Къде е Ники? Къде е майка му? Защо баща издирва сина си с билборд!?

Калоян Милев вече 10 месеца не е виждал детето си
13 юни 2017 12:45,
46

Баща издирва сина си. Обяви с билборд, че детето е отвлечено от майката.

Калоян Милев не е виждал 4-годишния си син вече 10 месеца. Той разговаря с репортер на Bulgaria ON AIR, за да разкаже повече за случая.

"Никой не знае къде е синът ми, освен майката на жена ми и нейният адвокат. Правата са ни споделени и затова е необходима декларация, когато тя реши да напуска страната заедно с детето".

Милев обясни, че майката на Ники пътува в различни държави постоянно, но твърди, че властите по летищата не я спират по никакъв начин. За да може едно дете под 18 години да пътува в чужбина е необходима декларация с разрешение за това и от двамата родители.

"Този билборд, с който обявявам, че издирвам сина си, не е насочен само към моя проблем, той е глобален и за него не се говори достатъчно", твърди бащата, като изброи как деца напускат държавата в багажници и другият родител не може да ги върне обратно с години опити.

"Търси се съдействието на държавата, а тя не само, че отказва, а и пречи! Процесът е много дълъг и не се зачита интереса на детето", възмущава се Калоян Милев.

Освен всичко друго, бащата разпродава лично имущество, за да търси сина си в държавите, за които знае, че майка му го е отвела. Милев разказа, че последно посланикът в Сеул е приел да се срещне с него, но не е успял да съдейства за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СИСТЕМАТА ОТ СОЦА РАЗВРАТ И КОРУЦИЯ СЪСИПА НАСЕЛЕНИЕТО С РАЗВОДИ. ДА МЕ РАЗВЕДАТ КОИ ЛИ НЕ СЕ ЗАХВАНА ДА ДАВА АКЪЛ НА ЖЕНА МИ.ТО КРАРТАЛЕН ТО БКП ТО ПРОФСЪЮЗ.СЪДА НАПРАВИ ДВЕ ТРИ к. Ч.КИ ДА кошаревски свидетели.
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 10В МВР има информационни файлове.Един полицай с примитивна компютърна грамотност и достъп до класифицирана информиция на най-ниско ниво, може за секунди да разбере за теб неща, които ти самия не знаеш.Няма нормативен акт, който да задължава родители да носят акта за раждане на детето си при преминаване на държавната граница. "закона" ти е ясен колкото "космоса"
12
0
 
60
 
! Отговори
Варненка преди 6 години
Преди време предложиха на съпруга ми страхотна работа във Франция. Говорих с бащата на детето ми-отказа да го пусне. Искал да го вижда тук, в България. Добре. Останахме. Е, към днешна дата от 2г не се е обаждал, камоли виждане. Детето голямо вече, могат да се чуват и виждат постоянно, но не го прави. Защо му трябваше да спира просперитета на семейството ми?!Абсолютно всеки случай е частен. Няма "бащите", няма "майките", има хора и Хора!
11
2
 
25
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Няма какво да псуваш. В случая човекът е действал по закона като ти е питал за акта за раждане.
10
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С майката на сина ми нямаме брак.Тримата пътуваме за Гърция. Детето е с паспорт. Полицая иска акт за раждане. Не го носим. Казва, че няма да ни пусне да преминем.Побеснях !!!Казвам му - ей там в будката има един компютър. Отваряш АИС.БДС-МВР и проверяваш кои са родителите на детето !Ама нямам достъп ми вика.А за клозета имаш ли достъп ? Ходи да го миеш, щото само за това имаш акъл !Взех си документите и си продължих по пътя псувайки.
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За такива изпълнения в САЩ я чака доживотен затвор. Автоматично.
8
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
една солидна част от майките са куч*и.само майка може да отвлече детето си със самолет или да го натъпче в багажник.един баща не би нарпавил това, бащите после с години търсят децата си.един приятел се ожени за рускиня, роди им се син, а тази куч*а след 3 год. реши че иска да си ходи в сибир и си би чукалата с детето им !това само една луда може да го направи, не им пука как се чувства бащата след това и какъв шок за детето е ! затвор за такива !
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До LoraВиж първия коментар.
6
1
 
15
 
! Отговори
Митничар от аерогара преди 6 години
До инж.Колев от Разлог:Казаха, че уж това с чекирането е пресечено и вече не е възможно.. но то отиде коня вече и детето е изнесено. За този пропуск трябва да се търси отговорност на митническите власти и държавата! Има си закон за отговорността на държавата и общините и трябва специалисти юристи да кажат възможностите за търсене на такава от българските власти.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е Цацаратурата, или пиянските истории по Черноморието са по-важни и "медия-секси"? Защо не валят оставки на това летище след като всеки минава там както си поиска?
4
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представете какви са ни границите щом някаква си изперкала мадама минава с фалшиви документи както иска. Какво ли остава за професионало обучени членове на разни групировки от Близкия изток...
3
0
 
28
 
! Отговори
Lora преди 6 години
В много малко държави (нормални и цивилизовани) искат децата, които не са придружени от двамата родители да носят декларация. В Турция не искат. В България са много стриктни граничните полицаи. Чудно е как детето е напуснало само с един родител и без декларация от дугия.
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавицата както винаги не прави нищо по въпроса за отвличането на едно българско дете, но се занимава с пълна пара с пиянски изцепки на Слънчака. Къде са патриотите да протестират? Ето един случай който действително заслужава статии всеки ден.
1
0
 
45
 
! Отговори
инж.Колев от Разлог преди 6 години
Елементарна схема. На летището във Варна се чекираш на различни гишета за София, и за Истанбул. На граничния офицер показваш само картата за вътрешния полет, и той само ти махва да минаваш. После хващаш самолета за Истанбул, а оттам целият свят е твой.