Жената на Владо Плацентата: Това не е редно да се случва!

Тя благодари на лекарите, извини се, ще гледа сама детето си
8 юли 2017 10:05, Петя Славова
43
Жената на Владо Плацентата: Това не е редно да се случва!
Снимка: архив, Булфото

Почти цяла седмица жената, чийто мъж нападна лекарка в "Шейново"не може да се зарадва на раждането на първото си дете. Жената обяснява, че е чула за нападението, но след като се обадила на Владимир Стоянов, той казал, че нищо не е направил, а тя била припаднала. Все пак жената е убедена, че твърденията му не са истина, защото д-р Албена Гагова има много наранявания.

Още по темата

"Това не е редно да се случва. Тя му обясни какъв е реда за вземане на плацентата най-човечно.", казва жената пред Нова тв и отправи извинение и благодарност към лекарите.

Според нея, Владимир искал плацентата за стволови клетки. Самият нападател пък обяснил пред полицията, че прави опити как да се постигне вечен живот и описвал резултатите си в личен сайт.

Миналата седмица  Владимир Стоянов отправил обвинение и към свой преподавател, искайки по-висока оценка. Мъжът не е в добри отношения и със свои съседи, които го обвиняват в палеж на имот, но този случай тепърва ще се изяснява в съда.

В момента в къщата на Владимир е само баща му. Майката вече не иска да се връща към този случай.Гледа да съсредоточи вниманието си към детето и да продължи напред. Тя е решила да отгледа детето си сама.

Какво ще се случи с бащата побойник ще решава съдът.

По данни на Българския лекарски съюз (БЛС) около 600 лекари са били бити и нападани от пациенти в последните три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това че повечето българските лекари са меркантилни и корумпирани е факт! Обаче тази работа не се оправя с шамари. Самият побойник не е със всичкия си което от друга страна показва нивото на българската психиатрия. Причина - следствие!
27
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пада си по лошите момчета тая мацка :)
26
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В началото мислех че лекарката с нещо е предизвикала поведението му, но след като прочетох повече подробности за случая, виждам че става въпрос за човек с обсесивно разстройство - маниакална обсесия от някаква идея. Тук лекарката е жертва на агресията на такъв психотип и й съчувствам, но както е отдавна утвърдена закономерност в България, 'покрай сухото гори и мокрото'. Като цяло, лекарското съсловие загуби респекта на обществото с поредица от ужасяващи случаи на лекарска небрежност, арогантност, непрофесионализъм, алчност и т.н. които доведоха до загуба на човешки животи! Осъдени обаче все о
25
7
 
13
 
! Отговори
Чакай, какво..? преди 6 години
За какво ви е плацентата бе, хора? Ще я ядете ли? Голям спор, голямо нещо! За това сте на този хал, форумни плъхове!
24
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук естествено има и такива, които защитават психопата. Смятайте колко е деградирал народа.
23
20
 
13
 
! Отговори
ИЗГРЕВ преди 6 години
По данни на Българския лекарски съюз (БЛС) около 600 лекари са били бити и нападани от пациенти в последните три години.ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ СА СИ ГО ЗАСЛУЖИЛИ, ВЕРВАЙТЕ МИ!
22
0
 
15
 
! Отговори
PD преди 6 години
Не се наемам да обяснявам какво му е в главата, на човека, по отношение на плацентата. Но прави впечатление, една особена черта на българския форумен умник. Масово по форуми, на зададен конкретен въпрос от типа: Как да...?, огромно количество форумни умници, ти обясняват как това не ти трябва, щото е : скъпо, глупаво, или се прави по друг начин, щото всички така правят.
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искал я за да я продаде на котайци срещу доларес.
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не можах да разбера за какво му е плацентата на тоя? Някой може ли да ми обясни?Понеже гледам много капацитети има по темата в тази статия. Please!
19
17
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Според мене твърде вероятно е да я е ковнала Божията ръка...още преди Владо да посегне, я е поразил Господ... Това нерядко се случва, в природата на нещата си е, кво! Пък тя е трябвало да падне по-внимателно, не да си разцепва джуката...
18
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Бг е пълно с психопати като тоя.През соца такива много бързо ги "вразумяваха" на кариерите и в Белене.
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ААЛООУУ!ДРААЙФА МИ СЕ ВЕЧЕ ОТ ТАЗ ПЛАЦЕНТАА!САМО ПЛАЦЕНТИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ РАДИА И ИНТЕРНЕТИ!ПФУУ
16
3
 
17
 
! Отговори
PD преди 6 години
В такава ситуация, реакцията е индивидуална. Тази реакция е предизвикана. И всеки сам си носи отговорността за реакцията. Но за в бъдеще, нека на всеки, малко по интелигентен от зеленчук, му е ясно, че дори и с закон, този тип реакции няма да изчезнат, докато не се премахне причината. Гилдията, както всяка затворена прослойка, ерозира, и достигна висини на бездушие, превръщайки призвание в бизнес. Но това не е за всеки ум. Но все някой ще се усети, и ще се изправи срещу тези тенденции.
15
19
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Абсолютно правилно и закономерно е трябвало да я пребие, задето върви срещу всички ЧОВЕШКИ закони. Да крадеш тъкан от законния баща на детето, е грях. Жалко, че е припаднала сама, преди да я нокаутира...
14
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи вие двамата бокклука PD И TURK одобрявате пребиването на лекарката, така ли? Вие сте по-големи урроди и от тоя кавал ,бе нещастници!
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 22 PD , Ти *** ли си, бе? К'во ще я правиш тази плкацента? За какво ти е? Я ме "светни". Нали си голям разбирач.
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Turk, потурчен ***, никой не защитава нашите продажни лекари, а сме съпричастни с пребитата лекарка, която е действала в рамките на закона- тоест да не дава плацентата на тоя ***. Огромна е разликата, ***!
11
8
 
12
 
! Отговори
PD преди 6 години
А когато няма ред, по който да ти дадат нужното, и те къпят с нормативни разпоредби, и накрая, дори и да се сдобиеш с плацентата, получаваш вонящо парче месо. И тези на които го обясняваш, надменно се крият зад увереността, че те единствени имат право, да се разпореждат с мечтите ти, ела и ми кажи пак, че съм малко умен.А до тогава по леко с клишетата. Имаш време да се сблъскаш с система, и най вече с бездушието и.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 18 PD , че здравната ни система е прогнила е ясно, но какво е виновна лекарката в случая, че е отказала да му даде плацентата на тоя ***, бе? По закон няма право да му я дава...и заради това трябвашер да я пребие до неузнаваемост ли? Че даже и да е законно- трябваше да я пребива ли? И какъв е според теб тоя ако не чист изверг? *** ли си, какъв си?
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесват си жените разни психари и това си е.