Йосиф Сърчаджиев: Страшно е! Живеем във време разделно

Актьорът в "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR
9 юли 2017 18:48, Анисия Иванова
72

Нападнаха ме цигани, излъгах, че се обаждам в полицията и така се спасих! Това разказа актьорът Йосиф Сърчаджиев в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

"България вече е Цигания! Но няма да е все така. Не бойте се! Отдавна живеем във време разделно! И не става въпрос само за Асеновград. Навсякъде има моменти на избиване на агресията. А това е страшно. Една голяма част от българите са неверници! Сега България върви надолу!", допълва той.

Актьорът смята, че има драма с политиката у нас в момента.

"Продължава да действа отровата на комунизма. В момента в парламента е пълно с простаци. Но искам да вдъхна надежда на българския народ - ще се оправят нещата!", уверен е Сърчаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега аз разбирам, че тр. да се печелят рубли, *** то скоро ще ви секне де, но защо почвате безпредметния спор колко хубав бил комунизма? Койт омн. му харресва - ето му КНДР - да заминава веднага!
52
1
 
5
 
! Отговори
zaсъжаление преди 6 години
оптимизма на Сърчаджиев е гол...
51
2
 
11
 
! Отговори
жж преди 6 години
Неравенството в България наистина е абсурдно и чудовищно, като в най-дивите африкански страни, и то продължава да расте. Окрабилите всичко, което може да се открадне, включително пари от хазната и от пенсионния фонд, са около 200-300 комунистически фамилии, свързани с едновремешната номенклатура (деца, внуци, снахи и др.) и с мракобесната Държавна сигурност. Те притежават всички природни богатства, всички активи, притежават държавата, притежават трите власти, притежават банките, притежават медиите, всичко. Владеят монополите, хазарта, контрабандата, туризма, фармацевтичните далавери, износа н
50
10
 
7
 
! Отговори
не се сърдете преди 6 години
Не се сърдете на Сърчаджиев! Другаря Иван Костов му е написал текста за изказването.
49
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата са си такива, да. И да го плювате и да не го плювате, все тая.Да хулите ромите - винаги сте готови, обаче щом той говори тези неща, то обезателно върху него трябва да се плюе. Странно общество, странно племе.Той може и да дава някакво успокоение и да е оптимист, но аз не виждам светлината в тунела.
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Ние си бяхме в лудница, грижеха се за нас укротяваха ни,даваха ни хапчетата редовно . Дойде 10 ноември и без никакви хапчета и лечение ни пуснаха НА СВОБОДА ЕЙ ТАКА БЕЗ НАДЗОР " цитат по памет от последното интервю на Тодор колев при Цветана Ризова по Нова 2010г Мпже би най доброто определение което бях чувал за България и прехода .
47
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да му е на помощ!Прекрасен,уникален артист-и абсолютно отвратителен неблагодарник! Кога и къде се роди,изучи и стана забележителен артист-и какво му стана,че плюе народа? Защо такива като него направиха контрареволюцията от 1989г ?Какво му е виновен комунизмът? Не математиката е виновна ,че някои не могат да смятат! Проблемът е,че в ръководството на строителството на комунизма в БГ бяха назначени доказали се некадърници,предатели и престъпници от кликата Кобурготски-Живков!
46
7
 
3
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Комунизма и капитализма са ционистки творения. Който ги защитава, защитава ционизма и войната му срещу бялата християнска раса. Това важи най-вече са тия, които ми защитават времето преди 89година.
45
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И много низък човек. Затова не си зачита родната дъщеря, защото е много свестен.
44
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Йосиф Сърчаджиев не е самозман некадърник,а много голям български актьор.Никой не си поръчва,кога и къде да се роди.Много от нас са живяли при социализма,работили ,създали семейства,някои са пострадали много от слугите на Москва...но най-добрите от нас са се съхранили като човеци.
43
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33Колега, от кой университет сте?
42
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този искаше демокрация и плю, плю срещу социализма пък сега реве от *** /...алооо определи се какво искаш бре
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успокой се пич.
40
10
 
37
 
! Отговори
Край преди 6 години
Този едно време рева че СДС загуби изборите. Е Йоско Синята идея победи. Сега ще ревем всички
39
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този "екогласник" много добре знае, че при соца с тях нямаше проблеми. Впрочем той е един от добрите български актьори, и по-добре да си гледа актьорската професия вместо да прави глyпави изказвания. Ако са го били сигурно е имало защо, няма невинни.
38
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На запад ги интегрират, но как? За тях има там работа, всичките роми там работят българи - черната работа. А в България няма работа дори за българите, никаква, как да ги интегрираш? Днес при евроатлантизма България няма икомомика, няма работа, без да работа само с раздаване на детски никога няма да се интегрират. Проблемита само ще се задълбочават.
37
10
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е живял и при комунизма, и знае, че ромите си знаеха мястото в обществото и въобще не им минаваше през главата да мисля за пакости. Защото Народната Милиция, много бързо им избиваше от кратуните подобни мисли.Този самозван некадърник, защо не попита БХК, разните НПО-та, какво отношение имат към *** и какво към българите.
36
17
 
37
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Изключително лъжлив и деградирал тип!
35
20
 
42
 
! Отговори
Факт преди 6 години
България деградира с идването на капитализма.
34
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на подобни минидили на тебе,дето ревахте и се тръшкате!