На автостоп с убиеца на Виола, разказ от първо лице

Звездимир Ташев - мъжът, който беше пребит и ограбен на 24 юни
Обновена: 9 юли 2017 19:40 | 9 юли 2017 19:28, Анисия Иванова
74
На автостоп с убиеца на Виола, разказ от първо лице
Снимка:bTV

Звездимир Ташев е младият мъж, който преживя кошмар на 24 юни – беше пребит на пътя за Бургас от Стефан Станев. Станев е човекът, който по особeно жесток начин уби приятелката си - 29-годишната Виола.

Разбрал, че се е возил в колата на убиец и е пребит от него, едва когато се прибрал в София и майка му го прегърнала. "Казах си, че съм извадил късмет, че съм жив", сподели Звездимир.

Още по темата

Младият мъж е програмист. "Пътувал съм често на автостоп и у нас, и в чужбина, винаги съм имал положителни преживявания", разказа Звездимир пред bTV.

Във фаталния ден тръгнал с приятелката си за Бургас, тя имала рожден ден. Първо ги качил мъж с ван, но той решил да остане в Стара Загора да преспи, защото бил изморен. Оставил ги на пътя преди Стара Загора.

Тогава спира джип и ги качва. Зад волана е Стефан Станев. Представил се истинското си име. Държал се нормално и бил любезен. Карал с нормална скорост и с нищо не издавал, че е агресивен.

Изведнъж попитал Звездимир дали взима "картони”, на въпрос какво е това обяснил, че е LSD – синтетичен наркотик, който често взимал и тогава дяволът в него се пробуждал. Ташев за първи път се притеснил леко. Тогава Стефан спрял, за да отиде по малка нужда… отворил вратата на Звездимир и го ударил няколко пъти с бокс, поискал пари и ценности.

"Вадете всичко ценно - пари, лаптопи", заповядал Стефан. Приятелката на момчето успяла да изхвърли багажа и да излезе на пътя, а Ташев успял да се отскубне от колана и да падне до колата.

Станев извадил портфейла му и взел парите – малко под 200 лв. Когато момичето започнало да вика за помощ, той потеглил. Никой от минаващите не спрял, за да помогне.

Звездимир бил подут от боя, главата му в кръв, обадил се на тел. 112 – след повече от час дошла линейка, патрулна кола така и не дошла, подминала ги

Младият мъж е благодарен на лекарите в болница „Св.Панталеймон” в Ямбол, които са се погрижили за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина момчето крие нещо, не е логична историята му. Ей така от нищото да спре да св изпита и да ги почне? Нищо не става без причина, дори и при психопат като този.
29
2
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
лятно време стопаджии не качвам! обикновенно са седели на слънце и пинамисиват на хора
28
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаите са действали професионално.Дошли са видели са че нек'ъф е окървавенявно някаква неприятност има и са подминали.Ама на кой му се занимава с неприятности бе..? И те са хора.
27
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Ямбол полицаите са едни дебеланковци , с много много нисък интелект, но много много високо самочувствие. Иначе го играят статистици - само записват кой кого е наръгал, убил, ограбил, без последствени действия...Даже могат да те убедят и жалба да не пускаш, защото "няма смисъл". Само смучат от бюджета , полза няма.
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 24 Никой не обвинява пострадалото момче. Личен избор на всеки е дали да ползва автостоп или да избере по-сигурен начин на предвижване.
25
21
 
8
 
! Отговори
PD преди 6 години
Е стига де ! Кой нормален човек, вярва, че в 2:00 сам шофьор, ще качи в новия си джип, двама автостопаджии. Запознали са се преди да ги качи. Въпроса е къде? Може на някоя дрога оргийка, или нещо подобно. И вероятно са били напафкани, и ги е качил, щото е очаквал, да му предложат и на него. А когато се е оказало, че Звездния няма нищо, или не желае да сподели, е изял боя.
24
2
 
21
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Мамата аптекарка на тоя да приготвя - вазелини и лубриканти , че ще му трябват бая на хубавеца и....
23
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че в България да бъдеш честен и добър човек е престъпление към самия човек. Бъдете гадни, за да се спасите. Не вярвайте на никого за нищо. Заключете по се с десет ключа и не мърдайте от къщи. Това ли съветвате. Не Да се крием като мишки, защото навсякъде ни дебнат престъпници. Да обвиниш някого, че е попаднал на убиец е недостойно.
22
2
 
32
 
! Отговори
Теди преди 6 години
На автостоп определено е опасно да пътуваш с непознати хора , а пък да попаднеш на такъв като тоя Стефан си е убийствено страшно. И това син на аптекарка, която би трябвало да се грижи за здравето на хората. Да види хубаво какво чудовище е отгледала.
21
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Звездимир бил подут от боя, главата му в кръв, обадил се на тел. 112 след повече от час дошла линейка, патрулна кола така и не дошла, подминала ги"===Без коментар. ОК, били са извън града, отнема време, за да дойде линейка. Но за полицейската кола просто нямам думи. Но иначе полицаите протестират.
20
2
 
29
 
! Отговори
вярно е преди 6 години
В Младост-3 под носа на 7- РПУ живее много опасно крадливо,проституриращо менте семейство Теди и Пламен Енчеви,крадат,бият,тормозят хората в София и околностите...крадат от жилищата на хората всякакви неща и си имат полицай който ги крие...да Теди и Пламен Енчеви е това крадливо,паразитно семейство
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо непрекъснато ни занимавате с някакви *** ? Наркомани, Цигулки и прочие генетични отпадъци.
18
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да бе опасно било на автостоп... на 100 000 случаи веднъж ще стане така, понякога има и самолетни катастрофи, не използвайте самолети по тая логика
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази история е потвърждение, че е опасно да се качваш на автостоп. Или на четири колела или на криле до морето.
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако този убиец е имл нужда от пари, е можел спокойно да нападне и убие всеки, който му се мерне.И без да си стопаджия ще те убие без да му мине окото. Голяма логика вадите. Да ви се чуди човек.
15
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
cool story bro
14
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, имате ли връзка с главния мозък. Този е убиец. Убиец, който спокойно се разхожда и кръстосва страната. Виновно било момчето. Млъкнете, що за безумие.
13
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"синтетичен наркотик, който често взимал и тогава дяволът в него се пробуждал"---Аз отдавна разправям, че наркотиците отварят портала към Ада. А тоя портал не е нищо физическо, а се намира в съзнанието.
12
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Автостопа си е риск и за шофера, и за стопаджията!Тоя мрънкалник да ни риве сега.
11
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръгнал е на стоп - поел си е риска. Кво реве сега?