Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си

Родитeлката не иска да вижда мъжа, посегнал на д-р Гагова
Обновена: 5 юли 2017 10:01 | 5 юли 2017 08:58, Елка Василева
82
Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си
Снимка: БТА

Майката на бебето, чиято плацента генетикът с криминално досие Владимир Стоянов така и не получи, е силно разстроена и шокирана от случилото се.

Жената, за която екипът на “Шейново” се грижи всеотдайно от събота, без да позволи инцидентът да повлияе на отношението му, е отказала да запише бебето с името на бащата.

Тя е родила син със секцио, извършено от д-р Гагова. Веднага след операцията бащата е започнал настоятелно да иска да получи плацентата, твърдейки, че директорът на болницата доц. Румен Велев му е обещал. "Абсолютна лъжа", коментира д-р Велев.

Още по темата

Той дори не питаше за състоянието на бебето, разказва шокирана колежка на д-р Гагова от съботната смяна.

Освен това майката е помолила полицията да ѝ съдейства да вземе лични вещи и необходимите за бебето неща от дома им, пише "24 часа".

Тя вече е била там, придружена от униформените, и изнесла багаж. Вероятно това се е случило, докато Стоянов бе в ареста, така че е избегнала срещата с насилника.

Жената не желаела повече да има общо с мъжа, посегнал на лекарката. Именно затова записала сина им със своето име - все едно бащата е неизвестен.

Задържаният Владимир Стоянов се държа нагло в съда, смя се и дори обвини докторката в лъжа. Това стана във вторник в Софийския районен съд, където прокуратурата поиска постоянен арест за насилника, ударил в лицето д-р Албена Гагова на 1 юли по обяд.

В съдебната зала Стоянов се провикна, докато прокурор Стела Карабова обясняваше за предишните му осъждания, по които е реабилитиран. Те са за притежание на дрога, грабеж и незаконно влизане в страната. Мъжът има 2 висящи дела - за отмъкнат от ученик сребърен синджир и неволен палеж. Разследват го и за укриване на 22-ма иракчани в къща в София. “Това няма нищо общо с делото”, извика той.

Съдия Кирил Димитров му обясни, че ще му даде думата, но Владимир отново се обади и заяви, че няма никакви доказателства срещу него.

"Искам записи от камери и свидетели", каза той. Едва след претенциите му прокурор Карабова успя да каже, че още на 1 юли полицаи са се обадили по телефона на Стоянов, но след като е разбрал кои са, веднага е затворил.

Тя потвърди и информацията, че след като е ударил лекарката, генетикът е подстригал косата си. “Опитал се е да провали разпознаването”, каза Карабова, но въпреки това д-р Гагова не се объркала, а посочила именно него.

Стоянов дори си позволи да хвърли вината за боя над д-р Гагова: “Аз вчера цял ден по телевизията гледам, че пострадалата не помни какво се е случило. Има травма на главата. Сега уж нещо си спомняла, след като някой, който не е пряк свидетел, казал, че нещо се случило. Несправедливо са прехвърлили вината на невинно лице. В случая аз”, заяви мъжът.

Макар да няма преки очевидци или камери, към момента категорично е ясно, че Стоянов е ударил лекарката, която получила сътресение, счупени кости в носа, рана на горната устна и синини, обясни магистратът. Заради висящите му дела, “бруталното и грубо” посегателство срещу лекарката и остриганата коса Димитров го остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коментарите остава с впечатление, че у нас един вид се толелира такъв вид агресивно поведение в/у медицински лица, да не говорим за коментарите относно, какво се случвало с плацентата и защо хората да не могат да си я взимат, като гледам има и желаещи. Доста кукувици има, сигурно са същите, които пишат глупости във онзи форум бг мама, защото чесно казано, вместо да обърнат внимание на други по-важни неща, те се занимават с такива глупости. Идете събирайте размазани котки.
49
5
 
