От еуфорията до дъното – пътят към отказа от хероина

Битката на Иво с наркотиците почва преди повече от 12 години
29 юни 2017 10:15, Боряна Павлова
27

Да откажеш хероина след 12 години отрова във вените! Как един млад мъж излъга смъртта?

Битката на Иво с наркотиците започва преди повече от 12 години, когато той е само на 14. Днес, вече на 26, младият мъж е преминал през всички етапи на зависимост - от еуфория до пълно пропадане.

Употребявал е какво ли не, казва че винаги има накъде още да достигнеш дъното.

Вижте цялата история на Иво във видеото на Bulgaria ON AIR!
 


27
Още по темата: наркозависимИво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
do ХА-ХА-ХА ! преди 3 години
Много ясно, че ще вярваш на батко Бойко, а не на очите си. Радвам се на 300 лв /мес. щото той каза, че сме по-добре от другите и ако вземам 3000 лв/мес не спазвам финансова дисциплина, а баба Меркел много държала на това. Сега ям по веднъж дневно, но Европа е доволна, а тя винаги е била моя идеал.
21
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 3 години
До Анонимен

онанимни друже, агресия и заплахи в моето изказване няма. в твоето, има признаци на психическа слабост. при първи по сериозен отговор "контра" започваш да вменяваш отговорност и да крещиш че другите са длъжни да се съобразяват с нехаресващото се на повечето безценно за тебе ксенофобско мнение. по какъв начин точно си по различен от Шикългрубер? а, да. австриеца е забранил пушенето на работното място. а ти се опитваш да ни наложиш мнението си щото сме длъжни да съобразим. не сме.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Изгърбич Задвратян
С тази агресия, по-скоро е добре ти да се обърнеш към психолог или друг вид доктор. Аз изказвам личното си мнение, което явно не се харесва на много хора и няма лошо, но пък за разлика от твоето не е изпълнено с агресия и заплахи. Ти сам си направи изводите за себе си!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Американ

АМи доста научих. За справка - живея в Япония. Удря ли? Брей, айде сега да ми извадиш научни статии да си подкрепиш мнението, инак не важи. И какво общо има тревата с езиците и по специално източните? Така е, знаете само да лафите без покритие, щото знаете, че няма как да го покриете. :)
18
0
 
1
 
! Отговори
К'с преди 3 години
Чуйте ме внимателно :
Аз наистина не пия, не пуша и не ползвам наркотици,
Но често ям некачествена храна и имам застоял начин на живот....
17
0
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 3 години
До Анонимен14

предполагам , тогава ,като ще застрелваме ранените е редно да претопиме и хронично болните, генетически предразположените към ракови заболявания и сърдечни проблеми? а съгласна ли си , ако евентуално имаш некви отроци, въпреки че се съмнявам, да дойде шпицкомандата и да ги изпрати за претопяване щото са дюстабани и не могат марш на скок? това са болестни състояния които трябва да се лекуват. така, както сте за психиатрия и ти и номер 2. въпреки че си мислите че за вас не важи.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе наркотиците са им виновни.Оня *** дето уби онова момиче с брадва в гръб заради един стар телефон и 2 лева и на него ли са му виновни наркотиците?Преди като нямаше наркотици дали нямаше убийства,а?Просто има лоши хора които обичат да вършат зло.Дали са извратени,дали дяволът ги е обхванал, или нещо друго.Все още никой не е дал отговор на тоя въпрос.Единственото решение е да има бързи смъртни наказания така,че тия които убиват хора да знаят,че това което правят ще им се отмъсти.
15
1
 
2
 
! Отговори
al преди 3 години
Пиещите бира СА алкохолици
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съгласна съм с №2, наркотиците, алкохола и другите пороци са признак, за слаба и проблемна психика, колкото и хората, които страдат от тях да си мислят, че не е така и за тях не важи.
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе и ние пушим тревичка специалисти такива, за разпускане през уикенда, но в един момент, си пушиш и през седмицата, почваш да си пушиш всеки ден, искаш да си напушен всеки ден, става едно постоянно залиняване, когато не си напушен си леко вкиснат и изнервен, въобще това си е наркотик от където и да го погледнеш. Готино е и наистина не е силен, но нека не се отрича, че си е лека дрога и си има своите отрицателни страни.
12
2
 
5
 
! Отговори
Американ преди 3 години
До Анонимен(9)
И колко научи от източните езици както си пушиш? Щото марихуаната удря здраво в ума, а и самият факт че учиш подобни езици навежда на тази мисъл..
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 1 нали ог там идва дрогата. от бедните страни
10
6
 
8
 
! Отговори
Американ преди 3 години
До Разбира се! (7)
Марихуаната си е наркотик. Както и алкохолът.
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен

Ми ето, включваме се. Пуша от 4 години и съм си напълно здрав и уча източни езици? Е? То е до човека, това не го ли разбрахте? Ма що ли се учудвам, аудиторията на този сайт е точно каквато си ни е и обществото. Овце.
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 7въпроса е в количеството
7
10
 
13
 
! Отговори
Разбира се! преди 3 години
До Анонимен 5
Тревата не е наркотик, а ако мислиш, че който употребява трева е наркоман, си далеч от истината.
Все едно, да смяташ, че всеки, който пие бира е алкохолик.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2
А алкохолиците?Знаеш ли колко хора е убил алкохолът?Всяка седмица по селата се случва следното напият се и почнат да се лупат с брадви или ножове.Или се качи на каруцата и почне да гази хора.
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега очаквам наркоманите да се включат и да обяснят, че тревата не е наркотик, а лечебно средство... така е, лек за раковоболни хора с напреднал стадий, останалите наркозависими не са нищо повече от слабоумни зомбирани парапитеци, чийто смисъл на живота е да се нагърмят, да гледат в една точка и да се смеят за нищо, може би се смеят на простотията си и осъзнават какви са безполезници за себе си и обществото като цяло?
4
0
 
1
 
! Отговори
nowa преди 3 години
карбовски, ти ли си?
3
0
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 3 години
В България няма наркотици. Контрабандата е пресечена. Така каза бате Бойко, а аз му вярвам.
Тези наркомани очевидно падат от космоса .. заедно с дрогата си.