След побоя в "Шейново": Лекарите на протест

Ексминистър Таня Андреева намерила д-р Гагова в локва кръв
119
След побоя в "Шейново": Лекарите на протест
Таня Андреева. Снимка: архив, БулФото

Д-р Гагова беше на земята в локва кръв и безсъзнание. Това, което видях, беше страшно. Това каза бившият здравен министър Таня Андреева по bTV, за случая при който баща преби лекарка, защото отказала да му даде плацентата на новороденото му дете.

Още по темата
Д-р Андреева е била на смяна, когато мъжът е нанесъл побоя в "Шейново".

"Лекарите от болница "Шейново" утре ще протестират, Българският лекарски съюз ги подкрепя", добави тя, като уточни, че протестът няма да е ефективен, а с лентички.

"От 2013 година побоят над лекари е криминализиран. Убедена съм, че сега ще се шуми 3 дни и всичко ще затихне. Побоят над лекари е ежедневие. Това не може да продължава така. Законите трябва да се спазват", каза бившият здравен министър.

По думите й най-важното в държавата сега е кой ще стопанисва Бузлуджа и какъв изтребител ще се купи.

"Никой не мисли, че всеки ден се пребиваме, умираме на пътя, децата ни също умират. Политиците мълчат и се правят, че това не се случва", добави д-р Андреева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За първи път някой иска плацента. И за какво му е тази плацента на тоя наркопласьор и трафикант на хора.Точно такъв се оказа побойникът
39
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто някои жени са твърде мили с мъжете.Но те са много безочливо и нахални.Напористи! И недай си Боже,прекрачи границата на добрия тон и отношения. Как я гледа мила,и добричка.Точно в тоя момент го е отрепала.Някои жени са зверски в боя.Бият със страшна Злоба.В зависимост колко е наранена жената и обидена от отношението към нея.Просто е имал страшен късмет! Инак е бил мъртъв! Или добре отупан от жена!!!
38
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ***, ама никой не те карал да ходиш при доцента, специализанта ще те оперира безплатно
37
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не си е намерил майстора!
36
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж,който посяга на жена е БОК*лук!Трябва да му се отнема това право да не бие жени.Б*оклук!!!
35
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лекарите са абдикирали от моралните си задължения. За тях човешкият живот няма стойност. Стойност за тях има само това, което се поема от здравната каса.
34
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го видим дали е толкоз ербап,как пред жените.Дебииии б**** Дебииии ще посяга на жена.
33
3
 
22
 
! Отговори
Булгаристан преди 6 години
Тук лекара е един вид шаман - който плаща има сеанс, който не плаща се учат отгоре му. Деликатно ми беше обяснено от доцент, че за да ме оперира той трябва да си избера екип срещу 1000лв. (на ръка, пък ако искам фактура ще ми осигури). Както и още 1000лв. за някакво мистериозно "гелче" което е "добре да се постави" но не се покрива от здр. каса (също на ръка защото той работел с определена марка/доставчик, и при желание фактура). Когато си на зор не питаш за фактура, а кой ме е оперирал не знам.
32
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е ***!
31
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 25 не Е така .Плацена е на родителите продукт от раждането.Той е предупредил лекарката/-.рите/ А тя го обрала как то си е правила и друг път. Това че няма закон. Те са направили договор и тя го е нарушила без да го извести.ЧИСТА КРАЖБА.
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33Той е ***! И трябва да нахранят с него чакалите. Ще бие той.***!!! Трябва се мъчи,докато е жив.Да гние в зверски мъки,тоя ***.Нали се сещаш,че ако му скочи мъж и ще го размаже, тоя е бок*лук и ****ка.
29
2
 
9
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Навремето като тренирах карате имаше двама сенсеи доктори. Единия ме взе за спаринг партньор и за две секунди ме събори и душене. Бях над 100 кила. Нека някой *** му посегне на него хаха. Ако остане жив ще черпи. Но повечето лекари са обикновени хора и няма как да се защитят за съжаление. Затова нещо трябва да се направи. Аз самия исках да ставам доктор, но баща ми ме посъветва да не го правя. Каза ми че някой ден докторите ще ги бият индианците и позна.
28
6
 
14
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Не може да се бие така злобно човек .Още повече пък жена.И арогантна да е била ,той защо не е питал за плацентата преди раждането? Дете му се е родило,жена му ,родителите им,роднините ...Вместо да се радват ,сега ще плачат.И по случай празника си ,тръгнал да убива човек.***.
27
1
 
14
 
! Отговори
ponti до 27 преди 6 години
Много ти е права посоката на мислене, само че добави и това, че т.н. социална система, насочена основно към ромите изяжда и тези дребни пари, които се събират за здравеопазването на реално генериращото БВП население. За това нашите майки и бащи получават по 180лв пенсия и освен, че плащаме данъци (защото работим), здравни осигуровки (които повечето не ползваме) трябва да издържаме и родителите си, които мизерстват. Е как няма да съм бесен?!
26
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не ми е паднал на мене един шамар и две седмици у бесъзнание
25
2
 
6
 
! Отговори
Към 27 преди 6 години
Да се чете 8 процента
24
2
 
13
 
! Отговори
ponti до 21 преди 6 години
За тези които знаят и могат не е проблем да си хванат самолета и да се лекуват в Германия. На "конските доктори" за в бъдеще, ще разчита само електората на БМБ. "Да го духат бедните" както е казал Луй ..някой си. А бедни, ви направи "демокрацията" ;) или поне 98% от вас.
23
7
 
16
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Ако не ви е ясно, българите внасят здравна осигуровка в размер 8 лв. от брутния си месечен доход. При средна заплата в София нето над 1000 лева, това е една сума от порядъка на 1000 лева годишно. За тези пари в държавните медицински учреждения получаваш едно грубо отношение и крайно некачествена услуга. Медиците ни са алчни безбожници.
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от генен инжинер в англия, излезе строител с досие ....
21
1
 
17
 
! Отговори
ponti преди 6 години
..българите се чувстват онеправдани в собствената си държава - това до голяма степен поражда агресията, както и безнаказаността на "малцинствата". Едно време всяко ц-ганче беше на детска градина и училище. Майка му и баща му работеха (задължително!). Привилегии никакви! Това е пътя към интеграцията, а не фондове, НПО-та и толерастия.. А този бил лекарката да си плати тъпкано - не го защитавам, но... има нюанси.