Борис, наследникът на Симеон: Влюбен в политиката и в... българка

Младият мъж се интересува от финанси, знае три езика, танцува фантастично
20 юни 2017 13:07,
116
Борис, наследникът на Симеон: Влюбен в политиката и в... българка
Борис с майка си Мириам пред храма "Св. Ал. Невски" в София. Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Борис, първородният внук на Симеон Сакскобурготски и негов наследник, е впечатлен от политиката и е влюбен в българка.

20-годишният младеж признава публично, че е изкушен от политическите процеси, които движат света, а профилът му във Facebook не крие снимки на красивата Александра от Бургас.

Младежът, който би заел престола, ако у нас се върне монархията, се запознава с момичето докато учи в малкото австрийско градче Сент Гилген близо до Залцбург, пише "България днес".

Борис и Александра били първо приятели, но снимките, на които се държат за ръце, издават, че двамата вече са нещо повече. На бала при завършването си те дори са двойка.

Още по темата

Алекс рисува и миналата година направила изложба. Преди да постъпи в престижното училище Борис завършва Европейския колеж в Мадрид. Посещава и курсове, в които учи изящни изкуства в Лондон.

"Впечатлен съм от политиката. Освен че движи света, тя може да направи хората щастливи или нещастни. И това зависи от тези, за които тя е професия", декларира в речта си при завършването миналата година Борис.

Той бил силно впечатлен и от избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ и анализирал непрекъснато поведението му. Преди седмици той завършил и годишния си стаж в австрийския парламент.

Борис е първородният син на княз Кардам Търновски, който почина преди две години след дългата кома, в която изпадна след жестока катастрофа край Мадрид през 2008 година. Испанският финансов вестник "Експазион" нарича внука на Симеон Сакскобургготски "новият спасител" на България.

"Наследникът български, макар и с крехката си възраст от години, се готви за политик. Интересуват го финансите, знае перфектно три езика, може да язди, свири на два инструмента и танцува фантастично. Истински наследник на дядо си - Симеон Сакскобургготски", пишат за него вестниците в Испания.

На 12 юли Борис ще стане на 21 години. Изданията пишат, че за да се забавлява, той вече не ходи на дискотеки, а на частни партита и дори е обърнал гръб на китарата и участието си в рок групи.

Медиите в Испания не пропускат факта, че симпатичният тийнейджър е единствен носител на династическите права на дядо си Симеон.

Той е кръстен на прадядо си Борис Трети и вероятно родителите му се предвиждали такъв сценарий, защото момчето единствено носи българско име от всичките 11 внуци на Симеон.

Борис получава и честта да седи до дядо си и да е близо до него. Така е и при пристигането му в България преди дни за тържествата по случай 80-та му годишнина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
10
 
! Отговори
Georgiev преди 6 години
От къде пари за учене в Австрия и т.н.? Много работливо семейство има явно.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
20, за Борис трети говори човека. Кое не схвана?
16
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16Последният действителен български цар е бил прадядото на това момче..я пак ?! за кой говориш, че не схващам!
15
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз лузър за колко дни ще ни оправи?
14
8
 
26
 
! Отговори
Република преди 6 години
Глупава платена ПР статия с няколко опорни точки: Ето ви го Борис, става за цар, в краен случай за политик. Какъв престолонаследник, като престол няма? То и цар няма. Посредствени безработни хорица, дето се чудят как да се вредят на държавната трапеза. Дядо им окраде България, ама не им е достатъчно.
13
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е втората статия за Борис. Няма отърване от тези паразитни кърлежи. Намериха юридическа ниша в законодателството, и ето ги записани царе и монарси. Котката ми е по-цар от тези самозванци. Последният действителен български цар е бил прадядото на това момче. Опаковката продава, но не се яде.
12
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тц, тц, тц ... какво ли не измисля кой, само и само, за да махне непосветеният "еднокнижен"симеончо не е никакъв цар. назначен "цар"/княз, какъвто бе дядо му, не може да бъде българсски цар, да не говорим, че монархията води до силно йерархично-кастово общество, т.е. до още по-силно разделение. модела на "пчелният кошер" го збравете, а и там, пчелата-майка може да бъде "избрана" всяка една пчела, а не "посветената бого избрана"
11
5
 
17
 
! Отговори
11 преди 6 години
Иска да бъде КРАЛ? Че кой не е крал в българия :D Аз съм убеден,че и той е крал :D
10
1
 
15
 
! Отговори
8 преди 6 години
защо цензурирахте думата М-О-Д-А
9
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мене ме интересува с българския принц Хасан какво става ?Той ми е любимец.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано се е метнал на прадядо си, а не на дядо си.
7
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя като Макарон - влюбен в баба си. Явно е някаква мода при еврохейовете.
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали това *** няма да го наричаме цар и него!?!?
5
1
 
32
 
! Отговори
Х преди 6 години
Платена публикация!
4
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момче няма и капка българска кръв и не говори български...спасител на България е колкото и дядо си. А след него идва Хасан...едно традиционно българско име на цар.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за малко да повярвам ха ха ха
2
17
 
13
 
! Отговори
Svedust преди 6 години
Ами давайте го. Със сигурност ще е по-добре от текущите ***, които ни управляват и се гаврят с нас
1
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
скрий се бе, само злини ни донесе вашата династия