Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си

Родитeлката не иска да вижда мъжа, посегнал на д-р Гагова
Обновена: 5 юли 2017 10:01 | 5 юли 2017 08:58, Елка Василева
82
Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си
Снимка: БТА

Майката на бебето, чиято плацента генетикът с криминално досие Владимир Стоянов така и не получи, е силно разстроена и шокирана от случилото се.

Жената, за която екипът на “Шейново” се грижи всеотдайно от събота, без да позволи инцидентът да повлияе на отношението му, е отказала да запише бебето с името на бащата.

Тя е родила син със секцио, извършено от д-р Гагова. Веднага след операцията бащата е започнал настоятелно да иска да получи плацентата, твърдейки, че директорът на болницата доц. Румен Велев му е обещал. "Абсолютна лъжа", коментира д-р Велев.

Още по темата

Той дори не питаше за състоянието на бебето, разказва шокирана колежка на д-р Гагова от съботната смяна.

Освен това майката е помолила полицията да ѝ съдейства да вземе лични вещи и необходимите за бебето неща от дома им, пише "24 часа".

Тя вече е била там, придружена от униформените, и изнесла багаж. Вероятно това се е случило, докато Стоянов бе в ареста, така че е избегнала срещата с насилника.

Жената не желаела повече да има общо с мъжа, посегнал на лекарката. Именно затова записала сина им със своето име - все едно бащата е неизвестен.

Задържаният Владимир Стоянов се държа нагло в съда, смя се и дори обвини докторката в лъжа. Това стана във вторник в Софийския районен съд, където прокуратурата поиска постоянен арест за насилника, ударил в лицето д-р Албена Гагова на 1 юли по обяд.

В съдебната зала Стоянов се провикна, докато прокурор Стела Карабова обясняваше за предишните му осъждания, по които е реабилитиран. Те са за притежание на дрога, грабеж и незаконно влизане в страната. Мъжът има 2 висящи дела - за отмъкнат от ученик сребърен синджир и неволен палеж. Разследват го и за укриване на 22-ма иракчани в къща в София. “Това няма нищо общо с делото”, извика той.

Съдия Кирил Димитров му обясни, че ще му даде думата, но Владимир отново се обади и заяви, че няма никакви доказателства срещу него.

"Искам записи от камери и свидетели", каза той. Едва след претенциите му прокурор Карабова успя да каже, че още на 1 юли полицаи са се обадили по телефона на Стоянов, но след като е разбрал кои са, веднага е затворил.

Тя потвърди и информацията, че след като е ударил лекарката, генетикът е подстригал косата си. “Опитал се е да провали разпознаването”, каза Карабова, но въпреки това д-р Гагова не се объркала, а посочила именно него.

Стоянов дори си позволи да хвърли вината за боя над д-р Гагова: “Аз вчера цял ден по телевизията гледам, че пострадалата не помни какво се е случило. Има травма на главата. Сега уж нещо си спомняла, след като някой, който не е пряк свидетел, казал, че нещо се случило. Несправедливо са прехвърлили вината на невинно лице. В случая аз”, заяви мъжът.

Макар да няма преки очевидци или камери, към момента категорично е ясно, че Стоянов е ударил лекарката, която получила сътресение, счупени кости в носа, рана на горната устна и синини, обясни магистратът. Заради висящите му дела, “бруталното и грубо” посегателство срещу лекарката и остриганата коса Димитров го остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От цялата работа се разбра, че лекарката е еврейка, която продава български плаценти. В другите страни няма проблем да си вземеш плацентата.
69
3
 
26
 
! Отговори
хохо преди 6 години
само се питам, ако побойникът беше ром дали щеше да бъде толкова бързо оставен в ареста, показван по всички телевизии и обсъждан надълго и нашироко и? човекът очевидно заслужава присъда, но подобни и по-брутални нападения от роми стават постоянно и за тях нищо не се говори, а от биячите дали до ден днешен има поне 1 осъден?
68
10
 
