Къде е Ники? Къде е майка му? Защо баща издирва сина си с билборд!?

Калоян Милев вече 10 месеца не е виждал детето си
13 юни 2017 12:45,
46

Баща издирва сина си. Обяви с билборд, че детето е отвлечено от майката.

Калоян Милев не е виждал 4-годишния си син вече 10 месеца. Той разговаря с репортер на Bulgaria ON AIR, за да разкаже повече за случая.

"Никой не знае къде е синът ми, освен майката на жена ми и нейният адвокат. Правата са ни споделени и затова е необходима декларация, когато тя реши да напуска страната заедно с детето".

Милев обясни, че майката на Ники пътува в различни държави постоянно, но твърди, че властите по летищата не я спират по никакъв начин. За да може едно дете под 18 години да пътува в чужбина е необходима декларация с разрешение за това и от двамата родители.

"Този билборд, с който обявявам, че издирвам сина си, не е насочен само към моя проблем, той е глобален и за него не се говори достатъчно", твърди бащата, като изброи как деца напускат държавата в багажници и другият родител не може да ги върне обратно с години опити.

"Търси се съдействието на държавата, а тя не само, че отказва, а и пречи! Процесът е много дълъг и не се зачита интереса на детето", възмущава се Калоян Милев.

Освен всичко друго, бащата разпродава лично имущество, за да търси сина си в държавите, за които знае, че майка му го е отвела. Милев разказа, че последно посланикът в Сеул е приел да се срещне с него, но не е успял да съдейства за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Николай Николов преди 6 години
До Анонимен Закон има и то не един. Освен законите има и специални инструкции. Въпроса е ,че не се изпълняват!!!!
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тази новина чета друга: жена я утрепали и опаковали в куфар в чужбина (Украйна?).Така че, скъпи *** и татковци, когато се правите на тарикати и решите да сте над закона.Не ревете после, когато другаа страна също се откажат да търсят справедливост според закона.Тази да се радва, че бащата си дава парите за билбордове, а не на мафията. Посланника може да не я намери ама утре като нищо може да я има в новините като поредната трагедия. Щото други лесно могат я намери...
32
4
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 6 години
Очевидно този баща не е от онези, които си описалА. А майката, вероятно също не е от онези, които ти си описалА
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бяха измислили закон такива декларации да се подписват от бащата в полицията,на паспортно гише-нямаше да се случват такива неща.Декларацията на бащата ще служи за нещо като паспорт за детето.
30
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Do 36Обръщението "пич" говори за липса на елементарна култура и обноски. Да не би да сме си играли заедно на пясъчника, че си позволяваш да се обръщаш така свойски ?!?Ясно е че си неграмотен полицай завършил техникум по нищология с милиционерски менталитет. Ама не схващаш ли, че съм маалко по-светнат от тебе по някои въпроси и се излагаш като ме апострофираш ?!
29
1
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
В грешка си- проверка се извършва по гражданство: дете родено в Испания,но с бггражданство се проверява в България, но не и в Испания
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Do 27Това, че при граничен контрол само от гръцка страна не са сложили едно компютърче, което да прави стравки по БДС си е проблем на упойките от родното МВР. За пореден път казвам, око съм айдук, който продава деца мога да си направя копие на акта за раждане и на твоето дете, само че да се води мое.Прочее как така всеки излизащ се записва, а не може да се прави справка за роднински връзки. Може би "записването" става на халваджийски тефтер !?!
27
1
 
14
 
! Отговори
аз там преди 6 години
Единствената граница, на която се контролира излизането на едно дете е тази на страната в която е родено. Нататък минава свободно навсякъде съгласно конвенцията. С малко Adobe и цветен принтер нямаш никакви проблеми да си спретнеш декларацията, а контролът по границата се изразява в това да оставиш едно копие при полицаите. Те не ги проверяват.
26
0
 
11
 
! Отговори
Трътлю преди 6 години
Таз била ***, той гледал лошо, тя била бита, той са фръцнал и ги изоставил. Дайва и форумните съсели дайва, нито сте наясно със случая, нито знаете, кой, кого и как. Ама важното е да ги обесите и оплюете мъжът и жената, за да си почешете егото на форумни съдиии в стил последна инстанция.
25
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никоя майка няма да се занимава да влиза във филми и да лиши от баща детето си, стига той да е имал нормално отношение.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ники... ще ти скъсам ушите ! Ники... ще ти счупя главата ! Антон Радичев най-добре знае
23
3
 
14
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Редно е статията да дава поглед и от другата страна! Т.е. коментар от майката или адвоката!
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Do 19Ако е отворен файла АИС-БДС, а при граничен контрол трябва да е перманентно отворен, набиране на ЕГН и роднински връзки става за 3 секунди. Ама нали сте минцифайки от вицовете предпочитате да зяпате копирана хартийка и да остроумничите, което отнема далеч повече време.Някой тарикат може с такива хартийки да изнесе дузина чавета без да се усетиш.Още повече, че не се регистрира кое дете с кои родители е напуснало страната през сухопътна граница.
21
8
 
25
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Представям си - един готин мъж, обичащ детето ни, подкрепящ ме мен в отглеждането, па макар и бивш и аз да си хвана паспортчето да се скитам по света и да влача детето, без да му дам шанс да общува с баща си и да има нормални приятелства и детство при баби, дядовци, лели и т.н. НЕ ми се вярва...Никой не бяха от хубавото. Ако наистина е отвличане, дали адвокатът ще си сложи главата в торбата?
20
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо странно в този баща... Някаква скрита жестокост. Начинът, по който говори, жестовете му, според мен е имало насилие. Времето ще покаже дали това е причината жената да бяга от него..
19
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая неработеща майка как не й се свършват парите за тези интересни пътешествия по скъпи дестинации?
18
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 13Някои жени, мили и хрисими преди това, като забременеят си мислят, че са хванали Господ за шлифера. Поза "Ф" им става любима, мрънкането и дудненето основен начин на "общуване".Истеричните сцени, обилно гарнирани с обидни епитети стават ежедневие. Тъщата от гост неусетно се превръща в жител на семейното жилище с решаващ глас.Нормално е някои мъже да не издържат и да си палят джапанките.
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как тогава да се разбере,че тази дето пътува постоянно с детето е собствената майка на детето,много заплетена история чак до Сеул до който пряка авио линия няма.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14Освен това на границата искат ксерокопие на акта за раждане, понеже полицаине с 600 лв. заплатка едно, че нямат достъп до класифицирана информация ими даже не им стига акъла да се обадят в дежурната за да искат справка. Мога да ти избайцам копие на акт за раждане според който си дете на Ангела Меркел и Доналт Тръмп. Далеч по-достоверно е да се направи справка в информоционните масиви.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има закон за тая работа. Провери и недей да пишеш нелепици.