтанните протести" срещу Орешарски и шистовия газ. За жалки монети---всичко прави БГ обществото.
44
3
 
25
 
! Отговори
реалист преди 1 година
Шествието на хора с извратено мислене, които имат нужда от покаяние и промяна. Само Исус може да им помогне, ако осъзнаят, че това, което правят е ГРЯХ и НЕЕСТЕСТВЕНО.
43
1
 
21
 
! Отговори
Щапаров Младши преди 1 година
Излиза,че непристойната гейщина е проблем на политиците- не на моралистите. Вярно,че политик с морал е непознато явление в наши дни а последните велики Български князе отдавна ги няма,за да научат Европа на ред,морал и дисциплина.
42
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 41

Путин и Медведев са грй двойка отдавна. Както си сменят местата, така си сменят и ролите. Един път Путин е мъжът, другия път Медведев
Жижи затова напусна жена си, защото осъзна, че е гей и обича Дима Медведев. Ако на теб Путин изглежда като мъжкар, значи и ти си латентен хомо.
41
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е има си хас да не е там ч*фута от израелското посолство,нали от тях дойде тази содомия и всичко това се прави от тях заради вярата им в сатаната.
40
2
 
42
 
! Отговори
Селянин преди 1 година
ВЪРНЕТЕ ДЪГАТА НА ДЕЦАТА, ПЕ........!!!!! :)
39
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Догодина Путин щял да участва като почетен гост, ветеран на световното гей движение.
38
1
 
32
 
! Отговори
Калина до 31 преди 1 година
Аз нямам тази възвишена информация като теб.
Но дори и така да е, поне не са го демонстрирали!
Веднъж зададох въпрос, питам и сега и теб - ако педофилите решат, че също са им нарушени правата?
37
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бехте измели улиците или посадили дръвчета щеше да има по-голям ефект.
Пее.rаси, сър.
36
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаите са били повече от извратените, но с това събитие ни занимават вече трети ден, и не само в тази медия, по всички медии.
35
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво от туй,че са ги подкрепили тези елитни хора като по природа такива еднополови двойки са си за двойки как оценки по биология неусвояващи материала,нехаещи дори с таквиз прикрепени отличници към тях както в първи клас по естествознание и не показват никакво познание,разбиране на темата,как ли ще изкласят до естетика в класовете,че да не са толкова крещящи как за себе си та само за тях си до втръсване какво помагало им липсвало що на едните и що на другите.
34
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пeдaли подкрепят пeдaли... Нормално е!