200 души излязоха на протест в Бяла заради побоя над Алекс

Арестуван е 32-годишен мъж, разбил главата му с бутилка
Обновена: 9 юли 2017 20:45 | 9 юли 2017 20:35, Анисия Иванова
43
200 души излязоха на протест в Бяла заради побоя над Алекс
Снимка: БТА, архив

Близо 200 души излязоха на мирен протест в Бяла, Русенско, за да се помолят за 18-годишния Алекс, който беше пребит пред дискотека в града, съобщи БТВ. Приятели на пострадалото момче заявиха, че ще се борят за справедливост.

В нощта на петък срещу събота младежът бил на дискотека с приятели, които обаче напуснали заведението преди него. Оставили Алекс в компанията на собствениците.

Още по темата

Свидетели казват, че между Алекс и ромската компания, която му нанесла побой, не е имало конфликт по-рано през вечерта. На излизане от нощното заведение един от ромите поискал на Алекс цигара, но той нямал. Именно това предизвикало агресията и той бил пребит.

Момчето е в тежко състояние и с опасност за живота в болница, а за деянието е арестуван 32-годишен мъж, който разбил в главата на Алекс стъклена бутилка.

Ромите в града знаят за случилото се, но не разбират идеята на протеста – казват, че съжителстват добре с българите и конфликт няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
28
 
! Отговори
Недоволен преди 6 години
За съжаление братя това е само началото. Да му мислят децата ни, че ние не сме хора да оправим нещата сега.След време не ми се мисли какво ще ни правят тези нагли, мръсни, необразовани, впиянчени, грабливи, гнусни кроманьонци.
15
7
 
2
 
! Отговори
Амет преди 6 години
до 21! Абре, ти да не си ония кьдето шамари слепите чехи в несебьр?
14
0
 
43
 
! Отговори
Прайдващ соросоид преди 6 години
Объркали сте локацията на протеста. Следващия.път няколко хиляди човека пред офиса на БХК , подписка за закриване и ДАНС и прокуратура да ги разследват като заплаха за нац. сигурност.
13
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато почнат да бият де що сварят ром на улицата нещата ще се оправят . До като само протестират така ще е.
12
0
 
25
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Протеста трябва да е пред НС и МС, именно там са виновниците за това, че държавата не си върши работата и си затваря очите за престъпленията на мypгавите!
11
3
 
2
 
! Отговори
Булгаропитек преди 6 години
До КрайБаце, до тоя хал ни докараха именно с масови разстрели и кланета. Е, ако много ти харесва султанатът на Ь Доган - прав ти път... но не забравяй, че там гражданската война не е стихвана вече 3 години.
10
3
 
29
 
! Отговори
Край преди 6 години
Дисциплинирането на 1/3 от населението ни е невъзможно с наказанията които се прилагат сега у нас. А не се прилагат по-строги защото ЕС не дава. Те си мислят че това което работи в Дания работи и в България - ама не. Турция има 70% население подобно на ромското ОБАЧЕ Турция има армия, има полиция има затвори има РЕД.
9
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе човек, как ще си пусна момчето в казарма бе, ти чуваш ли се като неговия набор ще са 70 процента *** и 30% бели българчета. Ами то така или иначе си имаше издевателства, а при това съотношение ще е абсолютно невъзможен ад ...
8
2
 
31
 
! Отговори
Патреоте преди 6 години
Аве... патреотете беха много ербап преди изборите... КЪДЕ ги сега? Нали уж са на власт??
7
10
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
От години повтарям че българските момчета трябва да преминават казарма. Все се обясняваше че сега войните са високотехнологични и ние няма кой да се бием. ДДДДааа може и верно да няма. Ще се дадем без бой. Правили сме го и през 1393г-
6
4
 
12
 
! Отговори
Булгаропитек преди 6 години
До КрайАаааааахахахаха, Европа ни била виновна за дивoтиятa, буааахахаха, а наздраве....
5
3
 
25
 
! Отговори
Край преди 6 години
В България ако не се върне смъртното наказание. Ако не се върне принудителния труд и от затворите ако не почнат да излизат отрепани от тежък физически труд хрисими хорица които не смеят да погледнат полицай. Българските мъже ако не минават военно обучение от поне 6м. и не станат бойци. БЪЛГАРИЯ Ще изчезне.За съжаление горните не се допускат от ЕС.
4
1
 
14
 
! Отговори
Цацаров преди 6 години
Съдът и пpeзкуратуpaта ще въздадат справедливост.вЕрвайте ми ;-Р
3
12
 
14
 
! Отговори
Край преди 6 години
Арестуван - ще го пуснат че е болен. Ще търпите - Меркел не дава да имаме строго законодателство. Ще търпите - така си плащате отказа от суверенитет, магистралите и метрото. После кой ще се вози ...
2
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много нагли станаха *** - свободно притежание на оръжие за всеки завършил средно образование е единственото спасение. Като знаят, че и 45 килограмова девойка може да ги отнесе надали ще наглеят. Тези протести не дават резултат! А полицаите кой пазят?
1
1
 
33
 
! Отговори
мъка преди 6 години
няма нужда да го арестуват, нали пак ще го оправдаят ???