Синът на Йотова – нито член на БСП, нито симпатизирал на партии

Марин бил по-скоро с десни убеждения, харесвал личности и идеи
Обновена: 1 юли 2017 14:30 | 1 юли 2017 14:25, Камелия Цветанова
36
Синът на Йотова – нито член на БСП, нито симпатизирал на партии
Снимка: Кадър Нова тв

Синът на вицепрезидента Илияна Йотова – Марин Йотов призна, че има по-скоро десни разбирания, а не леви, макар че майка му е социалист.

"Аз бях на 21 години, когато казах на родителите си, че не искам да живея повече с тях. Още учех тогава и започнах веднага работа, за да си покривам поне частично разходите. Първата ми работа беше в кол център", спомня си Марин.

"Не съм член на БСП, мога да кажа, че моите възгледи са по-скоро десни, отколкото леви. По принцип не симпатизирам на партии, симпатизирам на идеи и на личности", обясни той пред Нова телевизия.

Синът на вицето призна, че е избрал доста по-различна кариера от тази на майка си и на баща си, който е един от най-добрите лекари в България.

Към медицината нямал влечение, а за политика нито се чувствал подготвен, нито имал желание да се впуска в нея. Така че станал банкер.

"След завършването ми на гимназия те имаха доста голямо желание да уча в чужбина, дори бях приет в университет в Белгия, но на този етап реших, че искам да остана в България, не исках да сменям средата, но само година след това съжалявах. След като завърших бакалавърската си степен реших да видя какво е това да живееш в друга държава и заминах да уча в Лондон“, сподели още Марин.

Въпреки това отишъл там с ясното съзнание, че  е само за година – две, докато си изкара магистратурата.

След това се върнал в България, защото било по-лесно да живее близо до семейството си, но пък твърди, че никога не е използвал протекции от майка си.

"Не съм използвал връзки, работил съм в две банки, а там връзките не са важни, важното е това, което показваш. Никой не си избира родителите и не виждам защо трябва да се притеснявам от нещо, напротив имам само повод за гордост“, коментира той и добави, че никога не му е тежала фамилията Йотов.
 
Като дете на известни родители обаче нямало как да не се съобразява с това и не си позволявал да ги злепоставя.

"По едно време ми се беше появила идея да се кача върху ЦУМ и да скоча с бънджи надолу, но реших, че няма да се отрази добре на репутацията на родителите ми“, сподели Марин Йотов.

А иначе като дете на много заети с кариерите си родители, най-много страдал от липсата на време и внимание. Прекарвал повечето време с баба си и дядо си.

"Не си позволявам да критикувам майка ми за работа й, не съм на нейното ниво, но пък винаги съм бил свободен н да си изразявам мнението пред нея. Аз знам какво й е, през какво трябва да преминава всеки ден и гледам да си говорим за различни неща, да я разведря“, сподели той.

За него Илияна Йотова е не само майка, но и изключителен професионалист и работохолик, защото за нея нямало вариант да не си свърши работата или да не го направи както трябва.

А когато решила да се кандидатура за вице на президента поискала подкрепа от семейството си и я получила.

"Това беше една от многото трудни битки, които е печелила, когато приключи гласуването й се обадих, тя не ми вдигна, звънна ми през нощта“, спомня си Марин.

През детството му била строга майка, но пък и той не бил от най-послушните деца и на няколко пъти "й изправял  косата".

"Към баща ми съм имал винаги изключителен респект и никога не му се е налагало да ми повишава тон“, каза още Марин и разкри, че това което публично не се знае на Илияна Йотова е, че е прекрасен готвач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Христо Гарвалов преди 6 години
До Провалилата се БСПИкономиката на социализма,не е икономика на печалбата,а на разума.Но,изглежда,ние хората,не сме стигнали до това ниво на разум,та той,разума,да ни води,а не алчноста и печалбата,преди всичко.Което,ако не го проумеем,ще ни доведе,до самоунищожение!
26
0
 
