Убиха кучето на Катето Евро с въздушна пушка

5-годишната Джаки е била простреляна в двора на къщата
153
Убиха кучето на Катето Евро с въздушна пушка
Кадър: bTV

Неизвестен е прострелял тази нощ с въздушна пушка едно от кучетата на актрисата Катерина Евро.

Животното е уцелено два пъти, докато е било в двора на къщата, съобщи bTV.

5-годишната Джаки е била простреляна в окото и корема. След няколкочасова операция във ветеринарна клиника e починала. Джаки е от породата Джак ръсел териер, а синът й продължава да я търси из двора

"Какъв е този човек? Как може да застреляш куче? Кученце малко да го простреляш в окото?! Той все едно ми уби детето", сподели Катерина Евро.

Синът на актрисата – Александър Кадиев, се притеснява, че агресията на извършителя може да е насочена към цялото му семейство.

На мястото са направени два огледа, тече разследване. Предвиденото наказание за жестокост към животно е лишаване от свобода до 3 години и с глоба от 1000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От заглавието се разбира, че едно от кучетата на К.Е. е носило въздушна пушка и тъкмо него са убили.
89
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, дайте снимка на Катето как плаче! Много непълен материал.В заглавието: "Убиха кучето на Катето Евро."В статията: "... прострелял...едно от кучетата на актрисата Катерина Евро."От което човек си прави извода, че има още "дивеч" за отстрел в двора на Катето.
88
7
 
26
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
А колко народ по селата избиха ОНИЯ !!! Що тогава не протестирате ?
87
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази има още 3-4 кучета в двора. Бедният съсед добре че не е изкукуригал а се е прицелил точно .
86
16
 
3
 
! Отговори
Бурму преди 6 години
Не се бъзикайте, в момента кучетата са огромен бизнес. 250-300 евра. В европа са освирепели против нас, изнася се куцо и сакато с тирове. Иначе респект пред Катя Евра - една от най- талантливите ни актриси!
85
7
 
19
 
! Отговори
Край преди 6 години
Между 20 и 25 декември миналата годна на цялото ни село си изби прасетата. Загинаха повече от 80 животни - беше кървава хекатомба.
84
12
 
31
 
! Отговори
Пропаганда преди 6 години
Забелязвате ли как медийте разтръбяват глупави, недъществени новини. Това е за да се отклони вниманието на народа от важните проблеми в държавата. Пълнят главата на обикновенния човек с боза и той забравя че сме блатото на Европа, че идват още 1500 афганистанци, че пенсионерите умират от глад, че нямаме армия, че няма работеща съдебна система, че се краде във всички прослойки на властта, че че чеТа какво казваш за пумярчето?
83
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има престъпление и трябва да се разследва случая , дотук всичко е окей.Полицията просто се опитва да си свърши задълженията.Не знам, коя е тая Катерино евро , но очевидно е че полицията е решила да си свърши работата не защото това и е работата ,а защото става дума за популярна личност и я натискат да си свърши работата.
82
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Като искате тишина - в гората!"Идеално. Взимам къртача, ударната дрелка, ъглошлайфа и наемам апартамент до теб, с цел да го направя цех. Виждам, няма да възразиш. А ако имаш проблем - ти си знаеш, в гората.
81
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета коментарите, стигам до единственото заключение, че е пълно с психопати и потенциални убийци на всичко, което мърда! По логиката им, то и съседите, които вдигат шум с постоянни ремонти и шофьорите трябва да се премахнат, защото на някой му пречат! Агресията е повсеместна, всеки път, когато се разхождам с кучето и детето, все се намира някой, който да ме псува...Само в БГ най-големият враг са кучетата, на никой не му пречат психопатите, наркоманите и подобния лош човешки материал!
80
11
 
8
 
! Отговори
искрен преди 6 години
като ме видиш с кучето, ела и се пробвай да му навреш носа в *** ми....добре обучената ми немаска овчарка ще се погрижи за теб ...а аз с удоволствие ще гледам
79
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дано един ден да дойде някой на земята, който да е повече от човека или да се е взел повече от него и да почне разстрел ей така на всички индивиди, обитаващи планетата, защото серрат, пушат, замърсяват, шумни са! Разбира се, че разлика няма, това е живо същество, и то болка усеща. Да ви видим тогава. Голямата работа сте, куче им пречило, оправете си живота, защото кучетата не са ви проблем, а вашето съществуване явно ви е. Като искате тишина - в гората!
78
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Значи ако лае, или ми пречи го гръмвам."Значи, ако лае - не може да живее сред хора. На целия този убийствен стрес само някакъв кучешки истерик ти трябва. И понеже в 99% от случаите на собствениците не им пука, не правят нищо и се държат нагло...Изходът е само един.
77
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че законите ще са в полза на кучкарите . Човешкото високомерие е най-просташкото и уродливо явление. Ще унищожаваме всичко що мърда, щото видите ли ни пречи. Че кои сте вие да се ползвате с привилегии. С какво сте толкова важни. Та хората са ония които паразитират върху гръдна на Майката Земя. Кучешките *** не са беда, а гаврата с нейната плът, която ние хората ежедневно погубва ме. И защо, за да живеем като скотове.
76
3
 
3
 
! Отговори
пас преди 6 години
Сега зорлем оборот на коментари като в дира ли искате да направим?
75
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"породата "Джак Ръсел " са безобидни създания"Да бе, да. Точно такова куче преди няколко години в Англия уби пеленаче.
74
14
 
10
 
! Отговори
гост преди 6 години
И докато законите са в полза на кучкарите,а хората не могат нищо да направят,аз лично ще толерирам подобно деяние,провокирано от стопаните.За да няма повече такива деяния съветвам стопаните да се съобразяват с околните.Не е трудно.Тогава никой няма да гледа накриво животното или тях самите.На никой нямам намерение да звъня.Нещо,което пречи,се маха.
73
8
 
13
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Живял съм в къща и сме гледали всякакви животни на двора и куче сме имали и котки,но никога не сме нарушавали спокойствието на хората около нас.Тук случая е частен и според мен на някой не са му издържали нервите.Колкото до Катето Евро,спорд мен тази жена не е много наред психически, а сина и страда от едипов комплекс.
72
7
 
11
 
! Отговори
гост преди 6 години
Само да кажа,че няма закони,които да защитят човека.Ако някой отиде да подаде молба или да поговори със стопанина,може да стане и по-лошо.Дори,ако някой друг направи нещо на животното,той да остане заподозрян.Хората знаят това и са намерили начина и са прави.И за да не е това начинът,стопаните са длъжни да вземат всички мерки това животно да не пречи.Защото в противен случай останалите вземат мерки и те не се харесват.Така,че цялата вина е на стопанина и го отнася лаещия б-к-лук.
71
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вие долу нормални ли сте? Нали живеем в държава, нали има устройство, институции? Звъннете на полиция, на зоополоция, говорете със собственика, съберете подписка на съседите, действайте по съдебен ред ако щете, но как може да толерирате подобно деяние?