Слави плаши депутатите с възмездие: На зла круша - зъл прът!

Шоуменът смята, че с решението си за мажоритарния вот НС е извършило преврат
341
Слави плаши депутатите с възмездие: На зла круша - зъл прът!
Слави Трифонов. Снимка: архив, БулФото

Шоуменът Слави Трифонов заяви в писмо до медиите, че "ще има възмездие" след решението на депутатите да няма промяна в изборните правила. Според него днес те са суспендирали Конституцията.

Още по темата

"В Конституцията пише, че цялата власт произтича от народа и народът упражнява властта си и пряко. На референдума народът пряко упражни властта си. Пряко изрази волята си. Днес депутатите не признаха тази воля и практически извършиха държавен преврат", смята Трифонов.

По-рано днес депутатите отхвърлиха на първо четене промените в Изборния кодекс, с които се въвеждаше мажоритарно гласуване в два тура.

Зад поправките застанаха само народните избраници от ГЕРБ и Воля, общо 98 на брой. Против тях очаквано гласуваха БСП, ДПС и партньорът на ГЕРБ във властта - Обединени патриоти, общо 122-ма.

Трифонов заявява още, че от днес ние не живеем в демократична държава, а в някаква "уродлива форма на партийна аристокрация".

"Аристокрация, която живее и управлява с една-единствена цел – собственото си благо. Това са фактите. И ние трябва да ги осъзнаем. В европейската история обаче аристокрацията винаги е била изхвърляна от властта. Дали по мирен път или с революция - няма значение. Ние също ще изминем този път. Ще има възмездие. По един или друг начин. Това ще реши българският народ. Аз също съм част от българския народ и ще бъда част от това решение", посочва шоуменът.

По думите му всичко зависи от българския народ, който е суверенът по Конституция.

"В крайна сметка такава е демокрацията. А историята е показала, че българският народ е мъдър. Затова ще завърша с две поговорки. "Каквото повикало - такова се обадило". И "На зла круша – зъл прът", пише Слави Трифонов в края на писмото си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сладък бизнес добри помощници и вълкът сит и агнето цяло *** на развигор спят здраво
195
12
 
11
 
! Отговори
аман от сеир преди 6 години
до seiraМалко са ти грешни сметките - има 2.5 милиона гласували "за" и 500000 гласували "не".Негласувалите не са гласували с "не", а са казали "Този проблем за нас е ирелевантен - ние ще се съобразим с мнението на мнозинството". Така, че НАРОДА е казал "ДА".
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми тая пак преразчредели зоната зе да пуши като намалее бюжета се качи на тавана да поработи че от едната и за заплата няма
193
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бро надали сигорно е уискито отвреме на време баласират за жени
192
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, един личен въпрос! Защо откакто Краси Радков отслабна, започна да играе много зле ролите си? Не ми казвай, че е станал веган. Наистина е много зле! Разрешавам си да правя и асоциация с Джокович. Такъв велик тенисист беше, започна веганството преди 2 години и сега е жалко подобие на великият Новак Джокович.
191
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам Слави скоро да хване гората и да стане хайдутин. Разбира се, понеже е човек с възможности, гората която ще хване, най-вероятно ще е негова - частна. Може и да си я огради, за да хайдутства спокойно.
190
17
 
5
 
! Отговори
до 189 преди 6 години
Всички сте деца на Слави откърмени с неговите песни. Слави ще се бори с живота си за да живеете в един по-справедлив свят, където народа ще командва а чиновниците ще работят за благото на народа, не за джоба си.
189
3
 
6
 
! Отговори
Трифонов, преди 6 години
ОТНОВО "всичките са маскари" и РАЗМИВАШ ЯДА СИ си, ако има някой ВИНА:защо не цитираш, че точно твоите хора- БСП< К>НИНОВА, ДПС не искат предложението ти, а ГЕРБ и БОрисов настояваха да се гласува ОТДАВНА.Някога имаше "сърдити млади хора"( ала не си млад..)Имаше и "обърни се с гняв назад"... Но и двата вида "ГНЕВНИ" бяха преди 60-70 години, на ЗАПАД, когато си мислеха, че ИМА "РАВЕНСТВО" при соцкомунизма".. А стари знаем, че НЯМАШЕ!!СЕга ти си БОГАТ, ЙОнчева, Нинова и др. сте БОГАТИ, защо на
188
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След журналистите шоумени Бареков и Сидеров дали няма да се "насладим " и на тази отре пка да прекрачи пътеката в Народното събрание и да не иска да излезе от там докато е жив ??? Мдаа , натам май вървят нещата.Ама какво се чудя Кирил Маричков беше депутат , врякащата Нона Йотова влезна ... колко от отре пки леле леле ...
187
13
 