9
 
! Отговори
много любов преди 6 години
за младата майка
48
7
 
18
 
! Отговори
много любов преди 6 години
Съчувствия за жената.
47
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има хора, за които качествения живот е да живееш като впрегнати магаре. Всичко е само черно и бяло, никакви нюанси. Битата лекарка облечена в ангелски носия, а биячът истински Луцифер. Да бъдеш бунтар, да бъдеш различен в нашето общество си е опасно. Не мисля, че е нанесъл удари. Най вероятно е повикала охрана и нещо се е случило.
46
4
 
22
 
! Отговори
Stefka преди 6 години
До Анонимен 44И какво?.Каквото и да правят с плацентата едва ли тази жена има нещо общо и заслужава да бъде пребита, от страхливец,който бие жени и после дори не може да си поеме отговорността като мъж.
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне майката ще се окаже свясна , има надежда за детенцето. Или пък е отчаян ход по този начин да се отърве от социалните?
44
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой знае ли какво правят болниците с плацентите та не ги дават на родителите ? Чувал съм, че правят лекарства антиестроген препарати. Един приятел е култорист и след стероидите взимам някакъв препарат който каза, че се произвеждал от плацента. Незнам дали е вярно
43
4
 
17
 
! Отговори
нямаме закони преди 6 години
1. Плацентата е Лична собственост и никой няма право да отказва да я даде ,няма право да използва за каквито и да е цели без съгласието на собственика !2. Никой няма плраво да бие една жена ,та и мъж по каквито и да е причини !да беше извикал някоя телевизия ,да направят разследване,да се види какво правят с плацентите - така щеше да е полезен на себе си и на обществото!
42
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето че случаят се разплита и фактите хич не са в полза на бащата. То и онзи дето закла Виола имаше жена и дете, колкото по- бързо се откъснеш от такъв човек, толкова по- добре.
41
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали детето е изобщо негово? Или става въпрос само за една плацента за негоните си набедени лаборатории?
40
8
 
7
 
! Отговори
SHERLOCK преди 6 години
MAI BEBETO NE E OT NEGO, ZATOVA E OTKA4IL?
39
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички заинтересувани по темата препоръчвам да се поразровят какво се прави от болниците с плацентите след раждането. Ще ви бъде доста интересно - така, да го имате предвид.
38
9
 
17
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Случаят е напълно ясен. Касае за за опасна хулиганска постъпка, която трябва да бъде осъдена с цялата строгост на закона. В което, честно казано - дълбоко се съмнявам. За шведа, който ритна камериерката изписаха един тон мастило, а за нашенския не.годник сигурно два ще изпишат, без да му падне косъм от главата. Реални резултати! О темпора, о морес! Превеждам за неграмотните в сайта - "О времена, о нрави" (латинска сентенция). На всички ви - хубав ден.
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сигурно ше е с някой модерно европейско име като ахмет
36
7
 
8
 
! Отговори
от Матуто, по темата преди 6 години
аре да ядеме, донесете я! днеска е работен ден! вижте и за още нещо, там по родилното!
35
7
 
18
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Как така въпреки липсата на свидетели и видеозаписи е "категорично ясно", много ми е интересно.Как така Прокурорът по делото си позволява да манипулира в съдебна зала с информация за предишни дела? Във всеки нормален съд за такова нещо биха я отстранили, само в БГ, *** и Северна Корея се съди не по факти, а по симпатии.
34
2
 
16
 
! Отговори
ФЕН преди 6 години
А може би просто нямат брак и няма как детето да се запише на бащата ако той не направи припознаване по съответната процедура. Пък той е бил малко зает, та едва ли е могъл. Хм..
33
9
 
16
 
! Отговори
Тъпото преди 6 години
Тая *** трябва да завърши земния си път там където отива и плацентата!!!
32
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може би не е сигурен дали е той бащата и е решел да си прави ДНК дестове и други гадни експерименти. Щото бил генетик. Бил правел някакви експерименти с кучета.
31
1
 
2
 
! Отговори
до нина преди 6 години
коментарът ти е out of line