1
 
! Отговори
Христо Гарвалов преди 6 години
До Не забравяйтеНаписаните глупости ли не ти позволяват,да си напишеш името.Никакво уважение нямам към довчерашните комунисти",днескашни социалисти,гербаджий,седесари и каква ли не ***,но не уважавам и анонимници,пишещи глупости.
25
0
 
1
 
! Отговори
размисъл преди 6 години
През 80-те години всички предприятия работеха ,а в магазините нямаше нищо.Грабежът още тогава е вървял с пълна сила.След това разпродадоха вече неработещите предприятия,та сега нямаме никакви останали такива.Погледнете останалите страни и ще видите ,че там не е като у нас.Но там който е бил член на компартията няма право да бъде шеф и на градските тоалетни.
24
5
 
8
 
! Отговори
Не забравяйте преди 6 години
Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.
23
3
 
9
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
22
2
 
9
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
21
2
 
6
 
! Отговори
4epa преди 6 години
4ERVENITE PARI OTKRADNATI OT BALGARSKIA NAROD !!!!! BKP - BSP NIAMA LEVI NIAMA DESNI !!!! A IMA -KRADCI !!!!!!!!!!!!!!!!
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БЪЛГАРИНЕ, няма как да стане така изведнъж. Кара се под ред.Най- напред най умните, след това се слиза надолу по списъка, докато се стигне последния номер накрая, където е твоето име.
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО, САМ СЕ ИЗДЪРЖА.НЕ Е КАТО МАМИНИТЕ СИНЧЕТА, ДЕТО ЖИВЕЯТ В ПАНЕЛКИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И ЧАКАТ ДА ГИ ХРАНЯТ.
18
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
А защо трябва да ни занимавате с този "красавец"? Има много по-умни, способни и красиви български деца!
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжи, комуниста, да почнеш работа на по-високо ниво в банка се иска вуйчо-владика или комунист! Готов ли е пред полиграф да каже, че не е ползвал протекции на майка си!
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sina na komuniskata za4eva u4i v usa i na ninova v usa vse u desno milite deza na roditeli bkp
15
2
 
22
 
! Отговори
До № 14 преди 6 години
Добре, но техните престъпни родители искат да предадат България в лапите на Русия и на сатрапа Путин. Дечицата обаче са в Англия и Америка. Гнусни *** са това комунистите.
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че гледат на запад, говори че тези хора имат идентичен тип мислене от типа имаш пари-пращаш го да учи някъде, където се смята, че има добро образование и те така. С нищо не се различава от мнението на обикновения българин, който смята западните държави за "цивилизовани" и държи да се впише в тяхното общество по всевъзможни начини. Честно казано, нямам нищо против момчето, но от прочетеното ми създава впечатление на безличен и безинтересен, обикновен човек от системата с малко повече пари.
13
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aбе на тея престъпници дечицата до един все на запад гледат. Ей го и тоя хрантутник в Лондон бил. Как пък един не отиде да учи в Москва или в Хавана?
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не съм член на БСП, мога да кажа, че моите възгледи са по-скоро десни, отколкото леви...е тя бсп е дясна, как да имаш леви възгледи ?!По принцип не симпатизирам на партии, симпатизирам на идеи и на личности",..тука си в грешка. идеите, по дефиниция, идват от партиите, но пък е ясно, че си инструктиран да лансираш като млад човек- мажоритарните избори на славчо-дългия - новото "тайно" оръжие на дясната бсп.
11
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ни занимавате със сина на идиотова? Той с нещо важен ли е? Жегата май ви е изпекла мозъците, каква новина е това?!!!
10
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момче ,показва. ,че соцолизъмът не чак толкова заразен и не се предава по наследство!Който мисли и има акъл в главата ,успява!А най лесно се обвинява!
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Библията е казано: "Лошо дърво дава лош плод. Не може лошо дърво да даде добър плод. Лошите дървета ги отсичат и хвърлят ги в огън."Няма нужда от повече обяснения.
8
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости, комунистическо връзкарче.