5
 
! Отговори
zorka преди 6 години
Cqlata rabota e che toi go iska za DNK test ,ne vqrva ce deteto e negovo ,a v sashtoto vreme ne iska i maikata da razbere kakvo e namislil ,ako e negovo OK ,ako ne e ...boq za maikata go e izqla lekarkata ,a mone i agresiq nad deteto da uporebi ....! Osueteniq mu plan go e izvadil ot stroya koito toi i bez drugo trudno vladee !
67
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** е, също като туморите, апендиксите и т.н. Скоро ще почнете да искате и гнойните си превръзки да си ги носите в къщи, изтрещели "генетици" и бегемами
66
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плацентата е *** и болницата не е длъжна да я предава *** когото и да било.
65
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не искала да го вижда, не го записала като баща на детето... Бе тя не е ли знаела кой е тоя преди? Що сега изведнъж се отрича от него. Човекът явно си е психопат, тия неща не стават изведнъж и със сигурност е имал прояви и пред нея.
64
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, започват се нови версии, за да се оправдае болницата, защо е спъвала предаването на плацентата. Нямат брак,не е бащата и какво ли още не. Грозно, а хората вярват ли, вярват
63
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 63"Жената не желаела повече да има общо с мъжа, посегнал на лекарката. Именно затова записала сина им със своето име - все едно бащата е неизвестен"Значи нямат брак.Иначе няма как да стане
62
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 65Да, непременно в моята "лаборатория" в гаража. Ако е такъв миюпобиолог, няма да е безработен, а хората ще му плащат за изследвания. И няма да му се налага да прави трафик
61
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАко не си признае, че не е от него си е дълга процедура, не е просто признание. А щом е отказала да го запише на негово име значи нямат брак. Иначе е задължително. Пък после може да се разведе ако иска
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Извинявайте, ама ДНК тестовете се правят цивилизовано от специални лаборатории."Ти ако си микробиолог и имаш възможност да направиш достоверни изследвания на храните, които купуваш от магазина, на резултатите от подкупните ХЕИ ли ще вярваш или на себе си?
59
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шокираната майка не е ли знаела с кого живее и най-вече от кого ражда дете?Не знам как е възможно да живееш с някого,да му раждаш дете,а да не познаваш характера или миналото му. Относно миналото не говоря за дреболии от него,а за съществени факти като тези криминални прояви.Виждам,че се спори относно плацентата,ДНК анализ може да се направи дори с коса или натривка от устната кухина.Нелепо е да се прави такъв от плацента,защото тя бързо се разваля ако не се съхрани в подходяща среда.
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"След като не се води на него"Кой е казал че не се води на него? Ако имат сключен брак, по закон е негово, освен ако майката не си признае, че не е от него.
57
5
 
13
 
! Отговори
весо преди 6 години
Моята котка като роди и обикновенно си изяжда плацентата - пълна е с минерали и омега 3. Ама бащата котарак няма право да си хапва.Така че тоя Примитив също няма право да иска нищо!
56
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като не се води на него, не е припознато, с какво право иска плацента, па каквото и да е друго? Той засега е никой на това дете
55
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинявайте, ама ДНК тестовете се правят цивилизовано от специални лаборатории. 21- ви век сме! И да е имал съмнения дали е бащата това е начина, но пък е скъпо удоволствие за безпаричен, криминален тип.
54
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лекаркатата е била наясно за какво му е плацентата и затова не му я е дала преди да говори с майката. Ако майката е кръшкала, лекарите ще я прикрият и ще изхвърлят плацентата.
53
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо трябва да се вярва на това, което казват медиите. С какво са заслужили това доверие. Защо трябва да се вярва, че ей така стоят си двамата лекар и пациент, кротко си говорят изведнъж той и нанася тежки удари, не се знае с какво. Стига са ни будалкали.
52
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща сиА на съседа името ли ще носи?
51
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То беше ясно че бебето не е от него. Нали затова му трябваше плацентата, за да направи ДНК анализ и да хване жена си в изневяра.