Висока скорост, невнимание... а след това – сблъсък

С цел превенция – СДВР разпространи видео със записи на катастрофи
Обновена: 4 юли 2017 23:20 | 4 юли 2017 22:51,
30

"Пътна полиция" предприема серия от превантивни мерки срещу войната на пътищата в рамките на акция "Лято", която започна на 19 юни и ще продължи до 15 септември 2017 г.

Така от СДВР разпространиха видео, което показва записи на тежки катастрофи, причинени от висока скорост.

В клипа се акцентира и върху черната статистика за катастрофите, жертвите и ранените на пътя.

От полицията призовават шофьорите да се движат с повишено внимание, да са отпочинали преди пътуване, да се отнасят с отговорност към шофирането, да помнят, че не са сами на пътя и че от поведението им зависи не само техният, но и животът на останалите участници в движението по пътищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Камери навсякъде! Автоматично самоглобяване - това е решението. И малките гейчета вече няма да убиват хора, само защото нямат грам акъл в тиквичките.
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление късочурковците са много и все са комплексари - едни правят "змейки" между колите, други си мислят, че ще им порастнат чурките, ако вдигнат висока скорост...Бензин в кръвта и... грес в главите. Много са смотани....
4
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тези шофьорски курсове. Или можеш или не можеш. Има страни по света където се явяваш само на изпит. Жена ми като го кара два пъти курса да не би да стана шофьор. Добре че ми се размина само с минус една кола без по сериозни последствия.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия от СДВР големи рапъри се извъдиха с тоя бийт. Сега сериозно - след толкова милиони дадени за видеонаблюдение - това ли е най-доброто, с което разполагат ? Или е трябвало да се усвоят едни пари от Баце ?
2
15
 
3
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 6 години
ЗАкона забранява увреждането на земята денем вс включени фарове . Терористите от КАТ принуждават милион водачи 24 часа д а увреждат земята и да заслепяват останалите с включени фарове..Закона забранява лепенето на отвличащи вниманието на водача ЛЕПЕНКИ.Убииците от КАТ глобяват ако не сте залепили Холограмни оръжия за масово поразяване.ЗАкона забранява видео терора ..Терористите от КАТ снимат и увреждат милиони дневно..
1
13
 
0
 
! Отговори
ВИновни са КАТ преди 6 години
Експерти да направят веднага експертизи.При всички катастрофи има добре видими обсебвания и блокажи на водачи те на МПС .Убиици ползват камери,винетки,холограмни стикери,,чипове в лични документи и талони на автомобила за нагло престъпни блокажи на водачи на МПС.Милиони водачи вече са с трайно увредено зрение от нагло вредни скенери и фарове включени през деня.Новата техника позволява сателитно следене и увреждане на всяка кола и всеки водач..