Йосиф Сърчаджиев: Страшно е! Живеем във време разделно

Актьорът в "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR
9 юли 2017 18:48, Анисия Иванова
72

Нападнаха ме цигани, излъгах, че се обаждам в полицията и така се спасих! Това разказа актьорът Йосиф Сърчаджиев в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

"България вече е Цигания! Но няма да е все така. Не бойте се! Отдавна живеем във време разделно! И не става въпрос само за Асеновград. Навсякъде има моменти на избиване на агресията. А това е страшно. Една голяма част от българите са неверници! Сега България върви надолу!", допълва той.

Актьорът смята, че има драма с политиката у нас в момента.

"Продължава да действа отровата на комунизма. В момента в парламента е пълно с простаци. Но искам да вдъхна надежда на българския народ - ще се оправят нещата!", уверен е Сърчаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТВРАТИТЕЛНО ГНУСНО ЛЪЖЛИВО СЪЩЕСТВО БЕЗ МОРАЛ ИЗЛЯЗЛО ДА СИ ПРАВИ ПИАР ОТ НЕЩАСТИЕТО НА ХОРАТА. НО БОГ ВИЖДА И ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА.
32
23
 
23
 
! Отговори
Не забравяйте преди 6 години
Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.
31
26
 
34
 
! Отговори
философ преди 6 години
Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен27 И ти си "...ист",само че идиотист.Смесваш неща,които нямат общо помежду си.Как,според теб трябва да се нарече артистът,за да ти хареса?
29
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Артисти , икономисти , прависти това са *** .. кво му се впрягате на тоя .. Името Йосиф или е евреин или е кръстен на Сталин ..
28
7
 
25
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Комунистите ограбиха,защо пишеш само за станишката,тиквата също е комунист,или той е от добрите комунисти,не краде,не е раздавал правосъдие с бухалки.
27
22
 
19
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
26
13
 
18
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
25
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз такива артисти , икономисти , прависти и всякакв ..исти за хора не ги смятам. те не са от билогичния вид на човеците..
24
13
 
18
 
! Отговори
ТОЯ СИ ПАСВА преди 6 години
Ролята му ЯНИЧАР е мноого добре подбрана, ТАКЪВ си беше тоя Б.ОКЛУК. ЯНИЧАР на САЩ. Щом и дъщеря му не щеше да го види... НЯМА ПРАВО да говори за морал
23
17
 
13
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Този си беше и си остава БАЛОН !?!?!? "...... Надутият балон ми казва АЗ СЪМ СЛОН !?!? Засмях се и отвърнах НЕ, ТИ СИ БАЛОН, НАЛИ НАДУХ ТЕ АЗ !?!? Тъжно е да гледаш и слушаш такива празни и подли хора. Наистина е страшно защото ей такива като този изпълзяха от нищото и сега "мъдро" ни говорят врели некипели. Ккто ОНЗИ наречен Ф. Димитров ".... Би било .....!?"
22
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя алкохолик па кой му даде думата!
21
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КОЙ ПЛАЩА Човекът е голям български актьор,преживял е тежък инсулт,ненормалнико.
20
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драги дугари,комунисти,не винете Йоско,той комунизмът си отиде и без него,защото бе измислен,престъпен строй,в който комунистите получаваха големия дял от държавната баница,без много да работят,донасяха за свои съграждани,избиваха и ограбваха инакомислещи,служиха на СССР/Русия.
19
7
 
24
 
! Отговори
КОЙ ПЛАЩА преди 6 години
Kакви са тези луди сор оси които ни натрапвате:говорят по някаква тема няма няма и намесят комунизма или Русия колко са лоши и зли е това наистина е тотална лудост,платена кампания за психари ли върви!?
18
1
 
15
 
! Отговори
ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО преди 6 години
Деляхме се на партийци и безпартийни, герб и останалите.............
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВремето разделно в неговия филм се сбъдна! Пророчески се оказа верно времето!
16
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йоско и той иска да яхне гребена на вълната....
15
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЮДЕИНЪТ ВЗЕЛ ДА ДАВА АКЪЛ.
14
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента в парламента е пълно с простаци. ......Е, тук е улучил десятката