Приятелска среща: Първата дама се видя със "София прайд"

Била запозната с актуалната информация по превенцията на СПИН
30 юни 2017 19:57,
84
Приятелска среща: Първата дама се видя със "София прайд"
Снимка: Facebook

Представители на "София прайд" са се срещнали с първата дама Десислава Радева, пише на официална уебсайт на организацията.

Още по темата
"По време на срещата представихме на г-жа Радева всички аспекти на законодателната рамка, които пораждат неравно третиране на ЛГБТИ хората в България. Акцент в срещата ни бяха и целите на София прайд", пояснява се в съобщението.

От организацията поясняват, че първата дама е получила актуална информация за оттеглянето на Глобалния фонд за борба с ХИВ/СПИН от България и за състоянието на системата за превенция в момента.

"Срещата протече в приятелска атмосфера", посочват още от "София прайд".

Повод за тази среща стана статус във Facebook на първата дама, в който тя призова членовете на ЛГБТИ обществото да не преиграват.

Статусът й предизвика вълна от коментари в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
15
 
14
 
! Отговори
R преди 6 години
И къде тук е новината. Тази к.ранта се срещнала с някакви извратеняци! И какво от това? Защо ни занимавате с недоразумението на льотчика, който освен да замазва гафовете й ., друго не трябва да прави, защото за половин година такива ги надроби с неадекватните си изказвания и позиции по някои въпроси, че ако изкара цял мандат хората с камъни трябва да го изпратят от президентството.
23
5
 
22
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Няма и 1 ден без новина за триполюсните, би- полюсните и другите перверзни изродени *** на 1- ва страница на този сайт. Това явно е съвсем умишелна пропаганда, която цели да наложи в съзнанието на младежите, че тези психически и биологични отклонения са нормални за хората. Отвратително, явно никога вече няма да има мир и спокойствие от тях. Не се научиха да водят тихо и мирно безсмисленото си и никому ненужно съществуване.
22
4
 
41
 
! Отговори
Андрешко. преди 6 години
Нямам нищо против *** да правят каквото си искат,но ме дразнят,че парадират с тяхната извратеност и я натякват на различните от тях. Да сте видели би сексуалните да правят паради за тяхната сексуална ориентация? По живково време се криеха като плъхове и ходеха да се оправят във външните тоалетни на Министерството на земеделието,защото ако ги хванеха лошо им се пишеше,а сега ни се качиха на главите и даже телевизиите ги направиха звезди...
21
18
 
24
 
! Отговори
Роко преди 6 години
Тази лелка пардом "първа дама" се взе много на сериозно и много взе да се вживява и много скоро ще и дръпнат ушите и ще я дресират.
20
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелка, жадна за внимание. Радев не я задоволява, очевидно е. Зает е с далавери. Грипен.
19
6
 
22
 
! Отговори
истината преди 6 години
не е нормално да си ненормално сексуален.На ненормално сексуалните не трябва да седава висока държавна длъжности въобще държавна работа .Само от нормалните семей-ства се раждат деца и това е нормалното в природата.Ненормално сексуалните са увре-дени от природата и нямат нормални човешки реакции и поведение.
18
11
 
6
 
! Отговори
КАЛИГУЛА И МЕСАЛИНА преди 6 години
ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ГЕЙОВЕТЕ ТРАВЕСТИТИТЕ ЛЕЗБИЙКИТЕ БИСЕКСУАЛНИТЕ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ИЗВРАТЕНЯЦИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН Е ЕДНА ДОСТА ГОЛЯМА СТРУКТУРА КОЯТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА САМО В КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЛИ ИСЛЯМСКИ РЕЖИМ КЪДЕТО РЕАЛНО И НА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА НЕЧЛЕНУВАЩИ В ОРГАНИЗАЦИЯТА ПРАВАТА ИМ ЧОВЕШКИ СА НАПЪЛНО ОТНЕТИ В ПОЛЗА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!
17
12
 
10
 
! Отговори
TURK преди 6 години
обаче това е истина-имам регистрация в "Елмаз" и там ми пишат доста често семейни мъже,които искат да ги таковам,или да ми правят св...рка...И когато ги питам дали жените им знаят,казват ми,че жените им не знаят и,че търсят докато са в друг град по командировка и т. .....И ги питам0добре де като имаш жена,какво ти харесва да ми ду...хаш или да искаш да те чу.....кам,просто ми казват,че им харесва.....а са здрави едри мъже ли да ги назова незнам.....Европейски ценности,ужас.....че и деца имат....
16
9
 
17
 
! Отговори
КОТАРАТА СПИН преди 6 години
ПРОСТОПЪРВАТА ДАМА Е ЛИЦЕТО НА АНТИ ГЕЙ ОБЩЕСТВОТО!!!КОЛКОТО И Е АКЪЛА НА ТАЯ ТОЛКОВА ИМ Е И АКЪЛА НА АНТИ ГЕЙОВЕТЕ :D
15
1
 
11
 
! Отговори
СПИНОЗЕН КОТАРАК преди 6 години
ЛЮБОВТА Е СЛЯПА :D
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ДЪРВЕТАТА!!
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Naite li kyde e hubavo sys svunska maschica da vi go namajat....taka lesno vlazq
12
3
 
31
 
! Отговори
факт преди 6 години
Сред Номосексуалните мъже(под въпрос дали са такива ) HIV вируса е поголовен и те си го знаят , но продължават безразборен секс без презервативи , Боже пази България от тази напаст !
11
4
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Явно ако не харесваш гейовете те заклеймяват че си ***!Интелектите или си бъркат дупките или *** котета!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ohaaaa nastryhna mi dyrtoto kurchence
9
3
 
18
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Ами дъщеря ми е омъжена, а синът си води приятелки. Няма нужда да им "светя" Те нямат връзки като тебе с обратни "семейства"
8
15
 
12
 
! Отговори
До3 преди 6 години
Откъде знаеш че децата ти са с нормална орентация да не си им светил знаеш ли колко много семейни познавам които са би
7
4
 
27
 
! Отговори
Аман от педали преди 6 години
Като хетеро се чувствам пренебрегнат напоследък.
6
12
 
15
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
щом си млада дама с дете, какво те влече към гейовете. Нещо много съмнително ми се вижда! Нали имаш фобии към мишки? Какво, и те ли са мили животинки?Апропо, не съм фашист, много съм млад за да съм бил. По-скоро антифашист, но не и комунист, както ще ме обвиниш след малко.
5
20
 
17
 
! Отговори
до фашиста преди 6 години
Номер 3, млада дама с дете и съпруг съм...надяваме се и други да си имаме, че да има кой да ни дава вода на старини...какво те бърка теб, идиотино, кой с кого си ляга и кой на кого ще дава вода? Преди да родя бях полезна за обществото, поне съм се постарала...сега не знам...но да казваш, юе гейовете за безполезни твари повече от просташко и ограничено