10
 
! Отговори
seira преди 6 години
ДО "ШОУМЕНА" СЛАВИ ТРИФОНОВ:Г-Н ТРИФОНОВ,СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА НА Р БЪЛГАРИЯ НАРОДЪТ Е СУВЕРЕНА НА ВЛАСТТА.ВЪВ ВАШИЯ РЕФЕРЕНДУМ "ЗА" МАЖОРИТАРЕН ВОТ В ДВА ТУРА ГЛАСУВАХА ~ 2,5 млн. ИЗБИРАТЕЛИ (НЕ НАРОДА!) ПРИ ~ 6,5 млн. ИЗБИРАТЕЛИ, Т.Е. ПО-МАЛКО ОТ 50% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ (НЕ ОТ НАРОДА!).ВСИЧКИТЕ ВИ ТВЪРДЕНИЯ, ЧЕ "НАРОДЪТ" Е ПОИСКАЛ МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА СА АБСОЛЮТНА ЛЪЖА, ДОКАЗУЕМА В КОЙТО Й ДА БИЛО СЪД.ППРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ВЯРВА!!!
186
5
 
16
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Ако мажоритарната система беше лоша за народа и добра за депутатите...........дали щяха да я отхвърлят НАШИТЕ ДЕПУТАТИ.....................божеееееееее смятай колко наивни хора има.Ехооо отхвърлят предложената система защото не е добра за тях.......Ехооо чувате ли, виждате ли логика или от продажни медди съвсем сте загубили способността да мислите сами?
185
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 183ако беше минал мажоритарния вот, от Боко-Тиквата гарантирано нямаше да има спасение, по никакъв начин.боко тиквата сам ще ни спаси от себе си, ако направи нещо, което рязко да влоши положението на хората.за сега държи фронта балансирано и затова 3-и път печели, което никой да сега не беше правил.
184
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
следният ход на Слави наркомана,да изкара хората срещу Бойко,който му отказа далаверата с халите,после му отказа половината герб и сега злобее.
183
2
 
6
 
! Отговори
Не разбрах преди 6 години
какво мисли да направи, а при такова късопаметно стадо и с кого?
182
11
 
16
 
! Отговори
Абе,яяяя преди 6 години
КУчиндолският чалгар да си гледа болното здраве и да не се занимава с неща,които не са негова работа! И да престане да се кълчи със суверена,защото много от гласувалите на референдума много късно разбраха,че са подведени. Трифонов хвърля къчове и плаши гаргите,тъй като му се провали тайната договорка с Борисов да го застопори на власт завинаги.Няколко телевизии разясняваха мажоритарния вот,но нашенци пак не разбрали,тъй като гледат само казионните медии.
181
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депутатите и платените им тролейбуси от депото на Доган могат да си говорят каквото искат, аз обаче ще им кажа. че тоя път няма да им се размине, и ако си мислят че тая наглост ще мине без кьотек жестоко се лъжат.Сега ще Ви кажа какво ще стане, днес шоуто на Слави ще го спрат, а утре ще бтде изчистен буклука, в прекия и преносен смисъл на думата, естествено след кьотека кака Кори, Далавери и СидерУглу ще риват по медиийте заедно с купчина "експерти" , ама на нас ни писна от тях. ай създраве
180
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП рулз :) Винаги на място да спъват или да фалират държавата.
179
3
 
8
 
! Отговори
АИДЕ ФЕНОВЕ НА ФУТБО преди 6 години
АИДЕ УЛТРАСИ КЪДЕТО ВИДИТЕ ДЕПУТАТ МУ РИТАИТЕ МОЗЪКА В СТЕНАТА..
178
12
 
10
 
! Отговори
????? преди 6 години
ИСКАМЕ МАЖОРИТАРЕН ВОТ ,ТО СЕ ВИЖДА 28 ГОДИНИ ЕДНО И СЪЩО С ТЕКУЩАТА СИСТЕМА НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ И ВИЕ *** БЪЛГАРСКИ КОПИЛЕТАА ЧЕ САМО ВИ ПРОМИВАТ МОЗЪКА ЧЕ ЩЯЛО ДА БЪДЕ ПО ЛОШО,ЗНАМ ЧЕ В ЧАТА ИМА *** ДЕПУТАТИ КЪДЕТО СА ТУК ЗА ПРОМИВКА ЧЕ ЩЯЛО ДА СТАНЕ 1000 ПЪТИ ПО ЛОШО И ТАКА 30 ГОДИНИ И ЖИВОТА СИ МИНАВА А ТИЯ БАСТУУУНИ СИ ЖИВЕЯТ КАТО ОЛИГАРСИ И ТЕ ТАКА.
177
6
 
12
 
! Отговори
Край преди 6 години
Сайтовете са впрегнати да манипулират населението. Няма как 2.5 млн. прави бели грамотни българи да са гласували ЗА мажоритарни избори и тук 4/5 да са против.