Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си

Родитeлката не иска да вижда мъжа, посегнал на д-р Гагова
Обновена: 5 юли 2017 10:01 | 5 юли 2017 08:58, Елка Василева
82
Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си
Снимка: БТА

Майката на бебето, чиято плацента генетикът с криминално досие Владимир Стоянов така и не получи, е силно разстроена и шокирана от случилото се.

Жената, за която екипът на “Шейново” се грижи всеотдайно от събота, без да позволи инцидентът да повлияе на отношението му, е отказала да запише бебето с името на бащата.

Тя е родила син със секцио, извършено от д-р Гагова. Веднага след операцията бащата е започнал настоятелно да иска да получи плацентата, твърдейки, че директорът на болницата доц. Румен Велев му е обещал. "Абсолютна лъжа", коментира д-р Велев.

Още по темата

Той дори не питаше за състоянието на бебето, разказва шокирана колежка на д-р Гагова от съботната смяна.

Освен това майката е помолила полицията да ѝ съдейства да вземе лични вещи и необходимите за бебето неща от дома им, пише "24 часа".

Тя вече е била там, придружена от униформените, и изнесла багаж. Вероятно това се е случило, докато Стоянов бе в ареста, така че е избегнала срещата с насилника.

Жената не желаела повече да има общо с мъжа, посегнал на лекарката. Именно затова записала сина им със своето име - все едно бащата е неизвестен.

Задържаният Владимир Стоянов се държа нагло в съда, смя се и дори обвини докторката в лъжа. Това стана във вторник в Софийския районен съд, където прокуратурата поиска постоянен арест за насилника, ударил в лицето д-р Албена Гагова на 1 юли по обяд.

В съдебната зала Стоянов се провикна, докато прокурор Стела Карабова обясняваше за предишните му осъждания, по които е реабилитиран. Те са за притежание на дрога, грабеж и незаконно влизане в страната. Мъжът има 2 висящи дела - за отмъкнат от ученик сребърен синджир и неволен палеж. Разследват го и за укриване на 22-ма иракчани в къща в София. “Това няма нищо общо с делото”, извика той.

Съдия Кирил Димитров му обясни, че ще му даде думата, но Владимир отново се обади и заяви, че няма никакви доказателства срещу него.

"Искам записи от камери и свидетели", каза той. Едва след претенциите му прокурор Карабова успя да каже, че още на 1 юли полицаи са се обадили по телефона на Стоянов, но след като е разбрал кои са, веднага е затворил.

Тя потвърди и информацията, че след като е ударил лекарката, генетикът е подстригал косата си. “Опитал се е да провали разпознаването”, каза Карабова, но въпреки това д-р Гагова не се объркала, а посочила именно него.

Стоянов дори си позволи да хвърли вината за боя над д-р Гагова: “Аз вчера цял ден по телевизията гледам, че пострадалата не помни какво се е случило. Има травма на главата. Сега уж нещо си спомняла, след като някой, който не е пряк свидетел, казал, че нещо се случило. Несправедливо са прехвърлили вината на невинно лице. В случая аз”, заяви мъжът.

Макар да няма преки очевидци или камери, към момента категорично е ясно, че Стоянов е ударил лекарката, която получила сътресение, счупени кости в носа, рана на горната устна и синини, обясни магистратът. Заради висящите му дела, “бруталното и грубо” посегателство срещу лекарката и остриганата коса Димитров го остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще видим накрая колко категорично е ясно. Да не си остави някой ръцете и на това дело.
9
2
 
32
 
! Отговори
От САЩ преди 6 години
Нямам думи....Родило ти се дете ,ти да отидеш да набиеш докторката .....простащина ,повръща ми се от такъв *** ...Това ако беше в САЩ с толкова много криминални регистрации и осъждан .......тоя щеше да е в зандана за много много години ...да не казвам до живот ...
8
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
aМа къде ги намирате тези прихоппати, че и деца им раждате......
7
19
 
8
 
! Отговори
777 преди 6 години
Няма как да не го запише на негово име, защото ако имат граждански брак детето по закон е негово!
6
1
 
15
 
! Отговори
еееее е е преди 6 години
оооооооооооооооливанееее е е е!!!!!! кво етана с плацентата, днеска ли ще му я дадете!
5
13
 
6
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 6 години
Нормално,след като е от съседа!
4
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еврейският план в действие...
3
2
 
18
 
! Отговори
*** преди 6 години
До АнонименГорката БЪЛГАРИЯ
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро, много скоро, всички "вечни" мутро-бизнесмени и разни подобни ненаказуеми диваци ще се разпилеят като прах от вятър! Обещавам!
1
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката лекарка, горката майка, горкото дете.....