Жената на Владо Плацентата: Това не е редно да се случва!

Тя благодари на лекарите, извини се, ще гледа сама детето си
8 юли 2017 10:05, Петя Славова
43
Жената на Владо Плацентата: Това не е редно да се случва!
Снимка: архив, Булфото

Почти цяла седмица жената, чийто мъж нападна лекарка в "Шейново"не може да се зарадва на раждането на първото си дете. Жената обяснява, че е чула за нападението, но след като се обадила на Владимир Стоянов, той казал, че нищо не е направил, а тя била припаднала. Все пак жената е убедена, че твърденията му не са истина, защото д-р Албена Гагова има много наранявания.

Още по темата

"Това не е редно да се случва. Тя му обясни какъв е реда за вземане на плацентата най-човечно.", казва жената пред Нова тв и отправи извинение и благодарност към лекарите.

Според нея, Владимир искал плацентата за стволови клетки. Самият нападател пък обяснил пред полицията, че прави опити как да се постигне вечен живот и описвал резултатите си в личен сайт.

Миналата седмица  Владимир Стоянов отправил обвинение и към свой преподавател, искайки по-висока оценка. Мъжът не е в добри отношения и със свои съседи, които го обвиняват в палеж на имот, но този случай тепърва ще се изяснява в съда.

В момента в къщата на Владимир е само баща му. Майката вече не иска да се връща към този случай.Гледа да съсредоточи вниманието си към детето и да продължи напред. Тя е решила да отгледа детето си сама.

Какво ще се случи с бащата побойник ще решава съдът.

По данни на Българския лекарски съюз (БЛС) около 600 лекари са били бити и нападани от пациенти в последните три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
8
 
! Отговори
PD преди 6 години
Ето на какво разчитат, манипулирайки тълпата. Лепнаха му два три етикета, Поровиха се в мръсните му ризи, и с чужди първосигнални реакции, ще го разкъсат.А гилдията, приела ролята на последен посредник, преди неизбежната смърт, потрива доволно ръце, и вади печалба. И дори "добрата" лекарка има таван. Гарван гарвану, око не вади. Да видяхме лошотията в човека, а видяхме ли злото в системата ? В колко сиситеми сме част от това зло, тези, Същите, дето с лекота разсъждаваме, кое е добро, а кое зло
7
2
 
20
 
! Отговори
Н. преди 6 години
Тоя си е заслужил панделата от всякъде, но нека да погледнем и една друга истина. Има ли някой сред вас, който някога е опрял до спешното отделение или изобщо до здравни услуги и да не останал разочарован, бесен или обиден от безчовечното отношение на ония претръпнали, безчувствени хора там, от безхаберието им и липсата на всякаква загриженост към пациентите? Стотици пъти съм го виждал - държат се с теб като ***, като отегчени секретарки в данъчното, а не като лекари, не обясняват, не им пука
6
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** е същият като оня наркомански *** дето кла жена си 1 час. Едно към едно!
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре,че няма вечен живот,за да не оцеляват такива ненормал.ници.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз да попитам иддиотите от съдебната експертизаю как може да определиш че човек е понесъл лека телесна повреда след като му е счупен носа и е с разцепена устна и е изпаднал в безсъзнание от ударите? Урроди неземниии! Тоя трябва 10 години да е в панделата!
3
4
 
13
 
! Отговори
Затворник 26131 преди 6 години
Ще му преработят стволовите клетки в затвора
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, хубаво му измислихте и прякор за затвора. Развеселихте ме !
1
8
 
14
 
! Отговори
Лейка преди 6 години
Куха лейко какво правиш с такъв ***